ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

11 τύποι χωρισμού που ο καθένας θα βιώσει στη ζωή του!

Ο χωρισμός είναι δύσκολο κομμάτι στο κεφάλαιο των σχέσεων αλλά όλοι το έχουμε βιώσει! Αυτοί είναι λοιπόν 11 απο τους πιο γνώριμους τύπους χωρισμών που σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει έστω και μία φορά στη ζωή σου! 1. Ο ξαφνικός χωρισμός Είναι ο τύπος χωρισμού που μπορεί να σε καταστρέψει ολοσχερώς. Αν δεν είχες προβλέψει ότι έρχεται και […]

Default avatar

Guest Author

7 Νοεμβρίου, 2016

Ο χωρισμός είναι δύσκολο κομμάτι στο κεφάλαιο των σχέσεων αλλά όλοι το έχουμε βιώσει! Αυτοί είναι λοιπόν 11 απο τους πιο γνώριμους τύπους χωρισμών που σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει έστω και μία φορά στη ζωή σου!

1. Ο ξαφνικός χωρισμός

Είναι ο τύπος χωρισμού που μπορεί να σε καταστρέψει ολοσχερώς. Αν δεν είχες προβλέψει ότι έρχεται και ήσουν τρελά χαρούμενος/η με το πώς πηγαίνει η σχέση σου, ο από-το-πουθενά χωρισμός είναι σαν να σε πατάει φορτηγό που τρέχει με 150χλμ/ώρα και να κείτεσαι μισοπεθαμένος στη μέση του δρόμου περιμένοντας το τέλος σου. Μόνο που στην πραγματικότητα, κείτεσαι στον… καναπέ σου φορώντας τις πιτζάμες σου και τρώγοντας παγωτό που έχει γεύση από τα δάκρυα που τρέχουν ποτάμι στα μάγουλα σου… Απλά, ΓΙΑΤΙ; 

bored animated GIF

2. Ο εξουθενωτικός και χρονοβόρος χωρισμός

Όχι, δεν πρόκειται για εκείνον το χωρισμό που προηγούνται 3 ώρες συζήτηση μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση. Είναι το είδος χωρισμού που λαμβάνει χώρα για μέρες ή ακόμα κι εβδομάδες. Ναι εν μέρει έχετε χωρίσει, αλλά ακόμα έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.Επομένως, βρίσκεστε ξανά και ξανά για να μιλήσετε γι’ αυτό μέχρι που δεν πάει άλλο… Μαζοχισμός λέγεται!

reactions animated GIF

3. Ο χωρισμός… εξ ουρανού

Όταν θες να χωρίσεις κι απλά ο/η σύντροφος σου κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά για ‘σενα και στο ανακοινώνει πρώτος. Είναι η στιγμή που νιώθεις την απόλυτη ανακούφιση κι αποχωρείς κύριος/α χωρίς καθόλου ενοχές!

4. Ο φιλικός χωρισμός

Ο χωρισμός που αποφασίζετε απο κοινού! Είστε συνειδητοποιημένοι και διατηρείτε καλές σχέσεις…Συμφωνείτε μάλιστα ότι θα πηγαίνετε μαζί για καφέ ή και σινεμά στιγμές που βαριέστε και θέλετε κάποιον για παρέα!

wheel animated GIF

5. Ο χωρισμός που διαρκεί λιγότερο από 24 ώρες

Μια ειδική κατηγορία χωρισμού. Τυχαίνει πολλές φορές να τσακωθείς με τον/τη σύντροφο σου, να φτάσεις στα όρια σου και φυσικά να πεις παρορμητικά και πάνω στα νεύρα και την ένταση της στιγμής «Χωρίζουμε!». Ωστόσο ο χωρισμός αυτός δε διαρκεί και πολύ, αφού ο θυμός καταλαγιάζει, ζητάς συγγνώμη και όλα παίρνουν ξανά τον δρόμο τους.

6. Ο χωρισμός που έπρεπε να είχε συμβεί καιρό τώρα

Είναι ο χωρισμός που επέρχεται μετά από πολύ προσπάθεια και υπομονή. Εξαντλείς όλα τα περιθώρια και μόλις βλέπεις ότι δεν πάει άλλο και ο κόμπος έφτασε το χτένι, τότε αποφασίζεις συνειδητά να τελειώσεις αυτή τη σχέση. Είναι ίσως ο πιο σίγουρος χωρισμός κι αυτός που αποκλείει κατά πολύ το ενδεχόμενο της επανένωσης, διότι ξέρεις πως δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις και να πάρεις από αυτήν τη σχέση!

gallery-1473705828-sex-and-the-city-post-it-note

7. Ο εντελώς ανεπίσημος χωρισμός

Μήπως σε χώρισε στέλνοντας ένα απλό Snapchat; Εάν χρειάζεται να πατήσεις replay για να βεβαιωθείς πως όντως είδες πολύ καλά τι έγραφε το θλιβερό αυτό μήνυμα, είναι απλά απαίσιο. Να θυμάσαι όμως πως σου έκανε χάρη αποδεικνύοντας σου πως πρόκειται απλά για έναν άνθρωπο που δεν είχε κανένα λόγο να υπάρχει στη ζωή σου. Προχώρα παρακάτω και… γρήγορα!

8. Ο «δε θέλω να σε ξαναδώ ποτέ» χωρισμός

Μήπως τον/την έπιασες να σε απατάει και μάλιστα να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια; Κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησες αυτή τη φράση για να του/της δηλώσεις ότι χωρίζετε κι αφού αποχώρησες, τον/τη διέγραψες από κάθε εφαρμογή και social media που έχεις, ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου. Σαν να μην υπήρξε ποτέ στη ζωή σου!

love animated GIF

9. Ο χωρισμός που σε παρακινεί να ψάξεις τον εαυτό σου!

Είναι αυτό που λέμε χωρισμός = επαναπροσδιορισμός. Ψάχνεις τον εαυτό σου, αναθεωρείς τα λάθη σου και επαναπροσδιορίζεις τις προτιμήσεις σου. Στο τέλος, συνειδητοποιείς πως αυτός ο χωρισμός μόνο καλό σου έκανε.

10. Χωρίζεις επειδή πνίγεσαι

Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είστε στους 5 μήνες και σου έχει γνωρίσει όλο το σόι. Έχεις γίνει το αγαπημένο παιδί της οικογένειας και βγαίνετε τετράδα με τους γονείς του/της. Είναι δύσκολος χωρισμός, αλλά πρέπει!

Dr Pepper animated GIF

11. Ο χωρισμός που οι φίλοι κι η οικογένεια σου αρχίζουν να κράζουν τον/την πρώην σου με το που τελειώσουν όλα.

 

Μετά το χωρισμό σας, αποδεικνύεται πως όλοι δεν έτρεφαν και τα καλύτερα αισθήματα για τον/τη μέχρι προσφάτως σύντροφο σου και τα ανακαλύπτεις όλα αφότου χωρίσετε.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET