SPILL THE TEA

Από τη Θεοδωρίδου μέχρι τον Αργυρό, όλες οι κόντρες του Τριαντάφυλλου πριν το Survivor!

Τρεις νύχτες δικές του, ολόκληρη η ζωή μας τελικά.

Απορία το έχω αν θα υπάρξει στιγμή που θα αναφερθώ στο φετινό Survivor και δε θα χρησιμοποιήσω τη λέξη «χαμούλης». Ο κακός χαμός λοιπόν (έτσι για την αλλαγή) συνεχίζει να επικρατεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, αφού ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο παιχνίδι και δίνει πόνο. Με σενάριο και επιμέλεια Αλέξη Παππά φυσικά, αλλά ας μη σταθούμε εκεί.

Ο Ντάφυ λοιπόν, αν και εν μέρει τον λες ψυχούλα, έχει μία αδυναμία στο «μπάχαλο». Δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε καρφίτσα που λέμε. Άπαξ και αισθανθεί αδικημένος/προσβεβλημένος, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει το στόμα του κλειστό και επίσης δεν παίζει να πει μία πρόταση μια φορά. Θα την επαναλάβει τουλάχιστον 5-6 ακόμα για να βεβαιωθεί ότι την άκουσε όλος ο κόσμος.

Σε αυτό το σημείο να πω λοιπόν, ότι φίλε Ντάφυ, είναι όλα καταγεγραμμένα και τα έχει δει όλη η Ελλάδα και η Κύπρος και οι Έλληνες της Αυστραλίας και όπου αλλού βρίσκονται Έλληνες!

Κι εξαιτίας αυτού, έχουμε στα χέρια μας κι άλλες κόντρες σου, εκτός Survivor, που σε κρατούν εδώ και χρόνια στην επικαιρότητα.

Σε περίπτωση που δεν τις γνωρίζετε ή δεν τις θυμάστε παιδιά, μην αγχώνεστε, θα σας φρεσκάρω τη μνήμη εγώ.

#1 Τριαντάφυλλος vs Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο ερμηνευτής του θρυλικού «Σπάω τα ρολόγια» θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν αυτός που έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου το «σπρώξιμο» που χρειαζόταν στα πρώτα της βήματα, για να γίνει η τραγουδίστρια που όλοι ξέρουμε σήμερα. Αυτός λοιπόν ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που ο Ντάφυ ενοχλήθηκε από τη Νατάσα, καθώς σ’ ένα αφιέρωμα προς τιμήν της στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» δεν τον συμπεριέλαβε στους καλεσμένους. Ο ίδιος, με το δικό του μοναδικό τρόπο πάντα, έκανε σαφές ότι ενοχλήθηκε μέσα από ανάρτησή του λέγοντας…

Για αυτούς που ξέρουν και για αυτούς που δεν ξέρουν, δείτε το βιντεάκι!!! Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε, δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες στο Στην Υγεία Μας Ρε Παιδιά – εξάλλου δεν έκανα και τίποτα σημαντικό, μόνο 4 δίσκους σου έγραψα και 3 πλατίνες. Να είσαι πάντα καλά Νατάσα μου, με υγεία και αγάπη, καλή συνέχεια σου εύχομαι!

https://www.facebook.com/triantafyllos.xatzinikolaou/videos/841037872751193/?t=10


#2 Τριαντάφυλλος vs Αντώνης Ρέμος 

Το εν λόγω ξέσπασμα παρουσιάζει κάποια κοινά στοιχεία με το παραπάνω, αφού όπως ακριβώς έγινε με τη Νατάσα, έτσι και με τον Αντώνη Ρέμο, ο Τριαντάφυλλος παρεξηγήθηκε που δεν εκτίμησε όπως θα έπρεπε τη βοήθεια που του πρόσφερε κάποτε στην καριέρα του και του τα ‘χωσε. Όπως τόνισε συγκεκριμένα, όταν είχε ο ίδιος ανάγκη τον Ρέμο, εκείνος του έκλεισε την πόρτα και δεν του ανταπέδωσε τη βοήθεια που του είχε χαρίσει παλιότερα.

Σ’ αυτό τον χώρο δεν βοηθάει τον άλλον κανείς. Η κάθε Νατάσα Θεοδωρίδου και ο κάθε Ρέμος, θέλουν άτομα δίπλα τους, της εποχής. Ποιος έχει την επιτυχία αυτόν τον μήνα; Ο Παντελίδης; Τον θέλουν κοντά τους για να τραγουδάει. Όταν τους έχεις βοηθήσει πριν χρόνια και μετά θέλεις να δουλέψεις μαζί τους, σου κλείνουν την πόρτα! Αυτοί οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες δεν πατάνε στα πόδια τους και θέλουν άτομα που πάνε καλά αυτή την εποχή για να τους βοηθήσουν. Δεν πατάνε στα πόδια τους… Αν ήταν μαγκάκια, φίρμες και μεγάλοι σταρ, δε θα φοβόντουσαν να βοηθήσουν κάποιον που τους είχε βοηθήσει στην αρχή.

#3 Τριαντάφυλλος vs Φαίη Σκορδά 

Ποιος να του το έλεγε ότι όλο αυτό το thing που έχει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου θα οδηγούσε σε μία νέα διαμάχη; Αυτή τη φορά όχι με την ίδια την τραγουδίστρια, αλλά με τη Φαίη Σκορδά. Η δεύτερη που λέτε είχε προβάλει στην εκπομπή της ένα insta story του Τριαντάφυλλου στο οποίο είχε γράψει το εξής: «Αψεγάδιαστη Νατάσα ούτε μια ρυτίδα μπράβο της φυσικό το κορίτσι μας».

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε on air λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story – δε θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν – που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δε θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!»

Βλέποντάς το λοιπόν ο τραγουδιστής, εκνευρίστηκε αφάνταστα (προφανώς) και έδωσε τη δική του απάντηση:

Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο, να μάθει ο κόσμος την αλήθεια!!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο ή αν έχει τα κότσια να δείξει το στόρι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον!!! Απλά κρίμα για τα ψέματά τους!!!

#4 Τριαντάφυλλος vs Σταμάτης Κραουνάκης 

Και συνεχίζουμε με άλλη μία διαμάχη με αφορμή πάλι – καλά μαντέψατε – τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Σε μία δήλωσή του ο Σταμάτης Κραουνάκης λοιπόν, κάπως απηυδισμένος από τον καλλιτεχνικό χώρο είπε «Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι, αν δεν ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι του τάδε. Δεν ακούμε η φωνή να διακρίνεται. Οι τελευταίες φωνές που διακρίνω ποιοι είναι, είναι ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν τη θεωρώ καλή φωνή. Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει. Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες». 

Εννοείται λοιπόν πως μετά από κάτι τέτοιο, ο Τριαντάφυλλος θα έπαιρνε θέση και προς έκπληξή μας, υποστηρίζοντας τη Θεοδωρίδου:

Κάτω τα χέρια από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, Κραουνάκη, η ζήλια θα σε φάει. Η Νατάσα έχει δείξει τόσα χρόνια πως είναι κορυφαία και ο κόσμος το δείχνει με την αγάπη του τόσα χρόνια. Γι’ αυτό άραξε στα κυβικά σου, δεν μπορεί να τη φτάσεις ποτέ ούτε από φωνή ούτε από τίποτα.

#5 Τριαντάφυλλος vs Στέλιος Χανταμπάκης 

Η Soula Glamorous στάθηκε αφορμή για να επανέλθουν αναμνήσεις στο μυαλό μας από το Survivor του 2017. Τότε που είχε συμμετάσχει ο Στέλιος Χανταμπάκης (ο παίκτης που ένωσε όλη την Ελλάδα… κατά του) και είχε γίνει ερώτηση στον Τριαντάφυλλο για το αν θα έπαιρνε ποτέ μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης κι ας είναι το παιδί του μικρό. Εκείνος λοιπόν απάντησε: «Εγώ δεν είμαι Χανταμπάκης να αφήσω το γιο μου για το Survivor». Ωωωω, τα μισά!

Από την άλλη, ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε:

Δε θα ήθελα να απαντήσω γιατί έχει να κάνει με την οικογένεια και τα παιδιά μας, όπως επίσης και την ανάγκη που μπαίνει ο κάθε άνθρωπος. Ο κάθε ένας πορεύεται με τη συνείδησή του. Μπήκα για οικονομικούς λόγους. Η κόρη μου ήταν δυο μηνών, γίνεται κάποιος να αφήσει τα παιδιά του; Δεν την ήξερα τη δήλωση, δεν το σχολίασα ούτε το ανέβασα για να μην τοποθετηθώ καθόλου, τότε θα έπρεπε να σχολιάσουμε όλες τις δηλώσεις. Δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν, έχει να κάνει με την κατάσταση του κάθε ανθρώπου που μπαίνει εκεί πέρα, είχα συμφωνήσει πριν μπω στο Survivor με τον ΣΚΑΪ ότι θα είμαι σε εκπομπή το καλοκαίρι. Είχα συμφωνήσει και μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι «αφού θα έχεις την εκπομπή το καλοκαίρι, θες να μπεις στο Survivor;» Εγώ είχα πει αρχικά όχι στο Survivor.

#6 Τριαντάφυλλος vs Κωνσταντίνος Αργυρός 

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Σπίτι με το Mega», υπήρξε άλλη μία καλή ευκαιρία να βγει να κάνει το σχόλιό του ο Ντάφυ μέσω των λογαριασμών του στα social media, γράφοντας:

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά Ρέμος είναι ένας, σωστά;;; Ή κάνουν λάθος τα αυτιά μου;;; Ρέμος δεν ξαναβγαίνει, ένας είναι, όπως και κάποιοι που έχουν δικοί τους ταυτότητα συμφωνείτε;; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Άντε γεια!

Παρόλα αυτά, όταν κυκλοφόρησε το «Αθήνα μου», ο Τριαντάφυλλος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και να τονίσει ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό τραγούδι. Άβυσσος η ψυχή του Ντάφυ!

#7 Τριαντάφυλλος vs Δέσποινα Βανδή

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του J2US, με τη Δέσποινα Βανδή στη θέση του κριτή να τονίζει ότι χάρηκε που λόγω της εκπομπής ξανά συναντήθηκαν με τον Τριαντάφυλλο και να συνεχίζει λέγοντας «Εκεί στη Ρόδο κάθεσαι καιρό». Αυτό ήταν λοιπόν. Ο Ντάφυ έγινε έξαλλος, μιας και εδώ και χρόνια μένει στην Αθήνα. Βγήκε λοιπόν μπροστά στις κάμερες καθαρά ενοχλημένος και δήλωσε:

Η Δέσποινα Βανδή δε γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα lives. Μου είπε στην Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43. 26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα…εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της! Ας μας βάλει και άσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

https://youtu.be/MmX7109u-og

#8 Τριαντάφυλλος vs Ευριδίκη Παπαδοπούλου 

Σε συνέχεια του παραπάνω, ένας τσακωμός με πολύ μεγάλη έκταση και σοβαρότητα προέκυψε ανάμεσα στους δύο πρώην παίκτες του J2us. Όλα άρχισαν μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από το παιχνίδι, έχοντας την Ευριδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον παρτενέρ της γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε κομπλεξικό επειδή πειράχτηκε με τη Βίκυ Σταυροπούλου, που τον είπε κατά λάθος Γαρύφαλλο αντί για Τριαντάφυλλο. Η ίδια ανέφερε:

Δε μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι. Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα φιλάκια Γαρύφαλλεεε.

Η ίδια συνέχισε με πιο σοβαρές κατηγορίες, προσάπτοντάς του απόπειρα ξυλοδαρμού εις βάρους της. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε αμέσως μέσα από τα social media του λέγοντας ότι θα μιλήσει με αποδείξεις και μετέπειτα μέσω του δικηγόρου του.

Η καταγγελία που έχει γίνει από την κυρία Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρή. Ο κύριος Τριαντάφυλλος επ’ ουδενί δεν είναι βίαιος χαρακτήρας, αντιθέτως οι μάρτυρες που ήταν εκεί πέρα βεβαιώνουν το αντίθετο. Έχω λάβει εντολή από χθες να προχωρήσω σε εξώδικη δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και καταγγελία με την οποία ζητούμε από την κυρία Παπαδοπούλου να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά έχει πει, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, αλλά και σε αποζημίωση διότι με τα λεγόμενά της έβλαψε και ηθικά αλλά και επαγγελματικά τον εντολέα μου.

Μήπως εν τέλει αυτό που έλεγε ο Ντάφυ στον Μπάρτζη «Τρεις νύχτες δικές μου, ολόκληρη η ζωή σου» να το πιστέψουμε;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Όχι ότι μεγαλώσαμε, αλλά η «Τζίνι» από το Χάρι Πότερ γέννησε το πρώτο της παιδί!

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET