ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Tuborg: Νέο διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστές το Δημήτρη Μοθωναίο και δύο νέες γεύσεις!

Είμαστε έτοιμοι να... Tuborg Our Moments με τα νέα pink grapefruit - σαγκουίνι και ανανάς- lime - δυόσμος mixers!

Neopolis Team

4 Μαΐου, 2022

Η κορυφαία μάρκα Tuborg, αγαπημένη επιλογή τόσο των καταναλωτών όσο και των bartenders, επανέρχεται δυναμικά με νέα τηλεοπτική καμπάνια για τις δύο ολοκαίνουριες γεύσεις αναψυκτικών: pink grapefruit – σαγκουίνι και ανανάς – lime – δυόσμος.

Το νέο διαφημιστικό σποτ εκτυλίσσεται με φόντο το urban τοπίο της Αθήνας και μας θυμίζει ότι όλα τα όμορφα είναι μέσα μας «αρκεί να γίνει το κλικ»! Εστιάζοντας σε όλες τις ωραίες στιγμές της ζωής που ξεκινούν με ένα απλό κλικ, όπως το άνοιγμα μιας Tuborg, η καθημερινότητά μας μπαίνει σε «Tuborg mode» και όλα μοιάζουν πιο πολύχρωμα και φωτεινά. 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο γνωστός θεατρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, εμφανίζεται να κυκλοφορεί σε αγαπημένα στέκια και όμορφες γειτονιές του κέντρου, απολαμβάνοντας δροσιστικές στιγμές με Tuborg, ανάμεσα σε φίλους.

Το σποτ αποτελεί το πρώτο TVC του brand Tuborg με το νέο του creative agency, την Cambo, ενώ την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Brightshoe. 

Τους καταξιωμένους συντελεστές της παραγωγής συμπληρώνει ο σκηνοθέτης, Μπάμπης Μακρίδης, με μεγάλη εμπειρία σε διαφημιστικά και ταινίες και με συμμετοχή στο φεστιβάλ Sundance.

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα της Tuborg, στις ολόφρεσκες συσκευασίες και… Tuborg Your Moments, κάθε στιγμή της ημέρας!

#TuborgYourMoments

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET