ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ζωντανό σκυλάκι μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι (βίντεο)!

Πέρα από την αναζήτηση των αγνοούμενων ανθρώπων μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζεται και η αναζήτηση για τυχόν ζωντανά και τραυματισμένα ζώα στην περιοχή. Ανάμεσα σε αυτά, βρέθηκε ένας μαλλιαρός σκυλάκος, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τη φωτιά, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του. Ο συγκεκριμένος σκύλος, παρά […]

Πέρα από την αναζήτηση των αγνοούμενων ανθρώπων μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζεται και η αναζήτηση για τυχόν ζωντανά και τραυματισμένα ζώα στην περιοχή.

Ανάμεσα σε αυτά, βρέθηκε ένας μαλλιαρός σκυλάκος, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τη φωτιά, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του.

Ο συγκεκριμένος σκύλος, παρά το γεγονός ότι επέζησε, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση μέσα σε φούρνο ενός από τα καμμένα σπίτια στο Μάτι, πεινασμένος, ταλαιπωρημένος και όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ φοβισμένος. Ωστόσο, φιλόζωοι κατάφεραν να τον εντοπίσουν κι από ό,τι κρίνουμε από τη συμπεριφορά του σκύλου και το κούνημα της ουρίτσας του, χάρηκε πολύ για αυτό!

Ύστερα από 2,5 ώρες προσπάθειας, όπως ανέφερε η Άρτεμις Κυριακοπούλου η οποία τράβηξε το παρακάτω βίντεο, κατάφεραν να πιάσουν το ζώο και μαζί με το αδερφάκι του, το οποίο παρεμπιπτόντως βρέθηκε σε καλύτερη κατάσταση, να τα μεταφέρουν με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=Gm1Kcct9vrE

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET