Είναι viral

Η τύπισσα που πουλούσε τα αέριά της, τώρα βγάζει $5Κ τη μέρα πουλώντας ιδρώτα από το στήθος της!

Χτυπάτε 8ωρα εσείς!

Neopolis Team

31 Μαΐου, 2022

Εδώ που φτάσαμε, το όνομα Stephanie Matto θα έπρεπε να σας λέει κάτι. Έχουμε ασχοληθεί μαζί της στο παρελθόν, τώρα επιστρέφει να μας απασχολήσει με τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα και σίγουρα κάπου θα την ξαναπετύχουμε στο μέλλον.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας όμως, η Stephanie είναι αυτή που έκανε τρελή μπίζνα με τις άεριά της (καλά διαβάσατε) μέχρι που προκάλεσε ζημιά στην υγεία της. Πάνω που νόμιζε ότι χτύπησε φλέβα χρυσού με την ιδεάρα της (και για πείτε, εσείς αγοράζατε τα αέριά της;), αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει.

Ευτυχώς, το sad ending της ιστορίας δε διήρκησε για πολύ, αφού σκαρφίστηκε νέο παρόμοιο τρόπο να βγάλει εύκολα λεφτά. Ελπίζουμε να μην τη στείλει κι αυτός στα επείγοντα… 

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά άφησε τα οπίσθια κι έπιασε το στήθος (καλύπτει όλα τα γούστα, δεν έχουμε παράπονο) επενδύοντας στον ιδρώτα που παράγει λόγω μεγέθους. Τα κορίτσια με πλούσιο στήθος θα καταλάβουν το struggle, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Stephanie ωστόσο, ήταν αρκετά έξυπνη για να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να συνεχίσει να δίνει στους φανς της χαρά, όταν πίστεψαν ότι το τέλος της ιστορίας με τα αέρια ήταν οριστικό.

@stepankamatto Just another day in the life on unfiltrd 😅❤️🤪 #LENOVOJUSTBEYOU #FrunktheBeat #funskit #10MillionAdoptions ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Η καθημερινότητά της ως… δεν ξέρουμε πώς να την αποκαλέσουμε βάσει επαγγέλματος, δεν είναι πάντα εύκολη. Αρχικά, πρέπει να κάθεται για πολλή ώρα κάτω από τον ήλιο ώστε να ιδρώσει, ενώ η φάση γίνεται πιο δύσκολη όταν έχει συννεφιά και κρύο. Εφόσον ο καιρός είναι καλός, καταφέρνει να γεμίσει 10 μπουκαλάκια την ημέρα, τα οποία πουλάει στην τιμή των $500 στο site της Unfiltrd.

Η ίδια δήλωσε στο Jam Press:

Μου αρέσει να κάθομαι δίπλα στην πισίνα, αλλά ώρες ώρες μπορεί να γίνει ζόρικο, μην ξεγελιέστε. Επίσης, έχω υπέροχο στήθος. Το να μυρίζουν και να γλύφουν τον ιδρώτα είναι ό,τι πιο κοντινό μπορούν να πάρουν οι φανς.  

Σαν έξτρα τιπ σε περίπτωση που σας μπήκαν ιδέες, η Stephanie λέει ότι κρατά τον εαυτό της σούπερ ενυδατωμένο, ώστε να παράγει περισσότερο ιδρώτα.

@stepankamatto It was the best of times, it was the best of times. #FrunktheBeat #LENOVOJUSTBEYOU #10MillionAdoptions ♬ Not me starting a TikTok trend purrrrr – Preston is over party💕

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET