Είναι viral

Ζευγάρι αλυσοδέθηκε για τρεις μήνες, προκειμένου να… τεστάρουν την αγάπη τους!

Καλά πάει ο κόσμος γενικά...

Δήμητρα Πραντάλου

18 Φεβρουαρίου, 2021

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποδειχθεί κατά πόσο μία σχέση είναι δυνατή ή όχι. Από το πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον, μέχρι το πώς διαχειρίζονται σοβαρές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, την απόσταση. Να, όμως, που ένα ζευγάρι σκέφτηκε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, αψυχολόγητο θα λέγαμε, για να τεστάρει… την αγάπη του!

Ο Alexander και η Viktoria, τα έβαλαν κάτω, τα σκέφτηκαν τα πράγματα και η φαεινή τους ιδέα, ήταν να αλυσοδεθούν για 3 μήνες.

Ναι, καλά διαβάσατε. Μάλιστα, για την κίνησή τους επέλεξαν τη συμβολική μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς και το challenge τους να ξεκινήσει μπροστά από το γλυπτό της Ένωσης στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Για το πείραμά τους, υπεύθυνος είναι ο Vitaly Zorin, ο οποίος πρώτα επιβεβαίωσε κατά πόσο οι δύο νέοι στέκουν καλά στην ψυχική τους υγεία. «Οι παλάμες του ερωτευμένου ζευγαριού απέχουν μόλις λίγα εκατοστά», δηλώνει ο Vitaly Zorin.

Είναι πολλά τα ερωτήματα που μας προκύπτουν, όπως το πώς μαγειρεύουν και τρώνε, πώς κοιμούνται, πώς μετακινούνται, αλλά το πιο σοβαρό, πώς στο καλό πηγαίνουν τουαλέτα. Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό, ο ρομαντισμός θα πάει περίπατο, if you know what I mean.

Αν πάντως αποφασίσουν ότι δεν πάει άλλο, θα χρειαστούν ειδικούς για να σπάσουν την αλυσίδα. Εκτός, βέβαια, αν πάρουν έμπνευση από το ‘Saw’ και κόψουν τα χέρια τους με πριόνια.

Αυτά βέβαια καλό είναι να μη γίνονται!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET