DIGITAL

Μετά το χθεσινό φιάσκο του GNTM, στο Twitter έπεσε το κράξιμο του αιώνα και με το δίκιο τους!

Ακόμα να το ξεπεράσουμε...

Neopolis Team

20 Δεκεμβρίου, 2019

Αφού μας σύγχυσαν βραδιάτικo, λογικό το πρωινό να μη μας βρίσκει και στο καλύτερο mood και μάλλον θα χρειαστούμε χρόνο για να καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε. Διότι εκεί που λέγαμε τι μπορεί να πάει τόσο στραβά και να βγει η Κάτια νικήτρια, από την στιγμή που είναι ισόπαλη με την Άννα-Μαρία για την οποία ζητωκραυγάζει τόσο καιρό ο λαός, η παραγωγή μας είπε ένα ωραιότατο «hold my beer» και μας έδειξε πώς ξενερώνεις σωστά και τίμια κάτι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στο δευτερόλεπτο.

Βγαίνει λοιπόν η Καγιά, μας ανακοινώνει πως οι νικήτριες του φετινού GNTM είναι δύο και έγινε η δουλίτσα. Καλύφθηκαν όλες οι πλευρές που ήταν να καλυφθούν.

https://www.instagram.com/p/B6RdpwklvrK/

Κι επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, προφανώς και στα σόσιαλ μίντια και ειδικά στο Twitter έπεσε το κράξιμο του αιώνα, με το hashtag #GNTMgr να φτάνει στη δεύτερη θέση των trends παγκοσμίως. Πάλι καλά το Twitter δεν έχει τον σέρβερ του Star…

#1 Βάλαμε την πινελιά μας και εδώ

#2 Κάντε το λίγο πιο εμφανές, ρε παιδιά!

#3 Κάτι πήγε να κάνει στην αρχή, αλλά μας τα χάλασε στο τέλος… 

#4 Αυτομουτζωνόμαστε κι από μόνοι μας, δε χρειαζόμαστε βοήθεια

#5 Στα ηρεμιστικά μας ρίξανε

#6 …η ακατανόμαστη

#7 Τι της κάνατε της κοπέλας… 

#8 Λες και δεν της έφταναν τα προβλήματα που είχε…

#9 Το 2019 και τα φινάλε πρέπει να έχουν τσακωθεί άσχημα

#10 Όλα για μια Κάτια έγιναν…

#11 Για τίποτα ηλίθιους μας περάσατε;;; 

#12 All the way κερά Βίκυ μας

#13 Οκ, θα μπορούσε να γίνει κι αυτό, οπότε καλά είμαστε

#14 Εντωμεταξύ, αφού θέλανε να είναι δίκαιοι, ας ήταν όντως

#15 Ή «je suis Κέισι»!

#16 Μωρέ μήπως;; 

Ωστόσο, ο τελικός δεν ήταν μόνο η FAIL στιγμή του αποτελέσματος, αλλά και οι δοκιμασίες που προηγήθηκαν, στις οποίες διασκεδάσαμε αρκετά και ειδικότερα σε μία συγκεκριμένη. Φυσικά και πήγε το μυαλό σας, γιατί η συνάντηση Άννας-Μαρίας και Τάσου ήταν το highlight του επεισοδίου, στο οποίο χωρίς να γνωρίζουμε τι μας περιμένει στο κοντινό μέλλον, περάσαμε πολύ καλά. Κυρίως γιατί ταυτόχρονα διαβάζαμε τα σχόλια που έπεφταν βροχή για το κορυφαίο αυτό στιγμιότυπο.

Ενώ από την άλλη, δεν κρύβουμε ότι γελάσαμε λίγο χαιρέκακα στο σχόλιο της Κάτιας για τις φίλες της και τη Μαρτίνα. Γενικότερα, αν το τέλος δεν ήταν αυτό που δώσανε, ίσως και να έκλεινε ωραία η βραδιά. Με λίγες πινελιές drama που τόσο αγαπάμε…

#1 Αγαπημένη στιγμή

#2 Τα highlights της βραδιάς

#3 Της πήρε λίγο χρόνο, αλλά τον θυμήθηκε

#4 Του το φάγανε το Μπρατόπουλο…

#5 Τάσο, μείνε μακριά από το twitter καλύτερα…

Πάντως, παρά τη χθεσινή αποτυχία, το κανάλι δεν πτοήθηκε και μας πέταξε στα καπάκια το τρέιλερ για τον νέο κύκλο και τις συμμετοχές που μάλλον ξεκίνησαν ήδη. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε να έχουν καταφέρει να λύσουν το πρόβλημα με τα συστήματά τους.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET