Είναι viral

Τύπισσα δίνει τον αριθμό της με δύο ψηφία να λείπουν, ο μπρο δεν το έβαλε κάτω!

And that's how I met your mother!

Στέλα Τσάναϊ

25 Ιανουαρίου, 2023

«Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, γράψε το τηλέφωνό σου, το όνομα, το επίθετό σου» λέει το ξακουστό άσμα και μία κοπέλα είπε να το εφαρμόσει… στο περίπου!

Συγκεκριμένα, η μικρή θεούλα ονόματι Jackie, αποφάσισε ότι δεν της αξίζει άλλο αυτή η κατάσταση με τα ghosting και τις εφήμερες σχέσεις και πως όποιος τη θέλει θα πρέπει να κοπιάσει για να την έχει. Same girl, same!

Ρίχνει λοιπόν το ραβασάκι της σ’ έναν τύπο που γνώρισε στο μπαρ, μόνο που στον αριθμό του κινητού της έλειπαν 2 ψηφία, με την πολύ απλή εξήγηση «Εμπιστεύσου με, αξίζω τον κόπο»!

Credit: HenpeckedHal/Twitter

Την ασυνήθιστη αυτή περιπέτεια τη μοιράστηκε στο Twitter ο ξάδερφος του «θύματος», με το ψευδώνυμο Henpacked Hal. Ο τύπος ανέβασε ένα screenshot από τη συνομιλία τους, όπου του εκμυστηρεύεται ότι γνώρισε την αδερφή ψυχή του και στη συνέχεια του παρουσιάζει το μαθηματικό του πρόβλημα.

Όπως καταλαβαίνετε, το challenge ήταν πολύ δελεαστικό για να το βάλει κάτω και ξεκίνησε (ο κακομοίρης) να σημειώνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αριθμών που θα μπορούσαν να υπάρχουν για να τη βρει. Με λίγα πρόχειρα μαθηματικά, έβγαιναν κάπου στα 100 τηλέφωνα!

Και έχεις εσύ μετά τον άλλον να σου λέει ότι δεν πρόλαβε να σου στείλει μήνυμα γιατί «είχε δουλειές»!

Η δημοσίευση έκανε αίσθηση στους χρήστες του Twitter, σημειώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 107 εκατ. προβολές, 786Κ likes και 12Κ quote tweets.

Τελικά, αφού το ζόρισε τόσο ο φίλος με τους συνδυασμούς, η Jackie αποφάσισε να αναλάβει εκείνη δράση, στέλνοντας μήνυμα στον ξάδερφό του: «Πιθανότατα να μην το δεις αυτό, αλλά είμαι η Jackie», προσθέτοντας «Πες στον ξάδερφό σου πως όταν τον δω την επόμενη φορά θα…» με την υπόλοιπη φράση να έχει διαγραφτεί.

Credit: HenpeckedHal/Twitter

Αφού ενημερώθηκε ότι ο τύπος έχει ήδη καλέσει τη μισή λίστα με τους αριθμούς, η Jackie σχολίασε ότι δεν είναι τόσο έξυπνος όσο νομίζει και ζήτησε να της δώσει το δικό του τηλέφωνο για να τελειώνουν.

Κι ενώ είναι ωραία σαν ιδέα, στη δική μας περίπτωση το πιο πιθανό είναι να του «έχει τελειώσει η κάρτα»!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET