ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τα χειρότερα μηνύματα που μπορείς να λάβεις μετά τα μεσάνυχτα και πώς να απαντήσεις!

Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι υπέροχη. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας εύκολος, αποτελεσματικός κι ανώδυνος. Τυπικά όλες οι προϋποθέσεις είναι με το μέρος σου. Έχεις όσο χρόνο θες να σκεφτείς πώς θα απαντήσεις, δίχως το άγχος της άμεσης επαφής με τον συνομιλητή σου. Μεγάλη προστασία και διευκόλυνση αυτή. Είναι όμως και φορές που δεν έχεις ιδέα πώς […]

Θεώνη Σταματοπούλου

30 Απριλίου, 2017

Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι υπέροχη. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας εύκολος, αποτελεσματικός κι ανώδυνος. Τυπικά όλες οι προϋποθέσεις είναι με το μέρος σου. Έχεις όσο χρόνο θες να σκεφτείς πώς θα απαντήσεις, δίχως το άγχος της άμεσης επαφής με τον συνομιλητή σου. Μεγάλη προστασία και διευκόλυνση αυτή. Είναι όμως και φορές που δεν έχεις ιδέα πώς να απαντήσεις, ειδικά στις ύπουλες ώρες της μέρας, αυτές δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα.

Αυτά είναι τα μηνύματα με τα οποία όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι έστω και μία φορά και δεν ξέραμε τι να κάνουμε:

#1 Το κλασσικό «Είσαι ξύπνια;»

Αποκλείεται να μην το έχεις λάβει ποτέ. Είναι ίσως η πιο ατυχής και ξενέρωτη προσπάθεια από μέρους του να καυλαντίσει λιγάκι για να περάσει η ώρα του. Δε δουλεύει με τίποτα αγόρια. Ξέρουμε τι μας γίνεται. Αν όντως είσαι ξύπνια εκείνη τη στιγμή απάντησε «Ναι» και δες τι θα ακολουθήσει αλλιώς αγνόησε εντελώς το μήνυμά του.

#2 «Μπορείς να με πετάξεις στην (τάδε) περιοχή;»

Πάλι καλά ένας σοφός άνθρωπος φρόντισε να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη με το να δημιουργήσει την εφαρμογή Uber για να σε πάει όπου θες. Τώρα να σηκωθεί μέσα στα άγρια μεσάνυχτα ο οποιοσδήποτε για να κάνει τα δικά σου θελήματα, κομματάκι δύσκολο το βρίσκω.

#3 «Μου λείπεις»

Μπορεί να το λάβεις από τον οποιονδήποτε. Πρώην γκόμενο, πρώην κολλητό, πρώην φάσωμα. Δε μπορώ να σου πω πώς να απαντήσεις. Δεν υπάρχει μία και μόνο σωστή απάντηση. Θα έλεγα να απαντήσεις όπως νιώθεις.

#4 «Κάποια την πέφτει στο γκόμενό σου και συμβαίνει ΤΩΡΑ»

Οι επιλογές είναι τρεις. Πρώτον, να ζητήσεις από τον φύλακα άγγελό σου που σε ειδοποίησε για το γεγονός να πάει να τους αποσπάσει και να τους τη χαλάσει. Δεύτερον, να μην κάνει τίποτα γιατί εμπιστεύεσαι απόλυτα το σύντροφό σου. Τρίτον, πάρε ένα μαχαίρι και πήγαινε στο σημείο του σκανδάλου και κάνε τα όλα ανάστα.

#5 «Στείλε μου μία γυμνή φωτογραφία σου»

Πφφφ αυτή η μάστιγα. Όχι. Απλά όχι. Αγνόησέ τον!

#6 «Πού είσαι;» από τη μάνα σου

Μάλλον αυτό είναι το χειρότερο από όλα τα προηγούμενα. Η διάθεση χαλάει αμέσως κι όλα ξαφνικά σκοτεινιάζουν. Ξέρεις ότι έχεις λίγη ώρα ακόμη να παραμείνεις εκεί που είσαι και πολύ σύντομα θα χρειαστεί να πάρεις το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Πρέπει να απαντήσεις με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε τυχόν υστερίες.

 

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET