fbpx

8 από τα πιο χαζά πράγματα που κάνει κάθε άντρας, για να εντυπωσιάσει μία γυναίκα!


Όλα μοιάζουν πιο περίπλοκα από τα συνηθισμένα, σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Το να έχει κανείς αισθήματα για κάποιον άλλο, τον καθιστούν αμέσως λιγότερο έξυπνο. Χαρακτηριστικό είναι πως οι άντρες μετανιώνουν πολλά από όσα κάνουν λόγω έρωτα, αφού όμως πρώτα τα κάνουν κι έχουν ξεφτιλιστεί. Είναι η ικανότητα των γυναικών να μετατρέπουν σε αθύρματά τους, τους άντρες, ή όταν εκείνοι ερωτεύονται, πολύ απλά… χαζεύουν;

Όπως κι αν έχει, αυτά είναι μερικά από τα πιο χαζά πράγματα που κάνει κάθε άντρας για να εντυπωσιάσει μία γυναίκα:

#1 Υποκρίνεται πως του αρέσουν πράγματα που αρέσουν και σε σένα

Που όμως στην πραγματικότητα, απλά απεχθάνεται. Λέει ψέματα για παράδειγμα σχετικά με τη μουσική που ακούει, μόνο και μόνο για να ταυτιστεί με τα δικά σου ακούσματα και να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Κι άντε πες πως το καταφέρνει. Θα το κρατήσει κρυφό μέχρι τον πρώτο καιρό. Μετά πως ακριβώς θα αντέξει το γεγονός ότι θα ακούτε συνέχεια τη μουσική που αρέσει σε εσένα, κι εκείνος απλά θα θέλει να κλείσει τα αυτιά του και να αρχίζει να ουρλιάζει; Good luck with that!

#2 Λέει ψέματα σχετικά με αυτά που έχει κατορθώσει

Γιατί λίγη διάνθιση κατ’ αυτόν, δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Θα το κάνει με σκοπό να σου αφήσει εντυπώσεις του τύπου «Ουάου, πόσο επιτυχημένος για την ηλικία του! Πόσο απίστευτος και μοναδικός! Τον θέλω τώρα!». Εεε, απλά όχι! Όχι μόνο δεν θα ενθουσιαστεί η κοπέλα με τις φανταστικές ιστορίες που απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα, αλλά στο τέλος θα καταντήσει να γίνει ο περίγελος όλων γιατί τα ίδια του τα ψέματα θα του κοστίσουν πολύ.

#3 Μπλέκεται σε καβγάδες για να δείξει την «αντρίλα» του

Τι χαζοί, Θεέ μου! Δεν υπάρχει τίποτα πιο κακό από έναν άντρα που προσπαθεί να κάνει εντύπωση σε μία γυναίκα με το να μπλέκεται σε καβγάδες με άλλους. Τι προσπαθείς να αποδείξεις, βρε βλάκα; Η δυναμικότητα και το θάρρος δεν μετριούνται με το πόσες μπουνιές μπορείς να ρίξεις, αλλά με το κατά πόσο μπορείς να προστατεύσεις τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου, χωρίς να κάνεις την παρουσία σου αισθητή στους γύρω.

#4 Προσπαθεί να σε ρίξει με το πορτοφόλι του

Δεν πάει να σου κάνει ακριβά δώρα και να πληρώνει λογαριασμούς και να το παίζει συνεχώς οικονομικά άνετος, να ξέρεις ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι κι υγιές να πληρώνει εκείνος τα πάντα για σένα, υπάρχει και μία λέξη που λέγεται αξιοπρέπεια. Αν επιδεικνύει την οικονομική ευρωστία του δίχως αύριο, με σκοπό να σε ρίξει αλλά και να ανέβει στα μάτια των άλλων, μιλάμε για έναν τύπο σκάρτο.

#5 Προσποιείται ότι είναι αθλητικός τύπος

Γελάει ο κόσμος. Το ποιος είναι αθλητικός ή έστω φροντίζει τη διατροφή και την υγεία του μπορεί πολύ εύκολα να διακριθεί. Όχι απλά δεν πηγαίνει γυμναστήριο και σηκώνει βαράκια με τις ώρες όπως εκείνος ισχυρίζεται, αλλά είναι στην καφετέρια της γειτονιάς με τα ρεμάλια τους φίλους του, πίνει καφέ και σχολιάζει γκόμενες.

#6 Λέει ψέματα σχετικά με το πόσες γυναίκες έχει πάει

Αχ, αυτή η μάστιγα! Ότι τι, δηλαδή; Επειδή έχει μία – δυο εμπειρίες παραπάνω, έχει την εντύπωση ότι θα σε κάνει να τον κυνηγάς με μανία; Σταμάτα πια βρε βλάκα, να λες ότι έχεις πάει με κοπέλες που δεν έχεις πάει ποτέ. Δεν λένε απλά ψέματα για τον αριθμό, αλλά ονοματίζουν και κοπέλες που μπορείς άνετα να εξακριβώσεις αν έχει πάει ή όχι. Το ίδιο ισχύει και για τις επιδόσεις του στο σεξ. Εκεί κι αν ακούμε, ιστορίες για αχρείους.

#7 Φοράει υπερβολικά πολλή κολόνια

Σας παρακαλώ πολύ δηλαδή, μη δίνετε βάση στα διαφημιστικά της Axe που δείχνουν γυναίκες να λιποθυμούν από έρωτα και πάθος στο δρόμο, επειδή μόλις πέρασε από δίπλα τους ένας άντρας που απλά το είχε παρακάνει με την κολόνια. Κακό, πολύ κακό. Με φειδώ παιδιά η κολόνια, δεν είναι για χόρταση.

#8 Καυχιέται για το πόσο πολύ πίνει

Γιατί αν υπάρχει ένα προσόν που απαιτείται για να στεριώσει μία σχέση, είναι να είναι ο άλλος πότης ξέρω γω. Είτε πίνει 5 είτε 10 σφηνάκια, ποσώς μας ενδιαφέρει. Όχι μόνο δεν είναι προσόν να πίνει κανείς πολύ, αλλά μειονέκτημα θα έλεγα εγώ. Οπότε μην πολυκαυχιέσαι για το πόσα μπουκάλια μπορείς να κατεβάσεις. Δεν εκπλήσσεται κανένας.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET