DIGITAL

Αυτά είναι τα tips που θα σε κάνουν πιο διάσημο στo Instagram!

Το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο έχει γίνει σε όλους μας έμμονη ιδέα. Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς βγάζεις από μια φωτογραφίαμόνο και μόνο για να την ανεβάσεις στο Instagram και να πέσουν τα likes βροχή. Κι αυτό είναι η μαγεία του Instagram, ακόμα και το πιο ανούσιο πράγμα τραβηγμένο από τη σωστή γωνία […]

Neopolis Team

22 Σεπτεμβρίου, 2015

Το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο έχει γίνει σε όλους μας έμμονη ιδέα. Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς βγάζεις από μια φωτογραφίαμόνο και μόνο για να την ανεβάσεις στο Instagram και να πέσουν τα likes βροχή. Κι αυτό είναι η μαγεία του Instagram, ακόμα και το πιο ανούσιο πράγμα τραβηγμένο από τη σωστή γωνία γίνεται ενδιαφέρον σε σημείο να πάρει άπειρα likes.

Σίγουρα το Instagram δεν θα έπρεπε να απασχολεί τόσο πολύ την καθημερινότητά μας και να μας τρώει χρόνο, όμως αφού υπάρχει, θα σου μάθουμε κάποια tips για πώς να αποκτήσεις έναν δυνατό λογαριασμό. Ναι! Υπάρχουν κόλπα ακόμα και για να αποκτήσεις περισσότερους followers, αλλά και περισσότερα likes.

Ένα από τα αγαπημένα μέρη όλων μας είναι η αρχική σελίδα του Instagram, όπου μπορούμε να δούμε τι ανεβάζουν οι φίλοι μας και να παίρνουμε ιδέες για το ποιο θα είναι το επόμενο «φιλτραρισμένο» δημιούργημά μας. Κι όταν βλέπουμε κάτω από τη φωτογραφία τα likes και τα comments να έχουν πάρει φωτιά, τότε αναρωτιόμαστε: «Μα τι παραπάνω έχει η δική του/της φωτογραφία και παίρνει τόσα likes, ενώ οι δικές μου όχι;».

Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχείς! Εμείς είμαστε εδώ για εσένα! Για να σου μάθουμε μερικά πονηρά και διακριτικά κολπάκια, ώστε ο λογαριασμός σου στο Instagram να γίνει ακόμα καλύτερος! Δεν σου εγγυόμαστε πως θα φτάσεις τα στατιστικά της Kim Kardashian, όμως σίγουρα θα αποκτήσεις περισσότερα likes και περισσότερους followers.

#1 Απέφυγε τις κλισέ φωτογραφίες

Κανένας δεν ενδιαφέρεται τόσο για την πίτσα που τρως ή για τον καφέ που πίνεις όσο για κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Βρες κάτι πιο «πιασάρικο» να δείξεις στους φίλους σου για να κερδίσεις την προσοχή τους! Και φυσικά μην ξεχνάς το «μαγικό» φίλτρο που κάνει τη φωτογραφία σου να φαίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή.

#2 Επέλεξε μία θεματική ενότητα

Μια πολύ καλή ιδέα είναι ο λογαριασμός σου να ασχολείται με μία συγκεκριμένη θεματική ενότητα ή έστω να κινείται γύρω από αυτή. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσεις το ενδιαφέρον χρηστών τουInstagram με παρόμοια ενδιαφέροντα. Πραγματικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν τολμήσει και δεν έχουν χάσει. Η δημιουργικοτητα και η συνοχή στο προφιλ σου θα φέρει περισσότερους followers απ’ όσο πιστεύεις. Γι’ αυτό λοιπόν, βρες κάτι που σου αρέσει και σε εμπνέει και προσπάθησε να ανεβάζεις φωτογραφίες σχετικές με αυτό, π.χ. μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες με φαγητά ή με ζώα ή με κτίρια. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει που να σε ενδιαφέρει πολύ.

#3 Χρησιμοποίησε δημοφιλή hashtags

Κάθε φορά που κάποιος θα αναζητά το συγκεκριμένο hashtag, θα εμφανίζεται η φωτογραφία σου. Αν του αρέσει λοιπόν θα μπαίνει στο προφίλ σου. Έτσι μπορεί να κερδίσεις έξτρα followers!

#4 Ανέβασε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Όταν κάποιος βλέπει μία κακής ποιότητας φωτογραφία, ακόμα κι αν απεικονίζει τα πιο τέλειο πράγμα στον κόσμο, like δεν πρόκειται να σου κάνει. Η κακή ποιότητα δίνει στον άλλον να καταλάβει πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αυτό που ανέβασες, επομένως γιατί να τον ενδιαφέρει κι εκείνον;! Γι’ αυτό προσπάθησε οι φωτογραφίες σου να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση γίνεται.

#5 Μοίρασε σωστά τις κοινοποιήσεις σου

Τι εννοούμε; Αν για παράδειγμα έχεις πάει σε ένα καταπληκτικό μέρος, μην ανεβάσεις δέκα φωτογραφίες την ίδια στιγμή. Ακόμα κι οι καλύτερες φωτογραφίες του κόσμου να είναι, σίγουρα δεν θα τραβήξουν την προσοχή που τους αναλογεί. Προτίμησε να «μοιράζεις» τις κοινοποιήσεις σου, δηλαδή να ανεβάζεις στιγμές από το ίδιο γεγονός ή μέρος ανά λίγες ώρες ή ακόμα και μέρες κι όχι όλες μαζί.

#6 Ανέβασε φωτογραφίες όταν ξέρεις πως θα τις δουν

Είναι προφανές πως το να ανεβάσεις μία selfie στις 3.00 τα ξημερώματα ή στις 7.00 το πρωί δεν θα έχει την απήχηση που περιμένεις. Υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη μέρα που γνωρίζεις πως είναι αρκετοί φίλοι σου μέσα. Τι περιμένεις; Τότε είναι η κατάλληλη ώρα για να ανεβάσεις φωτογραφία και να μαζέψεις likes!

#7 Πρόσεχε την κεντρική σου σελίδα

Μπορεί οι φωτογραφίες που έχεις να είναι όλες μία και μία, αλλά μεταξύ τους να μην έχουν καμία συνοχή. Όταν θα μπει κάποιος στο προφίλ σου θα το καταλάβει αυτό και δε θα του αρέσει, καθώς δεν επικεντρώνεται ξεχωριστά σε καθέ φωτογραφία, αλλά στο προφίλ σου συνολικά. Βρες μερικά φίλτρα που θα χρησιμοποιείς στις περισσότερες φωτογραφίες, ώστε να είναι σχετικές μεταξύ τους. Δημιουργώντας έναν «θεματικό» λογαριασμό σίγουρα θα καταφέρεις να μη χαλάς την αισθητική της κεντρικής σου σελίδας.

Εάν, λοιπόν, δώσεις βάση σε αυτά τα μικρά και πονηρά πραγματάκια, σίγουρα θα δεις τον λογαριασμό σου να παίρνει τα πάνω του κι εσύ να γίνεσαι πιο δημοφιλής στο αγαπημένο μας social media!

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET