fbpx

5 τρόποι να καταλάβεις αν αυτός που σου αρέσει είναι single, από το Instagram του!


cover


Προσωπικά, δεν ήμουν ποτέ φανατική του relationship status στο facebook. Άσε που το θεωρώ πολύ παιδιάστικο, οπότε και δε θα θελα να βλέπω 20 χρονών γαϊδούρια να δηλώνουν πότε είναι σε σχέση, πότε είναι complicated (αυτό τι φάση;) και πότε χωρίζουν. Από την άλλη, πρέπει να παραδεχτώ πως τις εποχές που το χρησιμοποιούσαμε αρκετά, ήταν ένας πολύ εύκολος τρόπος να λύσεις την απορία σου για το αν αυτός που ενδιαφέρεσαι είναι διαθέσιμος ή πρέπει να κάνεις βήμα πίσω. Εκεί όντως, σου έλυνε τα χέρια με συνοπτικές διαδικασίες.

Τώρα που οι περισσότεροι φλερτάρουν μέσω Instagram, το παίζεις κορώνα-γράμματα. Ή που θα καταλήξεις με γκομενάκι ή με μαυρισμένο μάτι. Εγω βέβαια δε θα σου συνιστούσα να πηγαίνεις στα τυφλά, γιατί εκτός των άλλων μπορεί να παιχτεί και γερό ρελιζίκι. Προτείνω λοιπόν, προτού κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, να εκτελέσεις χρέη ντετέκτιβ. Το να αντιληφθείς το relationship status ενός άντρα δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και ποστάρουν λίγα πράγματα, επειδή όμως κι εμείς οι γυναίκες δεν πάμε πίσω (είμαστε μεγάλες γάτες), ξέρουμε να ερμηνεύουμε καλύτερα τα όποια σημάδια. Αυτό θα κάνεις κι εσύ τώρα.

Μέσα από τα παρακάτω 5 απλά πραγματάκια, θα καταφέρεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και θα κινηθείς αναλόγως:

#1 Μόνος στη φωτογραφία προφίλ, μόνος και στη ζωή

Είναι μία καλή πρώτη ένδειξη, αν και δεν μπορείς να βάλεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι είναι single. Βέβαια, ενδέχεται να είναι και παγίδα, γιατί δεν είναι απαραίτητο ότι όποιος είναι σε σχέση έχει και profile photo μαζί με την κοπέλα του. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυθόρμητα το πρώτο πράγμα που κοιτάς στο Instagram είναι η εικόνα. Επομένως, αν δεις ότι η προφίλ δεν περιλαμβάνει θηλυκή ύπαρξη, τότε θα μπεις στον πειρασμό να τσεκάρεις και τις υπόλοιπες φωτός, για να εξακριβώσεις το πρώτο σου συμπέρασμα: ότι είναι δηλαδή single.

#2 Δεν έχει ούτε μία φωτογραφία με κοπέλα

Ακόμα κι αν έχει, θα υπάρχει κάποιο hashtag ή story που θα υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για φίλη του και όχι για τη σχέση του. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις, τσεκάροντας εσύ η ίδια το προφίλ της κοπέλας. Στις πλείστες των περιπτώσεων, άντρας που είναι single δε θα έχει ούτε και φωτογραφίες με την πρώην του. Εκτός λοιπόν κι αν είναι κανένας κρυψίνους ή δε θέλει να εκθέτει τα προσωπικά του στο Insta, κατά πάσα πιθανότητα το γεγονός ότι δεν υπάρχει θηλυκό να φιγουράρει στο προφίλ του, είναι χαρμόσυνα νέα για σένα.

#3 Σχολιάζει κυριολεκτικά στη Σάρα και στη Μάρα

No offence Σάρα και Μάρα, αλλά πραγματικά εδώ έχουμε να κάνουμε με γύπα. Το γεγονός ότι σχολιάζει από εδώ και από εκεί σε φωτογραφίες γυναικών, κάνοντας κομπλιμέντα ή προσπαθώντας να χωθεί, φυσικά και τον καθιστά single. Δε νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άντρας στις μέρες μας που είναι σε σχέση και ταυτόχρονα φλερτάρει φανερά στο Instagram. Εάν υπάρχει, πρόκειται περί μεγάλου τούβλου. Εάν δεν έχεις πέσει στην περίπτωση λοιπόν, τότε η κατάσταση είναι υπέρ σου. Με τον συγκεκριμένο τύπο όμως, αναπόφευτκα προκύπτει κι αυτό το ερώτημα: Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να μπλέξεις με ένα άτομο που φλερτάρει δεξιά κι αριστερά, με «σαβουρογ@μη» δηλαδή; It’s your choice, girl!

#4 Τα stories του μαρτυρούν ότι βγαίνει συνέχεια με αντροπαρέα

Αυτό κι αν είναι φανερό σημάδι ότι είναι single. Σαφώς και όταν δύο άτομα είναι σε σχέση δε σημαίνει ότι απαρνιούνται τους φίλους και τη ζωή τους για χάρη της, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να κάνουν ορισμένες υποχωρήσεις. Σε αυτές ανήκουν και οι έξοδοι με τις γνωστές αντροπαρέες/κοριτσοπαρέες. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα δεσμευμένο άντρα να βγαίνει νύχτα παρά νύχτα για ξενύχτι με την παρέα του ή αντίστοιχα μία γυναίκα να κάνει το ίδιο με τις φίλες της. Εάν λοιπόν, από τα stories του φροντίζει να δείχνει ότι βγαίνει συνέχεια με φίλους, πίνει και περνάει καλά, σημαίνει αυτόματα ότι φλερτάρει και ψάχνεται.

#5 Κάνει λάικ σε όλες τις φωτογραφίες σου και αντιδρά στα stories σου

Είναι μερικοί άντρες που το πάνε λάου λάου. Δε στέλνουν όλοι με το καλημέρα σας «Γεια σου κούκλα, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;» για να μας κάνουν να ξερνάμε από αηδία. Ξεκινάνε ύπουλα και πάνε με αργά και σταθερά βήματα. Ο single ο άντρας που ψάχνεται και του αρέσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει λάικ σε όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ, τις φωτογραφίες που ανεβάζεις στο προφίλ σου. Πρόσεχε όμως, σχόλιο δεν πρόκειται να κάνει ποτέ. Επίσης, είναι πολλές φορές που αντιδρά στα στόρι σου με ή ή , αλλά ποτέ δε στέλνει μήνυμα. Αυτό θα σου έρθει τελικά εκεί που δεν το περίμενεις και θα εκπλαγείς πολύ. Εκεί ποντάρει κι αυτός εξάλλου, στην έκπληξή σου!

Ελπίζω από το stalking σου να προκύψουν τα επιθυμητά συμπεράσματα και να θυμάσαι, δεν πάμε ποτέ στα τυφλά!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET