ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όσο ζεις, μαθαίνεις | 10+1 wtf πληροφορίες για το σεξ που απλά αγνοούσες τόσα χρόνια!

Κεφάλαιο Σεξ. Το κάνεις και σου αρέσει, αλλά πόσα πράγματα ξέρεις στ' αλήθεια γι' αυτό;

Mademoisex

23 Νοεμβρίου, 2017

Κεφάλαιο Σεξ. Το κάνεις και σου αρέσει (θέλουμε να πιστεύουμε), αλλά πόσα πράγματα ξέρεις στ’ αλήθεια γι’ αυτό;

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από την εφηβική ηλικία είναι πραγματικά κρίσιμο ζήτημα (στις φυσιολογικές χώρες του πλανήτη, όχι στην Ελλάδα). Υπάρχουν παιδιά που φτάνουν στην ενήλικη ζωή και γίνονται σεξουαλικά ενεργοί, χωρίς να ξέρουν ούτε καν τα βασικά. Κι εσύ που έχεις μερικές εμπειρίες κι έχεις την εντύπωση ότι ξέρεις σε γενικές γραμμές τι παίζει με το σεξ και τα παρεπόμενά του, θα εκπλαγείς με το πόσα πράγματα αγνοείς και δεν είχες πραγματικά ιδέα:

#1 Οι δονητές αρχικά χρησιμοποιούνταν προς αντιμετώπιση της γυναικείας υστερίας

Όχι της υστερίας που λέμε ότι πιάνει μερικές φορές το γυναικείο φύλο. Μιλάμε για τη μετατρεπτική διαταραχή που εμφανίζεται σε πολλές γυναίκες και είναι αποτέλεσμα του άγχους και των ψυχολογικών πιέσεων. Πιστευόταν ότι η υστερία ήταν κατεξοχήν γυναικεία ασθένεια γιατί συνδέεται με τη μήτρα (υστέρα). Η θεραπεία λοιπόν που χρησιμοποιούνταν αρχικά για την αντιμετώπισή της, ήταν οι δονητές! Ανακαλύφθηκαν πρώτη φορά το 1833 ως θεραπευτική αγωγή. Δεν ήταν λοιπόν μέρος της σεξουαλικής απόλαυσης, ούτε κατά διάνοια.

#2 Μία γυναίκα μπορεί να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας έως και 5 μέρες μετά

Παρόλο που είναι καλύτερο και πιο ασφαλές να το λάβει σχεδόν αμέσως μετά από το ατυχές γεγονός, και 120 ώρες (δηλαδή 5 μέρες) ύστερα να το πάρει, πάλι το ίδιο κάνει. Μπορεί λοιπόν να το πάρει μέσα σ’ αυτό το διάστημα και να ξέρει ότι το χάπι θα έχει την ίδια ισχύ.

#3 Η περίοδος επηρεάζει σημαντικά τη δυναμική και τον τύπο του οργασμού μιας γυναίκας

Ω ναι! Όχι μόνο καθορίζει το πόσο γαμάτος ή όχι θα είναι ο οργασμός της, αλλά και το αν θα έχει οργασμό στην τελική. Οι ορμονικές διαφοροποιήσεις από γυναίκα σε γυναίκα κάνουν όλη τη διαφορά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ένα άρθρο στο Redbook: «Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να βιώσουν ένα δυνατό οργασμό όταν βρίσκονται κοντά στην ωορρηξία τους, δηλαδή εκεί που τα επίπεδα των οιστρογόνων είναι στο ζενίθ τους.» Έχε λοιπόν το νου σου στον κύκλο σου για να ξέρεις και πότε είναι πιθανότερο να βιώσεις έναν απίστευτο οργασμό.

#4 Περίπου 100 εκατ. άνθρωποι κάνουν σεξ καθημερινά

Καλά τα πάει το σεξάκι αν και μπορεί και καλύτερα. Δεν είναι δυνατόν από τα 7 δις που έχει ο πλανήτης, μόνο τα 100 εκατ. να κάνουν σεξ. Μεγάλο το νούμερο, δε λέμε, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σκέψου μόνο πόσοι άνθρωποι σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη κάνουν σεξ την ίδια στιγμή με σένα. Φοβερό!

#5 Μερικά ζευγάρια άνω των 70 είναι ακόμη σεξουαλικά ενεργά

Σύμφωνα με μία έρευνα της Huffington Post σε μερικές χιλιάδες ζευγάρια άνω των 70 ετών, αποκάλυψε ότι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες (το 54% συγκεκριμένα) και το 1/3 των γυναικών (31%) εξακολουθούν να κάνουν σεξ. Ο μον ντιέ! Ο παππούς κι η γιαγιά σου ίσως να ανήκουν στα ζευγάρια που κάνουν ακόμη σεξ. Το διανοείσαι;!

#6 Το σπέρμα βοηθά στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης

Τι άλλο θα ακούσουμε! Υπάρχουν αντικαταθλιπτικά συστατικά στοιχεία στο σπέρμα, λένε, που ανυψώνουν τη θετική σκέψη και διάθεση και βοηθούν στην καταπολέμηση της καταθλιπτικής συμπεριφοράς. Ένας καλός λόγος να πείσεις την κοπέλα σου να …τα «καταπίνει»!

#7 Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί γύρω στα 10 με 15 δευτερόλεπτα

Είναι δηλαδή εξαρχής 4 – 9 δευτερόλεπτα περισσότερος από ότι ο ανδρικός οργασμός κι αυτό είναι υπέροχο. Μπορεί στατιστικά οι γυναίκες να διαθέτουν λιγότερους οργασμούς από ότι οι άνδρες, αλλά όταν έρθει η ώρα, είναι φαντασμαγορικός. Όταν μία γυναίκα δε, μάθει πώς να έρχεται σε οργασμό μία φορά, τότε θα είναι ευκολότερο για εκείνη και θα συμβαίνει ξανά και ξανά.

#8 Η μύτη πρήζεται στη διάρκεια του σεξ

Μη ρωτάς το γιατί. Απλά συμβαίνει. Πιθανότατα, λόγω της έντονης κυκλοφορίας του αίματος στην εν λόγω περιοχή.

#9 Το σεξ ανακουφίζει τους πονοκεφάλους

Και τις ημικρανίες επίσης. Το σεξ γενικότερα ανακουφίζει την ένταση, το όποιο άγχος και στρες και με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί καλύτερα κι από παυσίπονο για το κεφάλι σου. Προφανώς δεν εξαλείφει μια και καλή τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, αλλά παροδικά «εξαφανίζει» τον πόνο και κάνει το σεξ και τη ζωή σου απολαυστικότερα.

#10 Οι Έλληνες το κάνουν πιο πολύ απ’ όλους

Έχουμε κι εμείς μία πρωτιά κάπου, ακόμη κι αν αυτή είναι στο πήδημα. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στην κορυφή της λίστας με τις χώρες που του δίνουν και καταλαβαίνει στο σεξ. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος είναι 164 φορές το χρόνο, δηλαδή κάτι παραπάνω από 3 φορές τη βδομάδα. Μια χαρά τα πάμε στο σεξ, αδέρφια. Κερδάμε! Ειδικά αν σκεφτείς, ότι ο μέσος όρος για τις υπόλοιπες χώρες είναι κάπου στις 103 φορές το χρόνο. Τι να πεις… Ντεκαβλέ κι ασεξουάλ!

#11 Τα περισσότερα προφυλακτικά δεν είναι φιλικά προς τους vegan

Ωχ κακό που μας βρήκε. Αυτή ήταν η δικαιολογία που έλειπε από έναν άντρα και δη vegan για να πάψει να φοράει προφυλακτικό. Για να παραχθεί το λάτεξ έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως γάλα, το οποίο δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση οι vegans. Τα προφυλακτικά χωρίς λάτεξ θα ήταν μία καλή λύση.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex. 
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

*CoverPhoto

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET