Προσοχή | Οι 12 τύποι αντρών που θα συναντήσει μία κοπέλα εκεί έξω και ΔΕΝ κάνουν για σχέση!


Το να βρεις τον σύντροφο των ονείρων σου, είναι σαν να ψάχνεις να βρεις καρφίτσα στα άχυρα: σχεδόν απίθανο να τον βρεις δηλαδή. Υπάρχουν μερικοί πολύ αξιόλογοι άντρες εκεί έξω, ανάμεσα στους υπόλοιπους βλάκες. Για να γλιτώσεις τον χρόνο και τον αγωνία σου, αυτοί είναι οι χειρότεροι τύποι άντρα που μπορούν να βρεθούν στον δρόμο σου και πώς θα τους εντοπίσεις προτού… κολλήσεις:

(Και να θυμάσαι: όλοι οι άντρες παρουσιάζουν κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά, αυτό που καθιστά έναν άντρα μαλάκα είναι όταν η συμπεριφορά του αυτή γίνεται μόνιμο πρόβλημα στη σχέση.)

1. Ο άντρας που σε αγνοεί όταν του στέλνεις μήνυμα ή τηλεφωνείς.

Ένας λογικός άνθρωπος δείχνει σημείο ζωής μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όταν τον αναζητάς. Αν χρειάζεται υπερβολικά πολύ χρόνο για να σου απαντήσει ή αγνοεί κάποιες από τις προσπάθειες σου για να βρεθείτε, τότε σταμάτα τις επαφές μαζί του. Τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από έναν άνθρωπο που δεν μπορεί ούτε να πατήσει μερικά κουμπιά για σένα. Στην πραγματικότητα, μην μπλέξεις ποτέ με άνθρωπο που δεν επιδιώκει την τακτική επικοινωνία μαζί σου.

cool

2. Ο άντρας που απατάει.

Οι άντρες και οι γυναίκες που απατούν είναι αδύναμα πλάσματα με ακόμη πιο αδύναμους ηθικούς φραγμούς. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένας πειθαρχημένος άνθρωπος που μπορούν να ελέγξει τις επιθυμίες και τα συναισθήματά του και θα παίζει με δίκαιους κανόνες.

cheater

3. Ο άντρας με κακές διοικητικές ικανότητες.

Αυτοί οι τύποι συχνά χάνουν τον έλεγχο του εαυτού τους με το παραμικρό ή έχουν την τάση να δημιουργούν άμυνα όταν προσπαθείς να του φέρεις αντίρρηση για κάτι. Ένας καλός άντρας θα ενδιαφέρεται για τις ανάγκες και σε ακούει όταν έχεις κάτι να του πεις. Αυτός είναι ο σωστός άνθρωπος και όχι εκείνος που φωνάζει και προσπαθεί να επιβληθεί.

gif-boring-bored-this-is-boring-im-bored-nothing-to-do-yawn-gif

4. Ο άντρας χωρίς τρόπους ή καμία αίσθηση ρομαντισμού.

Οι μικρές χειρονομίες είναι εκείνες που μετράνε περισσότερο και κάνουν τη διαφορά σε μία σχέση. Είναι τόσο ωραίο ο άλλος να έχει τρόπους. Να σου ανοίγει την πόρτα βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, να οργανώνει ένα ρομαντικό γεύμα ή να σου στέλνει μήνυμα λέγοντάς σου ότι σε σκέφτεται συνέχεια χωρίς λόγο.

tumblr_lv3k47fie61ql5yr7o1_400

5. Ο άντρας – σκωτσέζικο ντους.

Αυτοί οι τύποι είναι απλά εγωιστές και εκμεταλλευτές – φαίνεται να σε θέλουν, αλλά την ίδια στιγμή βαριούνται και εξαφανίζονται όταν παύουν να θέλουν κάτι από εσένα. Ένας άντρας που δεν είσαι προτεραιότητά του, δεν αξίζει τον χρόνο σου, ανεξάρτητα από το αν είναι σέξι ή γοητευτικός.

do-with-my-life

6. Ο τεμπέλης.

Όλοι γίνονται λιγάκι τεμπέληδες μέσα σε μία σχέση. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Εκείνο που θα πρέπει να σε ανησυχήσει είναι το πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει τεμπέλης μέσα στη σχέση σας και να σταματήσει να προσπαθεί. Αν σταματήσει από νωρίς να κάνει τα βασικά, τότε ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι έχεις ανάγκες και κάποια στάνταρ.

anigif_enhanced-27695-1433167874-12

7. Ο άντρας του οποίου η ζωή είναι ένα χάος.

Το να έχει μία αβέβαιη επαγγελματική πορεία χωρίς στόχους και φιλοδοξίες, λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Αυτό σημαίνει ότι δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του και ότι κι άλλες πτυχές της ζωής του δεν είναι σε σειρά. Στην τελική, πρέπει να έχει μία δουλειά για να πληρώνει τους λογαριασμούς του. Μην φτάσεις στο σημείο να τον συντηρείς κιόλας! Έλεος!

lazy

8. Ο άντρας που ενδιαφέρεται περισσότερο για την δουλειά του παρά για σένα.

Το να έχει μία δουλειά και ένα εισόδημα για να συντηρεί τον εαυτό του είναι επιθυμητό. Όμως, το να βάζει την εργασιομανία και την δουλειά του πάνω από εσένα, όχι, αυτό δεν είναι επιθυμητό. Εάν θέλει να είναι μαζί σου, πρέπει να βρει χρόνο και για εσένα. Αν δεν προτίθεται ή δεν είναι σε θέση να το κάνει, καλύτερα να μείνει μόνος μέχρις ότου έχει τον χρόνο. Χρειάζεσαι κι εσύ την προσοχή σου.

working

9. Ο άντρας που πίνει πολύ.

Το ποτό είναι διασκεδαστικό. Εκτός κι αν δεν ξέρεις τα όριά σου. Αν δεν έχει αυτοέλεγχο, ειδικά όταν είστε οι δυο σας, θα πρέπει να αποχωρήσεις από την σκηνή. Αυτές οι καταστάσεις μόνο να χειροτερεύουν μπορούν και όχι να καλυτερεύουν με τον καιρό.

tumblr_inline_n6760sziol1r7blwi

10. Ο άντρας που δεν είναι έτοιμος για δέσμευση.

Οι υγιείς σχέσεις πάντα έχουν μία συγκεκριμένη πορεία: προς τα μπροστά. Όταν δύο άνθρωποι είναι πραγματικά συνδεδεμένοι, προχωρούν στη δέσμευση, σε αρραβώνα, ακόμη και σε γάμο. Αν δεν νιώθεις ότι η επιλογή που έκανες, δεν έχει μακροπρόθεσμα σχέδια και προοπτική, βρες κάποιον άλλο που έχει.

man

11. Ο ανασφαλής.

Ο εγωισμός μερικών ανδρών είναι ένα μεγάλο αγκάθι για τη σχέση. Όπως για παράδειγμα, εκείνος ο άντρας που νιώθει πως απειλείται από την επιτυχία σου σε κάποιο τομέα αντί να είναι χαρούμενος με τα κατορθώματά σου. Αυτός ο άντρας, δεν είναι άντρας. Είναι αγοράκι.

insecure

12. Ο τσιγκούνης.

Πλήρωσε στα πρώτα σας ραντεβού; Δεν χρειάζεται να είναι πλούσιος ή να πληρώνει για τα πάντα, δεν είναι και υποχρεωμένος στο κάτω κάτω. Αλλά στα πρώτα σας σημαντικά ραντεβού τουλάχιστον, θα πρέπει να επιδεικνύει γενναιοδωρία. Όταν αρέσεις σε κάποιον, θέλει να πληρώσει για να σου δώσει την εντύπωση ότι έχει την ικανότητα να σου προσφέρει όσα θες. Αν δεν κάνει έστω την κίνηση να πληρώσει, συνήθως σημαίνει ότι δεν σε θέλει και τόσο.

nigga

Άφησα κανέναν τύπο εκτός που θα έπρεπε να είναι εντός της λίστας; Προσθέστε τον εσείς με σχόλιό σας!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET