Είναι viral

21χρονη βγάζει εξαψήφιο μισθό παριστάνοντας τον σκύλο, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

Αυτό θα πει... σκυλίσια ζωή.

Στη «δουλειά της ημέρας» σας έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και σας προκαλούμε να το σκεφτείτε σοβαρά, γιατί παίζει μπόλικο χρήμα σύμφωνα με την πρωτεργάτρια. Ξέρω ότι σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοια open-minded επαγγέλματα και πιθανώς να μη σας κάνουν εντύπωση πια, αλλά… ποτέ μη λες ποτέ.

Διότι σήμερα, δε θα μας απασχολήσει η κοινή πλέον ποδολαγνεία, ή το άλλο trend της εποχής μας, το sugar daddying, αλλά η 21χρονη Jenna Phillips και η ζωή της ως… ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Καλά καταλάβατε, η αγάπη μας για τα puppies έχει πάει πολύ μακριά, πράγμα που αποδεικνύει τόσο η απόφαση της 21χρονης από το Όστιν του Τέξας να βγάλει τα προς το ζην της παριστάνοντας το σκυλάκι, όσο και η ανταπόκριση που έχει από τον κόσμο.

Μπορεί, δηλαδή, εμείς να ταυτιζόμαστε με John Wick όσον αφορά την αγάπη προς το πιο πιστό μας φιλαράκι, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που νιώθουν… οι ίδιοι σκύλοι στην ψυχή. Η 21χρονη πάντως παραδέχεται ότι από πάντα αισθανόταν έτσι, λατρεύοντας τα χαϊδέματα στην κοιλιά, τους γνωστούς επαίνους όπως «good girl», το κυνηγητό της μπάλας, τις λιχουδιές και όλα αυτά τα σχετικά που έχουμε συνηθίσει να κάνουν τα τετράποδα πλάσματα.

Βέβαια, το φετίχ αυτό όπως το περιγράφει, της έχει επιφέρει 120.000 ακόλουθους στο Tik Tok, ενώ έχει και μερικούς συνδρομητές που πληρώνουν 17,50€ το μήνα, για να παρακολουθούν επιπλέον περιεχόμενο στην πλατφόρμα OnlyFans. Not bad, δηλαδή. 

Η Jenna παλαιοτέρα δούλευε για 2 χρόνια ως οπτικός, ωστόσο πλέον κερδίζει τα περισσότερα χρήματα ικανοποιώντας συγκεκριμένα αιτήματα πελατών, ένας εκ των οποίων διέθεσε μέχρι και 878€ για ένα κατά παραγγελία βίντεο. Είμαστε και λίγο άξιοι της μοίρας μας. 

@yourpuppygirljenna

Η απόφασή της να μπει σε αυτό το τριπάκι, ήρθε όταν κατάλαβε πως στην αγορά δεν υπήρχε χώρος για τα female puppies. «Το μεγαλύτερο μέρος της puppy κοινότητας είναι για τους γκέι άντρες. Όποτε πήγαινα να ψωνίσω εξοπλισμό, ήταν μόνο για άντρες.», σημειώνει. Κάπως έτσι, αποφάσισε να κάνει αυτή την αρχή και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, και μια νέα δουλειά θα λέγαμε. Η οποία, σύμφωνα με την ίδια, της επιφέρει εξαψήφιο αριθμό μηνιάτικου, οπότε ξανά not bad κι αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε λιγάκι παραπάνω.

Η κοστολόγηση των υπηρεσίων εξαρτάται από το πόσο kinky είναι οι απαιτήσεις των πελατών, ενώ η 21χρονη δε δέχεται να ικανοποιήσει όλες τις ορέξεις, καθώς αρνείται κατηγορηματικά να βάλει ζώα να κάνουν feature στα βίντεό της, όπως της είχε ζητηθεί από ορισμένους. Οριακά ανώμαλο, έτσι;

Αυτάάά για σήμερα. Εσείς μείνετε συντονισμένοι, γιατί όλο και με κάποια παράδοξη δουλίτσα θα επιστρέψουμε. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET