fbpx

Αυτός είναι ο τρόπος που θα πεθάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς θα πεθάνεις;

Όσο μακάβρια και κουλή κι αν φαντάζει η παραπάνω ερώτηση, σίγουρα έχει περάσει μπροστά κι από τα δικά σου …μάτια. Θέλεις άθελά σου, θέλεις επειδή πρόσφατα έχασες κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, θέλεις επειδή βαριέσαι ασυστόλως και σκέφτεσαι τη μία μαλακία μετά την άλλη; Όποια κι αν είναι η αιτία, δε θα εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτήν. Συγκεντρώσαμε όμως, ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και με κωμικό τρόπο προσπαθήσαμε να μαντέψουμε ποιος θα είναι ο τρόπος που θα φύγει από αυτόν τον υπέροχο κόσμο:

Κριός | Αθλητικό ατύχημα

Αν ο Κριός αποφασίσει να τα κακαρώσει, θα φροντίσει να το κάνει γρήγορα κι ανώδυνα. Το πιθανότερο είναι να συμβεί την ώρα που καταπιάνεται με κάποιο άθλημα/χόμπι, διότι είναι κι αθλητικός τύπος τρομάρα του. Θα «φύγει» ακριβώς όπως έζησε, δηλαδή με περίσσιο ενθουσιασμό και πλήρη άγνοια κινδύνου.

Ταύρος | Θα ταφεί ζωντανός/ή

Πρόκειται για κατ’ εξοχήν κτητικό ζώδιο. Αγαπάει πολύ τα προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία ωστόσο, τις περισσότερες φορές αποτελούν εντελώς αχρείαστα πράγματα. Συλλέγει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς κι έτσι και χάσει κάτι από αυτά, συγχύζεται σε ακραίο βαθμό. Η περιέργειά του αργά ή γρήγορα θα του κοστίσει και παρόλο που δε θα τον αποτελειώσει πλήρως, θα τον κάνει βιώσει την χειρότερη δυνατή εμπειρία. Την εν ζωή ταφή…

Δίδυμος | Χέρια κομμένα σύριζα

Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα μέρος του σώματος που είναι το πλέον αγαπημένο και χαρακτηριστικό του. Για τον Δίδυμο αυτό είναι ξεκάθαρα τα χέρια του. Ο Δίδυμος είναι απίστευτα παράξενος άνθρωπος και του αρέσει να αγγίζει πράγματα για να τα επεξεργαστεί, ανεξαρτήτως ρίσκου. Αυτό όμως, αναμένεται να είναι και το τέλος του. Όλο και κάποια μέρα, σε στιγμή απροσεξίας, τα χεράκια θα κοπούν σύριζα…

Καρκίνος | Εν μέσω έντονης δραστηριότητας

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Θεωρεί ότι είναι πιο ικανός απ’ όλους γύρω του. Έχοντας αυτό στο μυαλό, εμπλέκεται σε εργασίες/δραστηριότητες που δεν ξέρει πως να τις αντιμετωπίσει σωστά, με αποτέλεσμα να τα σκατώνει ολοένα και περισσότερο. Εκεί που νομίζει ότι έχει την κατάσταση υπό έλεγχο, η αδεξιότητά του θα εκπλήξει άσχημα.

Λέων | Ενώ προσπαθεί να το παίξει …ακαταμάχητος

Όλοι τείνουν να τον αποκαλούν αλαζόνα ή υπερόπτη, τα πράγματα όμως, δεν είναι έτσι. Είναι απλά γεμάτος αυτοπεποίθηση κι ελκυστικός μέχρι αηδίας. Και το χειρότερο; Το ξέρει… Εκεί που θα βάλει μπρος το ναρκισσισμό του, θα κάνει καμιά απότομη κίνηση και θα πεθάνει από την ίδια του την ομορφιά του. Θέλετε να μπλεχτούν τα μαλλιά του σε καμιά πόρτα; Θέλετε να πέσει από κάπου ενώ βγάζει selfie; Διαλέξτε ό,τι θέλετε…

Παρθένος | Από υπερβολικό στρες

Είναι από τα ζώδια που κρατούν πράγματα μέσα τους και δεν τα εξωτερικεύουν μέχρι να τους φάνε τα ίδια τους τα σωθικά. Πιο υπερευαίσθητοι κι από τους Καρκίνους τείνουν να καταντήσουν πια. Το άγχος και το μη αντιμετωπίσιμο στρες θα είναι το τέλος τους.

Ζυγός | Συμφωνία αυτοκτονίας

Ας αναλογιστούμε όλοι μαζί τις όμορφες αλλά συνάμα τραγικές ιστορίες των «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Μπόνι και Κλάιντ» και «Σιντ και Νάνσυ». Θεωρούσαν ότι η αγάπη είναι το παν και καταπιάνονταν τόσο από αυτήν, που ξεχνούσαν ότι υπάρχει κι η λεγόμενη λογική. Για χάρη της αγάπης θα θυσιαζόταν ένας Ζυγός λοιπόν. Τι βλάκας!

Σκορπιός | Η αυτοκτονία είναι μονόδρομος

Ο Σκορπιός εκλαμβάνει το θάνατο ως την δυνατότητα να ξαναγεννηθεί. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Με αυτά που κάνουν οι Σκορπιοί, είναι λες και διψάνε για το θάνατο. Για να μην τον αφήσουν λοιπόν να τους την κάνει από μόνος του, είναι ικανοί να δώσουν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους για να βγουν κι από πάνω.

Τοξότης | Παίζοντας επικίνδυνα

Πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει να ταξιδεύει και να κάνει τρελά πράγματα, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι ταυτόχρονα βάζει σε ρίσκο τη ζωή του. Ε στην προσπάθειά του να κάνει πάλι κάτι παρακινδυνευμένο, που εμείς οι υπόλοιποι, φυσιολογικοί άνθρωποι θεωρούμε τρελό, θα βρει το θάνατο απέναντί του.

Αιγόκερως | Θα προσποιηθεί ότι πέθανε για να δει ποιοι θα πάνε στη κηδεία του

Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το ζώδιο να πάψει να ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Θα είναι το ίδιο του το τέλος. Δεν ξέρεις και τι να περιμένεις από ένα άτομο που είναι ικανό να προσποιηθεί τον ίδιο του το θάνατο, για να καταλάβει ποιοι τον αγαπούν και ποιοι όχι.  Καταφθάνει το ανεύρυσμα, Αιγόκερε!

Υδροχόος | Μόνος κι έρημος

Πρόκειται για ένα ζώδιο που η αυτοπεποίθηση δεν ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του και δυσκολεύεται να ανοιχτεί στους άλλους. Είναι μοναχικός και το τέλος του εκλαμβάνεται με όρους απόλυτης μοναχικότητας.

Ιχθύς | Ως ανθρώπινη θυσία

Είναι λες και φωνάζει: «Εδώ είμαι! Κάντε με ό,τι θέλετε όλοι σας.» αυτό το ζώδιο. Χαλί να τον πατήσεις που λέμε. Αυτό θα τον φάει στο τέλος. Θα προσπαθεί να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων, με αποτέλεσμα να παραμερίσει τις δικές του. Α ρε Ιχθύ! Ένα μαρτύριο είσαι.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET