Είναι viral

Τύπος ξεκινάει νηστεία πίνοντας μόνο μπύρες, καταφέρνει να χάσει κάπου στα 18 κιλά!

Προλαβαίνουμε μέχρι το Πάσχα;

Δαμιανός Σανταλίδης

6 Απριλίου, 2021

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!

Όλοι έχουμε μια αδυναμία στις μπύρες δε λέω, αλλά ακόμα και ο μεγαλύτερος μπυρόβιος εκεί έξω, δύσκολα θα αποφάσιζε να κάνει κάτι τέτοιο. Όχι ότι θα μας χαλούσε να τη βγάζουμε όλη μέρα με τη δροσιά της και να μη σκάμε για τίποτα, αλλά να, είναι κι αυτή η μπυροκοιλιά στη μέση που το ξανασκεφτόμαστε. #άντρεςμεκοιλίτσασανκαραμελίτσα

Έρχεται λοιπόν ένας Del Hall και τα ανατρέπει όλα, αφού μας λέει ότι κατάφερε να χάσει βάρος πίνοντας καθημερινά μπυρόνια.

Ο εν λόγω πολύ κουλ τύπος και beer influencer – ναι καλά διάβασες – αποφάσισε μια μέρα ότι θα ξεκινήσει μια ΠΑΡΑΠΟΛΥΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ νηστεία με αφορμή τη Σαρακοστή καταναλώνοντας μόνο μπύρες, τσάι, καφέ και φυσικά νερό και να που τελικά πέρα από παράτολμη, ήταν κι αποτελεσματική αφού έχασε γύρω στα 18 κιλά.

Κάπου τόσα έχει χάσει και ο Τριαντάφυλλος από τότε που μπήκε στο Survivor με τη μόνη διαφορά ότι εφάρμοσε τη δίαιτα της καρύδας. Ντάφι κορόιδο, πήγες μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να γυρίσεις μισός και να σε αγαπήσει όλη η Ελλάδα, ενώ το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν απλά να κατεβάζεις κάθε μέρα μπυρόνια.

Κόβω την πάρλα και μπαίνω στο ψητό. Προφανώς ο παραπάνω τρόπος δεν ενδείκνυται για να χάσεις βάρος, είτε πρόκειται για 2, είτε για 22 κιλά. Εξάλλου κι ο ίδιος ο Del, δεν το έκανε μόνο γι’ αυτό το λόγο.

Ήταν τόσο ψυχούλα, που λόγω της κατάστασης που ζούμε με τον κορωνοϊό, τα lockdown και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, αποφάσισε να μαζέψει χρήματα (από αυτά που δε θα χάλαγε για φαγητό) για όλους όσους επλήγησαν λόγω της πανδημίας στο χώρο της εστίασης.

Μάγκας; Μέγας μάγκας!

Εκμεταλλευόμενος τη φήμη που είχε χτίσει από το 2019 έως σήμερα, μιας και κάθε Σαρακοστή έβαζε challenge στον εαυτό του να τη βγάζει μόνο με μπύρες, αποφάσισε να κάνει για ακόμα μια χρονιά το ίδιο, κάνοντας παράλληλα έρανο στο GoFundMe. Εκεί, μπορεί ο οποιοσδήποτε να επιβραβεύσει το Del γι’ αυτό που κάνει συνεισφέροντας στη μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης $20,000.

Μέχρι στιγμής, έχει μαζέψει κάτι περισσότερο από $12,000, τα οποία και θα δώσει σε συνολικά 43 bars και εστιατόρια στην περιοχή του. Φυσικά, στόχος του είναι μέσα στις επόμενες εβδομάδες να μαζέψει ακόμα περισσότερα έτσι ώστε να καταφέρει να δώσει γύρω στα $500 tip στους υπάλληλους κάθε επιχείρησης.

Κι αν αναρωτιέσαι για το πόσες μπύρες έχει καταναλώσει έως σήμερα, κρατήσου, γιατί ο αριθμός ξεπερνά τις 230 συνολικά, πίνοντας γύρω στις 3-5 την ημέρα. Παρόλο βέβαια που αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να χάσει κανείς κιλά, ο Del όπως δήλωσε, κατάφερε πλέον να φοράει ρούχα μεγέθους XL, από εκεί που ίσα ίσα χώραγε στα XXXL!

Ε δε το λες και μικρή αλλαγή! Δε βρίσκεις;;;

Κοίτα να δεις που μάλλον δεν πίνουμε αρκετές μπύρες την ημέρα και γι’ αυτό δε χάνουμε κιλά! Δεν εξηγείται αλλιώς…

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET