Είναι viral

Τύπος διώχνει την κοπέλα του από το σπίτι, επειδή πέταξε τη γάτα του στο δρόμο!

Give this man a cookie τέλος πάντων!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

5 Νοεμβρίου, 2021

Δεν είναι ότι συνηθίζουμε να μπλέκουμε σε ξένες υποθέσεις, αλλά να, πολύ θα θέλαμε να ήμασταν μπροστά στην ώρα του χωρισμού, για να βοηθήσουμε την τύπισσα να φτιάξει τις βαλίτσες της και να αδειάσει τη γωνιά στη γάτα μια ώρα αρχύτερα.

Λένε ότι για ένα breakup ευθύνονται πάντα και οι δύο πλευρές, αλλά εδώ ξεκάθαρα δεν το βλέπουμε. Στην περίπτωση λοιπόν που δημοσιεύτηκε στο Reddit από έναν ανώνυμο τον οποίο σαπορτάρουμε φουλ, βλέπουμε μόνο έναν φταίχτη που πήρε αυτό που του άξιζε.

Για την ιστορία, ο φίλος μας και η κοπέλα που έστρεψε με την πράξη της όλο το ίντερνετ εναντίον της, έβγαιναν για δύο περίπου χρόνια μέχρι που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Το λες και αρκετό διάστημα για να καταλάβεις αν το άτομο απέναντί σου έχει φιλοζωικά αισθήματα ή όχι, οπότε είναι το μόνο κενό που βρίσκουμε στο στόρι.

Ο ίδιος έγραψε ότι τη γάτα, ονόματι Raven, την είχε πάρει ένα χρόνο προτού τη γνωριμία τους και το πλάνο του ήταν να μείνουν όλοι μαζί παρέα. Προφανώς λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, ο οποίος αποδείχτηκε ότι δε χωνεύει τα αιλουροειδή κι αποφάσισε έτσι απλά να το διώξει από το σπίτι. Όχι αλήθεια, τόσο στεγνά…

Έτσι, όταν ο τύπος γύρισε μια μέρα από τη δουλειά, είδε το αγαπημένο του ζώο να λείπει. Ευτυχώς, ένας φίλος του το εντόπισε μερικά τετράγωνα μακριά και του το επέστρεψε, με την κοπέλα να εξομολογείται εν τέλει την πράξη της. Δεν ξέρουμε τι αντίδραση περίμενε να λάβει, αλλά αυτή που πήρε σίγουρα δεν της άρεσε. Χωρίς πολλά πολλά, ο σύντροφός της της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά της και να την κάνει από το σπίτι, με την ίδια να κλαίει και να υποστηρίζει ότι έτσι θα μείνει στο δρόμο. Well, αυτό έχει όνομα και λέγεται ΚΑΡΜΑ!

Δεν ξέρουμε αν κατέληξε όντως στους δρόμους, αλλά πιο πολύ μας νοιάζει που η γάτα γύρισε σπίτι της!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET