ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Viral | Η φωτογραφία της Νέας Υόρκης που λάτρεψε το ίντερνετ!

Υπάρχουν κάποιες φορές που το μόνο που θες να κάνεις όταν μπάινεις στο σπίτι είναι να πετάξεις από πάνω σου τα ρούχα, να φορέσεις πιτζάμες και να πιεις ένα ζεστό τσαγάκι καθώς χαζεύεις στο internet. Έτσι κι εγώ τώρα έπεσα πάνω σε μία viral είδηση και πιο συγκεκριμένα πάνω σε μία viral φωτογραφία. Αν βάλεις […]

Default avatar

Guest Author

3 Νοεμβρίου, 2015

Υπάρχουν κάποιες φορές που το μόνο που θες να κάνεις όταν μπάινεις στο σπίτι είναι να πετάξεις από πάνω σου τα ρούχα, να φορέσεις πιτζάμες και να πιεις ένα ζεστό τσαγάκι καθώς χαζεύεις στο internet. Έτσι κι εγώ τώρα έπεσα πάνω σε μία viral είδηση και πιο συγκεκριμένα πάνω σε μία viral φωτογραφία.
Αν βάλεις σε κάποιον το δίλημμα «ζωή στην πόλη ή ζωή στην εξοχή», το πιθανότερο είναι να επιλέξει την εξοχή. Όταν όμως η πόλη είναι η Νέα Υόρκη και η εξοχή το Central Park, τότε το δίλημμα εξαφανίζεται και έχεις τον τέλειο συνδυασμό των δύο άκρων. Η Kathleen Dolmatch φωτογράφισε και την φύση και την πόλη, όπως συνυπάρχουν ο ένας δίπλα στον άλλον, δείχνοντας πόσο τυχεροί είναι οι Νεοϋορκέζοι που ζου σε αυτήν την πανέμορφη πόλη!
Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που έγινε viral:

 

central-park-contrast-new-york-city-2__880

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET