ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 τύποι αντρών που απλά… δεν αξίζουν τον χρόνο μίας κοπέλας!

Ειλικρινά τώρα, έτσι χαοτικές κι απρόβλεπτες που είναι οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα στις μέρες μας, είναι πολύ δύσκολο, για να μην πω ακατόρθωτο, να βρεις έναν σύντροφο που να θες πραγματικά να είσαι μαζί του. Ειδικά, αν είσαι για πολύ καιρό μόνη και δεν έχεις βρει κανέναν, είναι σίγουρο ότι θα μπεις στον […]

Θεώνη Σταματοπούλου

5 Ιανουαρίου, 2017

Ειλικρινά τώρα, έτσι χαοτικές κι απρόβλεπτες που είναι οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα στις μέρες μας, είναι πολύ δύσκολο, για να μην πω ακατόρθωτο, να βρεις έναν σύντροφο που να θες πραγματικά να είσαι μαζί του. Ειδικά, αν είσαι για πολύ καιρό μόνη και δεν έχεις βρει κανέναν, είναι σίγουρο ότι θα μπεις στον πειρασμό να χαμηλώσεις τις προσδοκίες σου και να βγεις με τον οποιονδήποτε. Μην το κάνεις αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους. Μην ενδώσεις για κανένα λόγο σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τύπους αντρών, όσο απελπισμένη κι αν είσαι. Πολύ απλά, δεν αξίζουν τον χρόνο σου.

#1 Εκείνος που δεν ξέρει πως νιώθει για σένα

Α, ώστε δεν ξέρεις πώς νιώθεις. Δεν είσαι σίγουρος και βλέπεις το μέλλον αυτής της σχέσης δυσοίωνο, αλλά από την άλλη θες την καβάτζα σου μία φορά στο τόσο. Συγχαρητήρια! Είσαι δικαιωματικά ένας βλάκας και μισός.

#2 Εκείνος που δεν θέλει να χρησιμοποιείτε προφυλάξεις

Ναι, όλοι ξέρουμε πως η αίσθηση διαφέρει κι είναι ξεκάθαρα καλύτερη. Αλλά αν θες να γίνεις πατέρας ή να κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο, ειδικά στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις καλά ποια έχεις απέναντί σου, δεν είναι και πολύ έξυπνη κίνηση, δεν νομίζεις;

#3 Εκείνος που σε κάνει να νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για σένα

Ας υπάρχει ειλικρίνεια τουλάχιστον. Μεταξύ ωρίμων ανθρώπων δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες μικροπρέπειες. Αν δεν θέλεις να έχεις αποκλειστική σχέση με μία μόνο γυναίκα, τότε ας είσαι ειλικρινής και μην προσποιείσαι ότι ενδιαφέρεσαι και νοιάζεσαι, ενώ βγαίνεις και με άλλες την ίδια στιγμή.

#4 Εκείνος που στις αρχές σου στέλνει συνέχεια, έπειτα εξαφανίζεται και εμφανίζεται πάλι μετά από καιρό λες και δεν συμβαίνει τίποτα

Τι φάση; Στο ενδιάμεσο τι παίχτηκε δηλαδή; Να ανησυχήσουμε μήπως;

#5 Εκείνος που θέλει να του κάνεις στοματικό αλλά δεν ανταποδίδει

Πολύ συχνό φαινόμενο το συγκεκριμένο. Τίποτα δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό στο σεξ, αλλά τους εγωιστές παιδιά δεν τους θέλουμε. Αν για τον χι ή ψι λόγο, δεν επιθυμείς να κάνεις στοματικό στην σύντροφό σου, ξεκαθάρισέ το εξαρχής και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Ειδάλλως, πήγαινε δες τσόντες και πέρνα καλά μόνος σου.

#6 Εκείνος που δεν σηκώνει το κουλό του να σε πάρει ένα τηλέφωνο και στέλνει μόνο μήνυμα

Αυτό πραγματικά δεν το κατάλαβα ποτέ. Τι λογική είναι αυτή δηλαδή; Προτιμάς να ξοδέψεις φαιά ουσία για να δημιουργήσεις το τέλειο μήνυμα, παρά να πάρεις τηλέφωνο και να έχεις μία ουσιαστική και άμεση συνομιλία με τη σύντροφό σου; Είστε μυστήριοι μερικές φορές.

#7 Εκείνος που δεν σε συστήνει ποτέ στους φίλους του

Για να την κρύβεις είναι η κοπέλα; Είσαι κομπλεξικός; Ή πολύ απλά, η γνωριμία με τους φίλους σου, ισοδυναμεί με δέσμευση για σένα; Όπως κι αν έχει, εκδηλώσου. Δεν μας αρέσει να μυρίζουμε τα νύχια μας.

#8 Εκείνος που είναι στα 30 του και μένει με τους δικούς του

Καλώς ή κακώς, αυτό συνεπάγεται ότι δεν έχει την οικονομική ευρωστία ώστε να μείνει μόνος του. Τι να κάνεις λοιπόν έναν 30αρη που δεν έχει πού την κεφαλήν κλίναι; Ας είμαστε ρεαλίστριες.

#9 Εκείνος που σε χειραγωγεί αλλά το κάνει τόσο καλά που δεν σε νοιάζει

Είναι είτε ναρκισσιστής είτε κοινωνιοπαθής. Κανένα από τα δύο δεν είναι θεμιτά. Μείνε μακριά του!

#10 Εκείνος του οποίου η μόνη επιθυμία είναι να σε οδηγήσει σπίτι του για σεξ

Κι όταν του πεις ότι δεν θες ή είσαι επιφυλακτική και προτιμάς να τα πείτε την επόμενη μέρα από κοντά και να κανονίσετε, δεν εμφανίζεται ποτέ ξανά.

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET