Είναι viral

Τύπισσες μαθαίνουν ότι μοιράζονται τον ίδιο γκόμενο, τον παρατάνε και φεύγουν μαζί διακοπές!

Μαθήματα εκδίκησης!

Neopolis Team

17 Ιουνίου, 2021

‘Κarma is a bitch’ at its finest!

Την απιστία λίγοι συγχώρησαν, αλλά ακόμα λιγότεροι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με τέτοια γ@ματοσύνη. Η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και για να είναι επιτυχημένη θέλει ώριμη και ψύχραιμη σκέψη. Οι φιλενάδες μας εδώ το ακολούθησαν κατά γράμμα και έκαναν πραγματικά τα μούτρα του άπιστου φίλου τους κιμά! Δεν το είδαμε η αλήθεια είναι, αλλά πολύ θα θέλαμε!

Κρατήστε σημειώσεις λοιπόν, για να μαθαίνετε.

Η ιστορία ξεκινάει με την Kristen από το Τέξας, που γνώρισε τον ας τον πούμε Adam τον Αύγουστο του 2020, η οποία έμαθε ότι το αγόρι της έχει παράλληλη σχέση μέσω φωνητικού μηνύματος που της έστειλε η Sophie, η άλλη κοπέλα. Στη συνέχεια έκαναν team up προκειμένου να οργανώσουν την τέλεια εκδίκηση. Και το κατάφεραν χωρίς καμία αμφιβολία!

Η Kristen ανακάλυψε την απιστία μόλις 4 μέρες πριν από το ταξίδι στην Τουρκία που είχε κανονίσει με τον Adam και παρότι θα περιμέναμε να το ακυρώσει, αυτή προτίμησε να το χρησιμοποιήσει στο πλάνο ‘revenge’. Όταν προσγειώθηκαν στην Τουρκία λοιπόν, του είπε ότι γνωρίζει τα πάντα και κάπου εκεί εμφανίστηκε και το «τρίτο πρόσωπο», η Sophie. Οι δύο γυναίκες πήραν αγκαζέ η μία την άλλη, έστειλαν τα φιλάκια τους στον άντρα που προσπάθησε να τις κοροϊδέψει και μαζί πήγαν να περάσουν ξέγνοιαστες διακοπές. You go girls!

Η Sophie δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα στο συγκεκριμένο ταξίδι και πως η σύνδεση μεταξύ των δύο γυναικών ήταν απίστευτη. Μπορεί οι συνθήκες που τις έφεραν κοντά να μην ήταν και οι καλύτερες, σίγουρα όμως η κατάληξη ήταν απρόσμενα καλή.

Περιττό να πούμε ότι το σοκ του τύπου ήταν μεγάλο (δεν απορούμε), ενώ πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ποια ήταν η επόμενη κίνησή του. Οι δύο κοπέλες αδιαφόρησαν πλήρως βέβαια, χωρίς να κοιτάξουν πίσω. Ωστόσο, όπως δήλωσαν, τον συνάντησαν ξανά στην πτήση επιστροφής ενώ από εκεί και έπειτα δεν είχαν ξανά νέα του.

Ξεκάθαρα βγήκαν νικήτριες από όλο αυτό!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET