Βγήκαν ραντεβού και η τύπισσα του έστειλε στα καπάκια, 65.000 μηνύματα!


Ένα ραντεβού ήταν αρκετό για να τον καψουρευτεί, να του στείλει μηνύματα ρεκόρ και να εν συνεχεία να τον απειλεί για να μην την εγκατελείψει. Όχι, δε συνέβησαν σε κάποια δραματική ταινία, αλλά στην πραγματική ζωή.

Όλα ξεκίνησαν από ένα site γνωριμιών. Η Jacqueline Ades από το Φοίνιξ, βγήκε ραντεβού με το υποψήφιο ‘θύμα’ της και από εκείνη την ημέρα και μετά, έγινε ο εφιάλτης του. Ο άτυχος άντρας, τα στοιχεία του οποίου δε δόθηκαν στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, δέχτηκε το πολύ στενό της μαρκάρισμα σε σημείο πραγματικά απελπιστικό.

Η 31χρονη τού έστελνε 500 μηνύματα την ημέρα, χωρίς όμως να παίρνει απάντηση. Γι’αυτό η Ades αποφάσισε να προχωρήσει σε πιο δραστικά μέτρα.

Άρχισε να τη στήνει με το αυτοκίνητό της έξω απ’το σπίτι του για να τον παρακολουθεί, με τον άντρα φυσικά να καλεί τις αρχές για να την μαζέψουν κάθε φορά που την αντιλαμβανόταν.

Τον περασμένο μήνα, ωστόσο, μέσω μιας κάμερας που τοποθέτησε στο σπίτι του, την εντόπισε στην αυλή του σπιτιού του. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να συνειδητοποιούν ότι η Ades όχι μόνο διέρρηξε το σπίτι, αλλά απολάμβανε το μπάνιο της στη μπανιέρα του ‘αγαπημένου’ της.

Μάλιστα, την ίδια ώρα που εκείνη βρισκόταν στη μπανιέρα, συνέχιζε να του στέλνει μηνύματα. Σε ένα από αυτά, έγραψε πως αν την εγκατέλειπε – ενώ δεν είχαν σχέση– θα έκανε μπάνιο μέσα στο αίμα του. Φυσικά, δεν ήταν το μοναδικό απειλητικό μήνυμα, καθώς η διαταραγμένη γυναίκα επαινούσε τον Ναζισμό και παρομοίαζε τον εαυτό της με τον Χίτλερ, τον οποίο επίσης χαρακτήριζε ‘ιδιοφυία’.

Οι απειλές της μάλλον θα γίνονταν πραγματικότητα, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό της ένα κουζινομάχαιρο.

A post shared by Carmen (@magicaldelight) on

Η ίδια συνελήφθη, όμως αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Όντας αμετανότητη, συνέχιε το έργο της και την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τη δουλειά του άντρα, ισχυριζόμενη πως είναι η γυναίκα του. Αμέσως έσπευσε η αστυνομία στο σημείο συλλαμβάνοντας τήν ξανά χωρίς αυτή τη φορά τη δυνατότητα εγγύησης.

Ούτε στον εχθρό μας δεν θέλουμε να συμβούν όσα βίωσε ο άντρας!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET