ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να κάνεις τον τύπο που σου αρέσει τόσο, να στείλει πρώτος μήνυμα!

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Όταν μας αρέσει πολύ κάποιος και τον βάζουμε στο μάτι, συνήθως κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μας προσέξει και να παιχτεί κάτι μεταξύ μας. Και λέω συνήθως, γιατί υπάρχουν και πολλές κοπέλες οι οποίες επειδή ντρέπονται ή φοβούνται την απόρριψη, δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση, με αποτέλεσμα να περιμένουν αιώνια να ανταποκριθεί πρώτα το crush. Ενώ σε άλλη περίπτωση θα σας παρότρυνα να διεκδικείτε εκείνους που σας αρέσουν και να μη φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα, καταλαβαίνω τους δισταγμούς σας, οπότε μην ανησυχείτε, γιατί υπάρχει και η πλάγια οδός.

Μπορεί λοιπόν να μην έχεις τα κότσια να στείλεις πρώτη μήνυμα σε αυτόν που σου αρέσει, όμως υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τον οδηγήσεις να σου στείλει εκείνος πρώτος. Εντάξει, αυτή η διαδικασία θα σε αναγκάσει να γίνεις λίίίγο μανιπιουλέιτορ, αλλά δεν πειράζει. Είναι για καλό σκοπό.

#1 Δώσε το παρών στα social media

Επειδή μπορεί και να σ’ έχει ξεχάσει , καλό θα ήταν να δηλώνεις την παρουσία σου στα social media, είτε στο fb είτε στο Insta είτε σε όποιο άλλο μέσο χρησιμοποιείς. Όταν λέω να δηλώνεις το παρών δεν εννοώ μόνο να ποστάρεις, αλλά να μην παραλείπεις να κάνεις λάικ σε φωτογραφίες του κι αν είσαι τολμηρή να κάνεις και κανένα σχόλιο ή έστω να αντιδράσεις σε κάποιο στόρι του. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνιδάκι με τα social media και το κρυφτό δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αν θες να σου στείλει θα πρέπει να είσαι έτοιμη να το παίξεις καλά.

#2 Δώσε του να καταλάβει ότι είσαι διαθέσιμη

Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άντρες που δεν την πέφτουν σε όποια να ‘ναι και θέλουν πρώτα να βεβαιωθούν ότι η εκάστοτε κοπέλα είναι ελεύθερη και μετά να κάνουν την κίνησή τους. Εάν λοιπόν είσαι γενικά πιο εσωστρεφής και δεν ανοίγεσαι εύκολα, οπότε κι εκείνος είναι μπερδεμένος με το αν είσαι διαθέσιμη ή όχι, καλό θα ήταν με την πρώτη ευκαιρία να φροντίσεις να τον ενημερώσεις. Όχι του τύπου «νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που κανείς ποτέ δε θα μας τον ξεχάσει;» , αλλά να βρεις τέλος πάντων μία αφορμή και να δείξεις ότι δεν είσαι σε σχέση. Θα το πάρει το μήνυμα και μετά η μπάλα θα είναι στην περιοχή του.

#3 Ανέβασε πιο θελκτικές φωτογραφίες σου

Καλά και τα stories που είσαι με τις πιτζάμες στον καναπέ και τρως, δε λέω, αλλά αν θες να σου στείλει, νομίζω θα πρέπει να ανεβάζεις πιο προσεγμένες φωτογραφίες. Γενικά, από τη στιγμή που δε θες εσύ να κάνεις την κίνηση, δώσ’ του έναν λόγο να την κάνει αυτός. Φυσικά και δεν εννοώ να βαφτείς σαν κλόουν ή να προτάξεις στήθος και κ*λο για να σε προσέξει. Αλίμονο, σοβαροί άνθρωποι με αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό είμαστε. Ωστόσο, το άραγμα στο σπίτι με τις φίλες ή με Netflix & Chill δε θα του δώσει την αφορμή που ψάχνει για να στείλει. Δείξε την περιποιημένη πλευρά του εαυτού σου, αυτή που θα σε κάνει ακαταμάχητη και θα τον δυσκολέψει πολύ να μην πατήσει το «send». Όλοι ξέρουμε ότι οι άντρες χορταίνουν πρώτα με τα μάτια, οπότε βάλε τα δυνατά σου.

#4 Βάλε κάποιο/α γνωστό/ή σου να πει καμιά καλή κουβέντα

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν μας αρέσει κάποιος και θέλουμε να μάθουμε πράγματα για το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, είναι να τσεκάρουμε τους κοινούς γνωστούς μας. Το intelligence είναι πάάάρα πολύ σημαντικό, γιατί από τις πληροφορίες που θα πάρεις θα σχηματίσεις σε ένα μεγάλο βαθμό μία πρώτη άποψη για εκείνον. Αφού εσύ πάρεις ωραία και καλά όλες τις πληροφορίες που θες, μπορείς να βάλεις κάποιον/α από τους κοινούς γνωστούς σας να του πιπιλήσει λίγο το μυαλό για να παρακινηθεί να σου στείλει μήνυμα. Ας ελπίσουμε να πιάσει!

#5 Αποδέξου ότι μπορεί και να μην ενδιαφέρεται

Εάν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω κι ακόμα περιμένεις μήνυμα αλλά δεεεν, δεν είναι κακό να αποδεχτείς ότι πολύ απλά δε σου βγήκε με το εν λόγω άτομο και ότι μπορεί να μην ενδιαφέρεται για τους λόγους του. Φυσικά και θα ξενερώσεις ή θα απογοητευτείς, αλλά στην τελική δεν έγινε και κάτι. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που δε θα σου στείλει μήνυμα; Κορίτσια μου, μάθετε να διαχειρίζεστε την απόρριψη, γιατί πολλές θα είναι οι φορές στη ζωή σας που δε θα πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε και το θέμα είναι να είστε καλά με τον εαυτό σας και να μην σας παίρνει από κάτω το άκυρο του τύπου που είχατε βάλει στο μάτι.


[cover photo]

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET