ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που μισούν οι άντρες σε κάθε στάση του σεξ!

Κάθε στάση, έχει τα αρνητικά της...

Mademoisex

28 Ιουνίου, 2017

Δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει το σεξ. Εκτός κι αν δεν το έχει δοκιμάσει καν ακόμη, οποιοσδήποτε γνωρίζει ότι κι η πρώτη φορά αρκεί για να κολλήσει κανείς και να θέλει συνεχώς κι άλλο. Βέβαια όπως όλοι λέμε, κάθε τριαντάφυλλο έχει και το αγκάθι του κι αυτό σημαίνει ότι στη λίστα με τα θετικά πάντα θα υπάρχει κι ένα αρνητικό για κάθε σεξουαλική στάση από την οπτική των αντρών.

Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, όπως κι οι ευαισθησίες και τα πράγματα που τον ανάβουν, έτσι είναι επόμενο οι προτιμήσεις να διαφέρουν. Ωστόσο, όλοι οι άντρες συμφωνούν στα παρακάτω «αγκάθια» της κάθε στάσης στο σεξ:

1. Ιεραποστολικό

Αν υπάρχει κάτι αρνητικό που μπορεί να ειπωθεί για το ιεραποστολικό, είναι προφανώς το ότι είναι λιγάκι απαρχαιωμένο. Το άλλο πρόβλημα, είναι ότι όλο το βάρος πέφτει στον άντρα. Είναι απολαυστική και κλασσική στάση, δε λέμε, αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να πειραματιστείτε με άλλες στάσεις;

Άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί κι εδώ τα 8 πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στο ιεραποστολικό σεξ, αλλά δεν θα σου πουν ποτέ!

2. Στα 4

Κάποτε ήταν από τις πιο αγαπημένες στάσεις των ζευγαριών κι εξακολουθεί να είναι. Όμως, τείνει να γίνει τόσο κλασσική όσο και το ιεραποστολικό κι αυτό ομολογουμένως είναι κακό. Αρκεί να σκεφτείς, ότι η στάση στα 4 πολύ πιθανώς να αρέσει εξίσου και στους… γονείς σου.

3. Η γυναίκα από πάνω

Υπάρχουν αμέτρητα πλεονεκτήματα σ’ αυτήν την στάση, αλλά ένα μόνο μειονέκτημα είναι ικανό να τα κουκουλώσει όλα. Πρόκειται για την στάση που είναι απίστευτα εύκολο να τραυματιστεί το πέος του άντρα. Προσοχή παιδιά! Δεν παίζουμε με αυτά.

4. Σεξ στο ντους

Προφανώς στέκεστε όρθιοι. Είστε βρεγμένοι και παντού τριγύρω γλιστράει. Το σαμπουάν μπαίνει στα μάτια σας και τυφλώνεστε. Τι άλλο να πω; Αμέτρητοι άνθρωποι τραυματίζονται στο ντους μόνο και μόνο ενώ πλένονται και στέκονται όρθιοι. Δεν έχετε πιθανότητες να τραυματιστείτε εσείς που κάνετε ακροβατικά;

Μάλιστα έχουμε ξαναπεί τους 5 λόγους που κάνουν το σεξ στο μπάνιο, το χειρότερο όλων!

5. Το κουτάλι

Δεν είναι άσχημη στάση, ωστόσο μπορεί να τον κουράσει από μία στιγμή και μετά επειδή απαιτεί πολλή προσπάθεια κι επίσης δεν έχει ξεκάθαρη θέα μερών του σώματός σου (στήθος, οπίσθια).

6. Ανάποδη καουμπόισσα

Αυτή είναι μία δυσάρεστη στάση για τις γυναίκες περισσότερο, καθώς αν ανησυχήσουν ότι οι άντρες κοιτάζουν διαρκώς την κ*λοτρυπίδα τους, ίσως ντραπούν και ζητήσουν αλλαγή στάσης.

7. 69

Οι απόψεις διίστανται γι’ αυτήν την στάση. Σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου, ενώ άλλοι θεωρούν ότι είναι η απόλυτη στάση καθώς κι οι δύο σύντροφοι ευχαριστούν ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα με απόλυτη ανιδιοτέλεια. Δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι κανείς να χώνει το κεφάλι του στον κ*λο και στο πέος του άλλου βέβαια…

8. Αυνανισμός

Για όποιον δεν έχει σχέση, καλός είναι μία στο τόσο. Ειδικά οι άντρες, δε χρειάζονται καμία ιδιαίτερη αφορμή για να αυνανιστούν. Ωστόσο, τι να λέμε τώρα… Δε συγκρίνεται καν με την σεξουαλική επαφή αυτή καθ’ εαυτή. Άσε που αν είσαι σε σχέση, κάνεις σεξ κι εξακολουθείς να αυνανίζεσαι, οι επιδόσεις σου στο σεξ είναι πολύ πιθανό να μειωθούν.

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET