Είναι viral

Τύπισσα που βγάζει λεφτά κάνοντας το σκύλο, μπλέκει σε… ‘dog fight’ και γίνεται viral!

Δεν κρίνουμε... αλλά WTF?!

Neopolis Team

29 Ιανουαρίου, 2022

Ερώτηση. Θυμάστε τη Jenna Phillips που μας είχε απασχολήσει πίσω στο 2020 με το… επάγγελμά της; Θα μας πεις, μια 21χρονη που παριστάνει τον σκύλο και βγάζει ένα σκασμό λεφτά, δεν είναι κι ό,τι πιο περίεργο είδαμε το συγκεκριμένο έτος, και θα έχεις δίκιο.

Τέλος πάντων, εάν αναρωτιέστε τι κάνει αυτή η ψυχή δύο χρόνια μετά και πώς πάνε οι δουλειές, σας έχουμε update. Πρώτον, να πούμε ότι η Jenna εξακολουθεί να εργάζεται στον ίδιο τομέα και δεν έχει κάνει κάποια στροφή καριέρας. Θα τη βρείτε δηλαδή να παριστάνει τον σκύλο στο OnlyFans και να έχει πολλούς συνδρομητές να παρακαλάνε για ένα της… γάβγισμα;;; Ένας Θεός ξέρει τι παραγγελίες της κάνουν.

Πάντως, θυμόμαστε ότι ένας πιστός φαν της την είχε πληρώσει 878€ για ένα custom βίντεο. Και τότε ήταν που μας μπήκε η ιδέα. Μήπως αυτό πρέπει να κάνουμε στη ζωή μας; 🤔 Μετά όμως είδαμε πού έχει φτάσει σήμερα και τελικά λέμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε να περάσουμε εκείνο το μάθημα που χρωστάμε από το πρώτο εξάμηνο και να πάρουμε το πτυχίο. No judge, απλώς λέμε. 

Η Puppy Girl, όπως είναι το ψευδώνυμό της, μπορεί να χρεώνει £20 το μήνα τους συνδρομητές της και να κερδίζει £700.000 σύμφωνα με το Daily Star μόνο και μόνο για να ανεβάζει περιεχόμενο στο OnlyFans και στο TikTok, αλλά όταν το περιεχόμενο είναι αυτό, τότε από εμάς είναι όχι.

@thepuppygirljennaLuck I was being held back 😤♬ original sound – Jenna

Οι δουλειές έχουν ανέβει και οι απαιτήσεις το ίδιο, οπότε πλέον στη μέση μπαίνουν ολόκληρα σενάρια κι όχι απλά, καθημερινά βιντεάκια με τη Jenna να παριστάνει το κουτάβι. Για παράδειγμα, παραπάνω φαίνεται να μπαίνει και δεύτερος… σκύλος στο κόνσεπτ για να υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Κι όλα αυτά, σε δημόσιο χώρο! Our social anxiety could never! 

Οι δύο κοπέλες μπόρεσαν όμως, με τον τυπά που τραβάει το βίντεο να δίνει τις συνηθισμένες εντολές στη Jenna, ώστε να συμπεριφερθεί σωστά και να μην μπλέξει σε bitch fight. Τα σχετικά βίντεο έχουν σκοπό να ικανοποιήσουν τα φετίχ ορισμένων, ωστόσο το συγκεκριμένο έγινε viral (βλέπουμε το γιατί), φτάνοντας τα 28 εκατ. views στο TikTok. Κάτι μας λέει ότι οι συνδρομητές της 23χρονης θα μεγαλώσουν κι άλλο και το κομπόδεμα που έχει φτιάξει από κάτι τόσο… πρωτοπόρο, επίσης!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστης αράζει με την αιώρα του σε λεωφορείο, παίρνουμε ιδέες για το 608!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET