ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπισσα ζει τ’ όνειρό μας κάνοντας ταξίδια και προσέχοντας γάτες σε όλο τον κόσμο!

I VOLUNTEER, I VOLUNTEER AS TRIBUTE!

‘How does it feel to live my dream?!’ επεισόδιο 453.

Η Madolline Gourley είναι το νέο μας inspo, πρώτον, γιατί η ιστορία της χαρακτηρίζεται από πολλά ταξίδια, και δεύτερον, γιατί τα ταξίδια της περιλαμβάνουν πολλές γάτες. Κι αν δεν είναι αυτά τα δύο σε μία πρόταση ο ορισμός της ευτυχίας, τότε δεν ξέρω τι είναι!

Η 32χρονη βρήκε το μυστικό σχετικά γρήγορα στη ζωή της, και τώρα το μοιράζεται μαζί μας. Όλα ξεκίνησαν το 2017, όταν εργαζόταν ως συντάκτρια κειμένων στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, και άκουσε από συναδέλφους της ότι ζούσαν δωρεάν σε σπίτια, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TrustedHousesitters. Η Madolline ωστόσο είχε όρεξη για ταξίδια, οπότε αποφάσισε να ψάξει την ιδέα του house sitting κάπου έξω από την πόλη που ζούσε.

Δημιούργησε έτσι ένα προφίλ και αναζήτησε ευκαιρίες σε όλη την Αυστραλία και τις ΗΠΑ, προσθέτοντας στο bio της το γεγονός πως ήταν πάντα ιδιοκτήτρια γάτας.

Fast forward στο σήμερα, χρησιμοποιεί κι άλλα apps, όπως MindMyHouseHouseCarersAussie House SittersHouse Sitters America και House Sitters Canada, ενώ στο ενεργητικό της έχει πολλά οικονομικά ταξίδια και διαμονή σε περίπου 50 σπίτια. Η ίδια υπολογίζει πως με αυτόν τον τρόπο έχει εξοικονομήσει γύρω στα 28.000 δολάρια και τέλος πάντων θέλουμε κι εμείς!

Η Madolline καταγράφει τα ταξίδια της στο One Cat at a Time, σημειώνοντας πως «Το σπίτι τους είναι η μόνη μορφή πληρωμής που λαμβάνω». Κάποιος άλλος βέβαια, θα έλεγε ότι το να προσέχεις, να ταΐζεις, να παίζεις και να χαϊδεύεις χνουδόμπαλες όλη μέρα, είναι η ultimate αμοιβή. Ειδικά όταν οι χνουδόμπαλες αυτές είναι κάπως έτσι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @madolline

Όσον αφορά πόσα έχει ξοδέψει στα ταξίδια αυτά, στο πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο που έκανε, με διάρκεια 75 ημερών, έμεινε σε 9 σπίτια προσέχοντας 15 γάτες σε 7 διαφορετικές πόλεις και χάλασε γύρω στα 7.200 δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @madolline

Η απορία που έχουμε όλοι είναι πού βρίσκει τα λεφτά για τα ταξίδια αυτά, αφού αν εξαιρέσουμε τα έξοδα του καταλύματος, τα υπόλοιπα παραμένουν και πρέπει να τα πληρώσει η ίδια. Η Madolline λοιπόν, λέει ότι χρησιμοποιεί τα χρήματα που παίρνει από τις ετήσιες επιστροφές φόρου – περίπου 9.000 δολάρια τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης, τονίζει ότι κλείνει τα ταξίδια της από πολύ νωρίτερα, για να βρίσκει φθηνότερα αεροπορικά κλπ. Πριν τον Covid τουλάχιστον, εξαιτίας του οποίου η βιομηχανία του house sitting έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική. 

Τα τελευταία χρόνια, οι ψηφιακοί νομάδες εφαρμόζουν την τακτική του housesitting, καθώς μπορεί να διαρκέσει από 6 μήνες έως και ένα χρόνο. 

Τέλος, η Madolline προτείνει σε όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τα βήματά της, να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους στα κατοικίδια, ενώ τονίζει πως είναι σημαντικό το προφίλ σου να γεμίσει με θετικά σχόλια σε τοπικό επίπεδο, για να προχωρήσεις στη συνέχεια και στο εξωτερικό.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET