Είναι viral

Απελπισμένος 23χρονος βάζει τον εαυτό του σε διαφημιστική πινακίδα για να βγει ραντεβού!

Τώρα αυτό το λες και επιθετικό μάρκετινγκ!

Στέλα Τσάναϊ

6 Οκτωβρίου, 2022

Εκεί που περνάς αμέριμνος από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, πέφτεις πάνω σε αφίσες διαφημιστικών, εκδηλώσεων, ηθοποιών, του επόμενου σου ραντεβού, μοντέλων. Ώπα ώπα, του επόμενου ραντεβού σου;;;

Κι όμως, ξέχνα τo Tinder και ό,τι άλλα dating apps ήξερες μέχρι τώρα. Ο Εντ Τσάπμαν από το Ληντς της Αγγλίας έβαλε φαντασία (Μαριάντα Πιερίδη ακούς;) και άνοιξε νέους δρόμους για το πώς να κάνει κανείς τα πρώτα του βήματα στην ερωτική ζωή.

Ο 23χρονος φίλος μας, βλέπεις, βαρέθηκε να ψάχνει το άλλο του μισό σε όλα αυτά τα κλισέ μέρη. Ήθελε να ξεχωρίσει. Και το κατάφερε κάνοντας τη φάτσα του διαφημιστική πινακίδα σε κεντρική λεωφόρο! Προμοτάροντας τον εαυτό του ως το καλό παιδί με το κουστουμάκι και την ανθοδέσμη του, και έχοντας ως μότο τη γυπαετική ατάκα «Βγες ραντεβού μαζί μου», ευελπιστεί να κερδίσει μια πάστα το ενδιαφέρον κάποιας – περαστικής – κοπέλας.

Εδώ βλέπουμε μία στιγμή παραφροσύνης! I mean, ρε φίλε μου, όλοι έχουμε απελπιστεί με την ερωτική μας ζωή, αλλά γιγαντοαφίσα δε μας κάναμε!

Παρόλο που στην αρχή δυσκολεύτηκε να βρει εταιρεία να δεχτεί την πρότασή του, τελικά μία τοπική επιχείρηση είπε το ναι. True bromance here! Έτσι, το θάρρος και η απόγνωση για τα 23 χρόνια ξηρασίας, τον έκαναν να βάλει τα καλά του, να ποζάρει και σύμφωνα με τον ίδιο να πετύχει το στόχο του! Από την πρώτη κιόλας μέρα δέχτηκε τηλεφώνημα, ενώ στη συνέχεια επικοινώνησαν μερικές ακόμα γυναίκες ηλικιών 18 – 48, λέγοντας πως βρήκαν πολύ αστεία την ιδέα του Εντ! Ο ίδιος δηλώνει πως αυτός ήταν κι ο σκοπός άλλωστε, να αποκαλύψει την ευχάριστη προσωπικότητά του και το χιούμορ του.

Τώρα αυτό το λες και επιθετικό μάρκετινγκ βέβαια.

«Το ότι επικοινωνούν κοπέλες μαζί μου, είναι ένα εξαιρετικό σημάδι για εμένα που μου δείχνει ότι δε θα μείνω για πάντα μπακούρι!», αναφέρει, ενώ προσθέτει: «Ανυπομονώ να κανονίσω τα πρώτα μου ραντεβού, ωστόσο προφανώς είμαι και λίγο αγχωμένος».

Εμείς του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά στο/στα ραντεβού του και να βρει όσο πιο γρήγορα το άλλο του μισό. Τέτοια ρομαντική ψυχή δε χάνεται!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET