Είναι viral

Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα για ΣΚ, συμβαίνουν αυτά!

«Ένα ποτό και γυρίζω σπίτι» 🤡

It’s giving «Τρεις φοιτητές κανονίζουν χαλαρή μπυρίτσα, ξυπνάνε την επόμενη μέρα στο Βερολίνο!» vibes, και βασικά κάθε έξοδο που έχει προοπτικές να καταλήξει κάπως έτσι!

Είναι γεγονός πως όταν κατεβάζεις μερικά ποτηράκια παραπάνω και στα σκάει το αλκοόλ, βλέπεις πιο εύκολα κι εφικτά τα πράγματα. Για παράδειγμα, ένα ταξίδι στο εξωτερικό για το ΣΚ χωρίς καμία προετοιμασία παύει να μοιάζει με τρέλα και μετατρέπεται περισσότερο σε «γιατί όχι;».

Οι Dan Evans και Alex Stubbs λοιπόν, είναι όλοι εμείς σε μια νυχτερινή έξοδο, με μια δόση υπερβολής ωστόσο. Εκεί που είχαν πει ότι στις 23:30 θα είναι πίσω (ενός λεπτού σιγή για όλες αυτές τις υποσχέσεις που τρώνε άκυρο καθημερινά), κατέληξαν από το Merthyr της Ουαλίας στην… Ίμπιζα!

Το αρχικό πλάνο (λέμε τώρα) ήταν να πάνε ως τη Μαγιόρκα, αλλά δε βρήκαν εισιτήρια και έτσι απλά έγινε αλλαγή σχεδίων. Φτάνοντας στην Ίμπιζα, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να αγοράσουν μαγιό και να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα. Δεν είχαν καν δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή εισιτήριο επιστροφής, απλά αποφάσισαν να ζήσουν το τώρα και να αφήσουν τις μετάνοιες όταν θα τους έπιανε το hangover.

Ο Dan μας έδωσε μια γεύση από το αυθόρμητο αυτό ταξίδι μέσω TikTok και Instagram, ενώ μιλώντας στο LADbible είπε πως οι δυο τους δεν κοιμήθηκαν καθόλου για 36 ώρες, κι απλά το πήγαν σερί μέχρι την επιστροφή στα σπίτια τους.

@danevanstm Flying straight to Ibiza from a night out, so fried 😂😂😂 #ibiza #fyp ♬ Finally – Kings of Tomorrow

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @danevanstm

Ύστερα από δυο μέρες αχαλίνωτου partying, ο Dan κι ο Alex γύρισαν στη βάση τους, και μάλιστα αρκετά έγκαιρα ώστε να προλάβουν να ρίξουν έναν ύπνο προτού πάνε στις δουλειές τους. Και πάλι, «ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό» παραδέχτηκε o Dan, κι αυτό εμείς το ονομάζουμε σκληρή συνειδητοποίηση ότι μεγαλώνεις…

Συμβουλή μετά το βίωμα των παραπάνω φίλων: Όταν βγαίνετε για «χαλαρό» ποτάκι, έχετε το διαβατήριο/την ταυτότητα μαζί σας. Κρίμα να τρέχετε μέχρι το σπίτι πρώτα, αντί να πάτε κατευθείαν αεροδρόμιο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET