ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η βότκα Elit βραβεύεται για 10η φορά στα BTI Awards ως η καλύτερη της χρονιάς!

Και είναι η μοναδική που το καταφέρνει!

Neopolis Team

27 Οκτωβρίου, 2021

Η ultra-premium βότκα elit™ αναδείχθηκε, για δέκατη χρονιά, νικήτρια του πολυπόθητου πλατινένιου βραβείου του Ινστιτούτου Δοκιμής Αλκοολούχων Ποτών (BTI). Όντας η μόνη βότκα στην ιστορία του θεσμού, που διακρίνεται και λαμβάνει τον διακεκριμένο τίτλο της καλύτερης βότκας της χρονιάς επί 10 έτη, δημιουργεί, πλέον, μια δική της κατηγορία.

Η elit™ για άλλη μια χρονιά κατάφερε να ξεχωρίσει και βαθμολογήθηκε ως «Superlative 97/100» για δέκατη φορά, από το BTI, βαθμολογία που, επίσης, δεν έχει καταφέρει να λάβει καμία άλλη βότκα. 

Έχοντας διακριθεί το 2006, 2007, 2009, 2010, 2014, 2017, 2018, 2019, 2020 και 2021, η elit™, με την κατάκτηση του Μεταλλίου Superlative Platinum, επιβεβαιώνει τη θέση της ως μία από τις βότκες με την υψηλότερη βαθμολογία.

Το πολύτιμο terroir, η ξεχωριστή προέλευση και η ακρίβεια στη διαδικασία παραγωγής της, είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την εξαιρετική ποιότητα της elit™. Παρασκευάζεται από το καλύτερο μείγμα ανοιξιάτικου και χειμερινού σιταριού που καλλιεργείται αποκλειστικά στο περίφημο εύφορο μαύρο χώμα του μοναδικού κτήματος Kerschinskoye στη Ρωσία. Το απόσταγμα ταξιδεύει στη συνέχεια στο φημισμένο Latvijas Balzams στη Ρίγα (Λετονία), όπου αναμειγνύεται με αρτεσιανό νερό. Μετά από τετραπλή διαδικασία φιλτραρίσματος, το ποτό καταψύχεται στους -18C. Η διαδικασία φιλτραρίσματος υπό ψύξη, σήμα κατατεθέν της elit™, είναι εμπνευσμένη από τις αρχαίες τεχνικές παραγωγής βότκας και καταλήγει σε μια εξαιρετική, βραβευμένη βότκα.

Η διαδικασία δοκιμής του BTI είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και αυστηρή. Οι αναγνωρισμένοι ειδικοί του κλάδου που συμμετέχουν στην ομάδα χρησιμοποιούν την εκτενή επαγγελματική τους εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον ουρανίσκο τους για να εξετάσουν το άρωμα, τη γεύση και τη σύνθεση της βότκας. Αξιολογούν σύμφωνα με την αποκλειστική μεθοδολογία τυφλής γευσιγνωσίας του BTI, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cornell, και με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού.

Είναι μια πολύτιμη νίκη για την elit™, που θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τα ultra-premium αλκοολούχα ποτά παγκοσμίως. Με την προέλευσή της, την ακρίβεια και την τεχνολογία αιχμής, η elit™ αλλάζει τον ορισμό της βότκας.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET