ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 ζευγάρια που σίγουρα έχεις συναντήσει στην ζωή σου!

Υπάρχουν τόσα ζευγάρια εκεί έξω που χρήζουν άξια σχολιασμού. Αρκετά από αυτά υπάρχουν στην καθημερινότητα σου, ενώ ορισμένα άλλα απλά έχουν προσπεράσει από τη ζωή σου. Ευτυχώς… Τα παρακάτω ζευγάρια λοιπόν, κυκλοφορούν ανάμεσα μας και σίγουρα θα θυμίσουν στον καθένα ξεχωριστά πολλά παραδείγματα ταύτισης. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1. Το τέλειο ζευγάρι Δεν θα μπορούσε […]

Neopolis Team

25 Αυγούστου, 2015

Υπάρχουν τόσα ζευγάρια εκεί έξω που χρήζουν άξια σχολιασμού. Αρκετά από αυτά υπάρχουν στην καθημερινότητα σου, ενώ ορισμένα άλλα απλά έχουν προσπεράσει από τη ζωή σου. Ευτυχώς…

Τα παρακάτω ζευγάρια λοιπόν, κυκλοφορούν ανάμεσα μας και σίγουρα θα θυμίσουν στον καθένα ξεχωριστά πολλά παραδείγματα ταύτισης. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

0286612001440496421

1. Το τέλειο ζευγάρι

Δεν θα μπορούσε να μην είναι πρώτο στη λίστα, μιας και το συναντάμε σπάνια. Για το ζευγάρι αυτό όλα είναι ιδανικά, αρμονικά και ρόδινα. Εκτός από την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον, που φυσικά είναι πολύ σημαντικό, οι ζωές τους βρίσκονται σε μια ισορροπία, ενώ οι τσακωμοί είναι περιορισμένοι. Το σεξ πάλι, ανεπανάληπτο.

2. Το ζευγάρι που δεν υπάρχει λόγος να είναι μαζί

Ξέρετε τώρα, όλοι καταλαβαίνουν ότι πρέπει να χωρίσουν εκτός από αυτούς τους δύο. Οι καυγάδες είναι καθημερινοί, ενώ απαραιτήτως θα «χωρίσουν» 2-3 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μέχρι και για τον πιο ασήμαντο λόγο θα ταράξουν την ηρεμία τους, αφού είναι κατανοητό ότι δεν αντέχει πλέον ο ένας τον άλλον.

3. Το εξαφανισμένο ζευγάρι

Ή αλλιώς το ζευγάρι «φάντασμα». Βγαίνουν στην αρχή μαζί κι εν συνεχεία το αποτέλεσμα είναι να μαθαίνεις νέα τους μόνο από το facebook, αφού ζουν τον έρωτα τους. Για να βγείτε όλοι μαζί, ούτε λόγος.

4. Το ζευγάρι των social media

Ή διαφορετικά το «ερωτευμένο» ζευγάρι. Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αφού σίγουρα έχουμε όλοι μας ένα τέτοιο παράδειγμα στα προφίλ μας. Check-in και φωτογραφίες οπωσδήποτε θα υπάρχουν καθημερινά στην αρχική μας σελίδα, για να μη ξεχνάμε ούτε στιγμή πόσο ερωτευμένοι είναι.

5. Το ζευγάρι που τα κάνουν όλα μαζί

Διαβάζουν μαζί, ταξιδεύουν σε όμορφα μέρη, κάνουν γυμναστική και γενικά κάνουν τα πάντα μαζί. Αυτό φυσικά είναι αξιοζήλευτο, μιας κι είναι ωραίο να περνάς ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου με τον/την σύντροφο σου.

6. Το αταίριαστο ζευγάρι

Η νύχτα με τη μέρα. Τα θέλω του καθενός είναι τελείως διαφορετικά με τα θέλω του άλλου, και πολλές φορές αναρωτιούνται οι φίλοι τους πως είναι δυνατόν να είναι μαζί. Οκ, τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά δεν γίνεται χωριό έτσι.

7. Το ζευγάρι που είναι απλά για είναι

Είναι μαζί χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο, ενώ καταβάθος και οι δύο σκέφτονται τους πρώην τους. Αν όχι κι οι δύο, σίγουρα ο ένας.

8. Το χαλαρό ζευγάρι

Δεν μιλάνε και πολύ, δεν βγαίνουν συνέχεια μαζί, ενώ ακόμα κι οι διακοπές τους είναι ξεχωριστές. Αν χωρίσουν, δεν θα το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. Μπορεί να είναι για το καλό τους όλο αυτό, αλλά υπάρχει κι η ελεύθερη σχέση αν κάποιος από τους δύο δεν θέλει να δεσμευτεί ολοκληρωτικά.

9. Το ζευγάρι που ΔΕΝ κρατιέται

Το ζευγάρι που νομίζει ότι δεν του δίνει σημασία κανείς, αλλά στην πραγματικότητα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Δεν γίνεται διαφορετικά άλλωστε, αφού ξεχνάει ότι βρίσκεται σε κοινό χωρό και όχι σε κάποιο δωμάτιο…

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET