ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Tuborg εμπλουτίζει τη σειρά των αναψυκτικών της με δύο νέα Tuborg mixers!

Για να κάνεις κάθε στιγμή της ημέρας σου ξεχωριστή!

Neopolis Team

19 Απριλίου, 2022

Η κορυφαία μάρκα Tuborg, η αγαπημένη επιλογή καταναλωτών και bartenders, εμπλουτίζει τη σειρά των αναψυκτικών της, με τα Tuborg mixers σε δύο νέες, άκρως δροσιστικές και αναζωογονητικές γεύσεις! Οι «ολόφρεσκες» προτάσεις της, Pink Grapefruit-Σαγκουίνι και Ανανάς-Λάιμ-Δυόσμος, αποτελούν πλέον απαραίτητο στοιχείο στις καθημερινές μας στιγμές απόλαυσης και μας καλούν να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα, δημιουργώντας τις δικές μας refreshing Tuborg Moments!

Το Pink Grapefruit-Σαγκουίνι είναι μια πανδαισία εσπεριδοειδών ντυμένη στα ροζ, που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα σε γλυκιές και όξινες γεύσεις. 

Tο Ανανάς-Λάιμ-Δυόσμος είναι μια γλυκιά και δροσιστική πρόταση, που θυμίζει ένα virgin cocktail λόγω του αγαπημένου συνδυασμού φρούτου- εσπεριδοειδούς και βοτάνου. 

Οι δύο νέες ξεχωριστές γεύσεις, που συνδυάζουν την ασύγκριτη ποιότητα και τη χαρακτηριστική σπιρτάδα της Tuborg, μας ξεδιψούν και μας προ(σ)καλούν να δημιουργήσουμε τις δικές μας, μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης, αφού καταναλώνονται τόσο σκέτες με πάγο όσο και συνδυασμένες εξαιρετικά με αλκοόλ, για τη δημιουργία μοναδικών cocktails!

Διατίθενται σε νέες, εντυπωσιακές συσκευασίες των 330ml, γεμάτες χρώμα και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, βασισμένο στη νέα εικαστική ταυτότητα της μάρκας.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Tuborg, στις ολόφρεσκες γεύσεις (και όχι μόνο) και… Tuborg Your Moments, κάθε στιγμή της ημέρας!  

#TuborgYourMoments

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET