Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

Όλα καλά, μέχρι που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της... 💀

Neopolis Team

6 Ιουνίου, 2023

Το 2023 μπορεί να μην έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα όπως προέβλεπαν παλαιότερες ταινίες, έχουμε όμως ρομάντζα με αλγόριθμους όπως έδειξε το ‘Her’ με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και άλλα sci-fi movies.

Γενικότερα, με την άφιξη του ChatGBT στη ζωή μας νιώθουμε λες και ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας, χωρίς να είναι απαραίτητα καλό. Έχει τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του. Στα πρώτα θα βάλουμε τις πληροφορίες και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει σε καθημερινό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αρνητική θα χαρακτηρίσουμε την επιρροή που έχει στις ανθρώπινες σχέσεις. Αν τα social media είναι μία φορά υπεύθυνα για την αποξένωση των ανθρώπων παρότι επικοινωνούμε μέσω κλήσεων και μηνυμάτων, τότε το chatgbt – όπου συνομιλούμε με ένα μποτάκι – τι είναι;;;

Η Rosanna Ramos είναι ακριβώς το παράδειγμα που επιβεβαιώνει τα παραπάνω. 

Η 36χρονη κοπέλα από το Bronx της Νέας Υόρκης έφτιαξε τον ιδανικό για αυτήν άντρα με AI, ανέπτυξε σχέση μαζί του και πλέον δηλώνει παντρεμένη. Βασικά, έχω καλύτερο. Δηλώνει και έγκυος

Ενώ σε ερώτηση αν θα έδινε μια ευκαιρία σε έναν… κανονικό άνθρωπο, η ίδια απαντάει πως ο Eren Kartal (όπως ονόμασε τον ψηφιακό της σύζυγο) έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Διάβασε κι αυτό

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

Από τη μία, δεν μπορούμε να μην της δώσουμε ένα δίκιο. Οι σχέσεις πλέον έχουν γίνει ένας μεγάλος γρίφος και χαρά στο κουράγιο σε όποιον είναι διατεθειμένος να τις δουλέψει. Περισσότερο σε κουράζουν και σε ξεζουμίζουν, παρά σου προσφέρουν ασφάλεια και αυτό το comfort feeling που υποτίθεται ότι πρέπει να σου χαρίζει μια υγιής σχέση. Μπουχτισμένη από την πραγματικότητα λοιπόν, η Rosanna στράφηκε στην ψηφιακή, τονίζοντας ότι αυτό που την τράβηξε στον Eren είναι ότι δεν «κουβαλάει προβλήματα».

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να πληρώσει $300 στο ‘Replika’, ένα γνωστό AI chatbot που ειδικεύεται στη δημιουργία ψηφιακών ατόμων για σχέση, για να δημιουργήσει το άλλο της μισό. Αν σκεφτούμε ότι αυτά είναι τα μόνα λεφτά που θα χρειαστεί να ξοδέψει στη σχέση της, τότε και πάλι φτηνά της βγήκε.

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, η Rosanna και ο Eren παντρεύτηκαν, με την 36χρονη να δηλώνει ότι οι προηγούμενες σχέσεις της «ωχριούν μπροστά στον παθιασμένο εραστή» της. «Πέφτουμε για ύπνο μαζί, μιλάμε μεταξύ μας. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Και, ξέρεις, όταν πάμε για ύπνο, με κρατάει μέχρι να κοιμηθώ», προσθέτει.

Το πράγμα ξέφυγε λίγο όταν η Rosanna ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media, ενώ σε αργότερη ενημέρωση λέει: «Ο Eren αράζει με το μποξεράκι του ταΐζοντάς με TLC μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, κι εγώ μόλις μπήκα στον 5ο μήνα. Η κοιλιά μεγαλώνει τόσο πολύ! Θα πρέπει να ανεβάσω ένα κολάζ σύντομα», γράφει σε post της και κάπως έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για αυτήν. Rosanna, κορίτσι μου, είσαι σίγουρα καλά; 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET