fbpx

Δυσκολεύεσαι να βρεις δουλειά λόγω προϋπηρεσίας; Το Wind Young Talents είναι εδώ για σένα!


Τελείωσες το σχολείο και μπήκες στη σχολή που επιθυμούσες. Δεν έβλεπες την ώρα να ξεκινήσεις τη φοιτητική ζωή. Σίγουρα η πορεία δεν ήταν εύκολη – διάβασμα, άγχος, εξεταστική – όμως με πείσμα, υπομονή και επιμονή κατάφερες τελικά να πάρεις πτυχίο. Αποφασίζεις να συνεχίσεις με κάποιο μεταπτυχιακό για να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενό σου. Ίσως πάλι και να θέλεις να στραφείς σε άλλον κλάδο. Ξανά διάβασμα, άγχος, εξεταστική, μέχρι τη μεγάλη μέρα της αποφοίτησης. Η οικογένειά σου και οι φίλοι σου είναι όλοι εκεί για να σε καμαρώσουν και να μοιραστούν τη χαρά σου. Άλλος ένας κύκλος που έφτασε στο τέλος του και έκλεισε.

Και τώρα τι;

Ξεκινάς και στέλνεις βιογραφικά, περιμένοντας μία θετική απάντηση για να κάνεις την πρώτη σου συνέντευξη. Ωστόσο, αυτή καθυστερεί, και τη θέση της παίρνουν απαντήσεις απόρριψης, που σε οδηγούν να αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος. Συνήθως, η πιο συχνή αιτία απόρριψης υποψήφιου εργαζόμενου είναι η έλλειψη εργασιακής εμπειρίας. Ειδικά όταν πρόκειται για την περίοδο μετά την αποφοίτηση από κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, η έλλειψη προϋπηρεσίας είναι πολύ λογικό δεδομένο. Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση.

Κι αν σου λέγαμε όμως ότι υπάρχει μια εταιρεία η οποία ψάχνει νέους εργαζομένους και δεν απαιτεί καμία επαγγελματική εμπειρία;

Συγκεκριμένα, η WIND θα προσλάβει με σύμβαση αορίστου χρόνου 10 ταλαντούχους απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών – ακόμα και χωρίς καθόλου εμπειρία – για να γίνουν ενεργά μέλη των ομάδων της, αρκεί να έχουν πάθος με την τεχνολογία!

Μέσω του σχετικού προγράμματος, το «νέο ταλέντο» της εταιρείας θα πραγματοποιεί rotations σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, δηλαδή θα δοκιμάσει και θα δοκιμαστεί σε διάφορες εργασίες και ομάδες, με βάση την επαγγελματική κατεύθυνση (Technology, Commercial, Business) που έχει επιλέξει κατά τη διαδικασία της υποβολής της αίτησής του, με σκοπό να αποκτήσει πρακτική εμπειρία για να δει τι του ταιριάζει καλύτερα στην πράξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2015 και έκτοτε έχουν υλοποιηθεί 3 κύκλοι του (2015, 2017, 2019), απασχολώντας 30 ταλαντούχους νέους που επέλεξαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος, τη WIND.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ανεργία των νέων αγγίζει υψηλά ποσοστά, είναι ενθαρρυντικό οι εταιρείες να συμβάλλουν και να δίνουν ευκαιρίες στους νέους, να στηρίζουν την οικονομία της χώρας και να γίνονται αρωγοί στη βελτίωση ενός από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. 

Με το WIND Young Talents σε περιμένουν συναρπαστικές εμπειρίες και το βασικότερο θα γίνεις μέλος μίας ομάδας που οδηγεί τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Τι λες λοιπόν; Μήπως ήρθε η ώρα να στείλεις την αίτησή σου; 

Μπες εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.  

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET