Είναι viral

Τύπος συνέχιζε να παίζει ακάθεκτος PlayStation, ενώ το σπίτι του είχε πάρει φωτιά!

Κάηκε… κυριολεκτικά!

Δαμιανός Σανταλίδης

12 Δεκεμβρίου, 2021

Όλοι ξέρουμε πως όταν παίζεις online, τίποτα δε σε σταματά! Αλλά οκ, ο φίλος μας από τη Γερμανία ίσως να το παράκανε λιγάκι.

Σύμφωνα με το γερμανικό Spiegel, όλα συνέβησαν πριν από μερικές μέρες στην πόλη Ζοστ, όπου ένας τυπάς ενώ έπαιζε με μεγάλη αφοσίωση PlayStation, παραλίγο να χάσει το σπίτι του (και τη ζωή του εδώ που τα λέμε) λόγω πυρκαγιάς, με πυκνά σύννεφα καπνού να το έχουν κατακλύσει. Το παράδοξο της ιστορίας όμως, ξεκινά από το γεγονός πως δεν ήταν αυτός που κάλεσε την πυροσβεστική, αλλά οι γείτονες και οι περαστικοί που περνούσαν τυχαία από το σημείο κι έβλεπαν τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα. Όσο για το φίλο μας; Συνέχιζε να παίζει ακάθεκτος.

Κι ενώ ο συναγερμός για φωτιά βάραγε ασταμάτητα, η πυροσβεστική έφτασε στο σπίτι μετά από λίγο για να αντικρίσει το σουρεαλιστικό σκηνικό, όπου ο τύπος «καίγεται» στο PS όσο το σπίτι καίγεται στην κυριολεξία από απροσεξία του!

Μάλιστα, όπως δήλωσε αργότερα ο αντιπρόσωπος της υπηρεσίας «Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αποπνικτική κι ο καπνός πάρα πολύ πυκνός, που χρειαστήκαμε αναπνευστήρες για να εισέλθουμε στο σπίτι». Κι ενώ λοιπόν μετά βίας έβλεπε κανείς μπροστά του, ο gamer της καρδιάς μας άραζε στην τηλεόρασή του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το ακόμα πιο τρελό της όλης ιστορίας είναι ότι οι πυροσβέστες τον πήραν από την πολυθρόνα σηκωτό, αφού δεν έλεγε να αφήσει το χειριστήριο ακόμη κι αφού μπούκαραν μέσα στο σπίτι!

Πολύ θα ‘θελα βέβαια να μάθω τι παιχνίδι έπαιζε κι είχε καθηλωθεί τόσο, αν και κάτι μου λέει ότι παράλληλα άκουγε το παρακάτω άσμα:

Όσο για το πώς ξεκίνησε όλο αυτό, ο gamer είχε βάλει να μαγειρέψει μια σάλτσα για τα μακαρόνια του, την οποία απ’ ό,τι φαίνεται ξέχασε στο μάτι μέχρι που πήρε φωτιά η κουζίνα. Για καλή του τύχη αλλά και των γειτόνων, το τέλος που γράφτηκε ήταν αίσιο.

*Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μη μαγειρεύετε ενώ παίζετε παράλληλα PlayStation! Ευχαριστώ.*

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET