ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτοί είναι οι 4 τύποι ανθρώπων που δεν πρέπει να ζητήσεις ποτέ τις συμβουλές τους για τα ερωτικά σου!

Πάντα είναι καλό να συζητάς. Ειδικά όταν είσαι σε σχέση και θες να μοιραστείς τις ανησυχίες, τα προβλήματα και τις χαρές σου με κάποιον άλλο. Υπάρχει κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα όταν επικοινωνούμε τις σκέψεις μας με άλλους. Μας κάνει να ξεκαθαρίζουμε όσα έχουμε στο κεφάλι μας και να βλέπουμε από αντικειμενική σκοπιά […]

Πάντα είναι καλό να συζητάς. Ειδικά όταν είσαι σε σχέση και θες να μοιραστείς τις ανησυχίες, τα προβλήματα και τις χαρές σου με κάποιον άλλο. Υπάρχει κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα όταν επικοινωνούμε τις σκέψεις μας με άλλους. Μας κάνει να ξεκαθαρίζουμε όσα έχουμε στο κεφάλι μας και να βλέπουμε από αντικειμενική σκοπιά τα πράγματα, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν δεν τα συζητούσαμε με κάποιον. Η επιλογή του σωστού ατόμου που θα απευθυνθείς, βέβαια, είναι δύσκολη. Όπως κι αν έχει, μερίμνησε το άτομο της επιλογής σου να έχει την ωριμότητα και την αξιοπιστία που αρμόζει ώστε να σε συμβουλεύσει.

Παρακάτω θα δεις μερικές κατηγορίες ανθρώπων που δεν πρέπει να συμβουλευτείς με τίποτα σχετικά με τα ερωτικά σου:

1. Τον διαρκώς single φίλο/η σου

Ο/η οποίος/α διακρίνεται σε δύο υποκατηγορίες. Είναι εκείνος/η που λατρεύει να είναι single κι είναι επιλογή του/της, αλλά κι εκείνος/η που δεν μπορεί με τίποτα να σταυρώσει γκόμενο/α. Ο/η πρώτος/η λατρεύει την ελευθερία του/της και δίνει προτεραιότητα στους φίλους και τις παρέες του/της για να περνά καλά. Δεν είναι καλή επιλογή για να μιλήσεις καθώς, ίσως οι συμβουλές του/της δεν θα είναι αντικειμενικές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε κατεύθυνση χωρισμού για να κερδίσεις κι εσύ την ελευθερία σου που είναι σημαντική κατ’ αυτούς. Ο/η δε, δεύτερος/η σιχτιρίζει τη ζωή του/της που δεν μπορεί να πετύχει γκόμενο/η ούτε κατά λάθος, και δεν θα είναι καλή επιλογή για να συμβουλευτείς καθώς θα τον/ην φέρεις σε δύσκολη θέση και θα τον/την κάνεις να πέφτει σε ακόμη μεγαλύτερη κατάθλιψη για το γεγονός ότι είναι μόνος/η.


2. Τον φίλο που πάει από τον ένα ερωτικό σύντροφο στον άλλο

Το ακριβώς αντίθετο άκρο. Αυτός ο τύπος εκλαμβάνει τις ερωτικές του/της σχέσεις, ελαφρά τη καρδία. Είναι γνωστός/ή κι ως καλοπερασάκιας που λέμε. Πάει από τον ένα ερωτικό σύντροφο στον άλλο, ενδιαφερόμενος/η μόνο για την πάρτη και την ευχαρίστησή του/της. Θα πρότεινα να μην τον/την συμβουλευτείς ποτέ σχετικά με την σχέση σου, καθώς λόγω της διαφορετικής του/της κοσμοθεωρίας, θα προβάλλει απόψεις και συμβουλές που θα τάσσονται υπέρ του χωρισμού ή τέλος πάντων μίας πιο χαλαρής και friends with benefits ερωτική σύνδεση.


3. Την οικογένειά σου

Ακριβώς επειδή μιλάμε για τους δικούς σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν no matter what, δεν θα είναι αντικειμενικοί με τον/την σύντροφό σου καθώς θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν εσένα, παραμερίζοντας εκείνον/η στην άκρη. Αν έχεις ποτέ ανάγκη από συμβουλές, πρέπει να αναζητήσεις ένα άτομο με ουδέτερες και μη βεβιασμένες απόψεις, κι αυτό το άτομο δεν είναι σίγουρα κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.


4. Τον/την πρώην σου

Λες και δεν έχει φτάσει σε αρκετή ηθική κατάπτωση η σημερινή κοινωνία, υπάρχουν και κάποιοι/ες που απευθύνονται προς συμβουλές για την σχέση τους, στους πρώην τους, άκουσον άκουσον! Γενικότερα, είμαι από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διατηρείς φιλικές σχέσεις με πρώην σου. Όταν μία σχέση τελειώνει, απλά τελειώνει. Δεν είναι δυνατόν να δεις έναν άνθρωπο φιλικά, από τη στιγμή που μέχρι πρότινος συνδεόσασταν ερωτικά. Είναι πρώην σου για κάποιον λόγο. Μην το γ@μ@ς, ζητώντας του/της συμβουλές για τον/την νυν σου.

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET