ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σίγουροι τρόποι να κάνεις «την καψούρα» σου να αισθανθεί αυτό το …τσίμπημα ζήλιας!

Είσαι στη φάση που σου αρέσει απίστευτα πολύ ένας άντρας/μία γυναίκα, τον/την σκέφτεσαι 24 ώρες το 24ωρο, τον/την καταδιώκεις μονίμως στα social media και δεν απέχεις πολύ από το να αποκτήσεις την ταμπέλα του stalker. Αν δεν είναι ήδη προφανές, το να είσαι τροματικός/ή, δεν είναι σίγουρα ένας εγγυημένος τρόπος να αποκτήσεις αυτόν/ήν που θες. […]

Θεώνη Σταματοπούλου

1 Φεβρουαρίου, 2017

Είσαι στη φάση που σου αρέσει απίστευτα πολύ ένας άντρας/μία γυναίκα, τον/την σκέφτεσαι 24 ώρες το 24ωρο, τον/την καταδιώκεις μονίμως στα social media και δεν απέχεις πολύ από το να αποκτήσεις την ταμπέλα του stalker. Αν δεν είναι ήδη προφανές, το να είσαι τροματικός/ή, δεν είναι σίγουρα ένας εγγυημένος τρόπος να αποκτήσεις αυτόν/ήν που θες. Από όσο ήδη ξέρεις πιθανώς αρέσει και σε εκείνον/η, επομένως μην φρικάρεις και απλά περίμενε να κάνει κίνηση. Ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή κάποιου/ας είναι να τον/την κάνεις να ζηλέψει. Πολύ όμως.

Αυτοί είναι οι πιο ενδεικτικοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον σκοπό σου. Ως γνωστόν, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα:

#1 Άφησέ τον/την να πιστεύει ότι έχεις πάντοτε καλή διάθεση

Μπορείς να διασκεδάζεις και να είσαι καλά, ακόμη κι όταν εκείνος/η δεν βρίσκεται τριγύρω. Όσο πιο εξωστρεφής και κοινωνικός τύπος γίνεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Είμαστε στη φάση που το να συζητιέσαι, γενικά σε ευνοεί. Κοίτα όμως να μην συζητιέσαι με άσχημο τρόπο, γιατί εκεί υπάρχει πρόβλημα. Πάντως, αν τον/την καταφέρεις να σου κάνει σωρεία like, τότε μάλλον κάτι έχεις κάνει καλά.

#2 Μην είσαι πάντα διαθέσιμος/η για εκείνον/η

Είναι αυτό που λένε, όσο φτύνεις κάτι, τόσο περισσότερο κολλάει. Έτσι και σε αυτή τη περίπτωση, παρόλο που τα παιχνιδάκια του τύπου «ας κάνω τον/την δύσκολο/η, ας μην του/της απαντήσω αμέσως στο μήνυμα για να ψηθεί» είναι αστεία, εδώ μόνο βοηθητικά είναι για σένα. Αν τον/την δεις κάπου έξω, παίξε το άνετος/η, πες ένα απλό γεια και συνέχισε ό,τι έκανες. Μην αλλάζεις τα σχέδια και την καθημερινότητά σου για χάρη του/της. Κάνε τον/την να θέλει να σε δει ακόμη πιο πολύ.

#3 Φρόντισε να μάθει ότι έχεις φίλους/ες του αντίθετου φύλου

Ακόμη κι αν βγαίνεις έξω με τον καλύτερό σου φίλο/η από το Δημοτικό, για αυτούς αλλά και εκείνες, είναι απειλή που πρέπει να εξουδετερωθεί. Άσε τον/την να κάνει σκέψεις επιστημονικής φαντασίας και μην ξεδιαλύνεις το τοπίο. Σε αυτή την πρώτη φάση που βρίσκεστε, αυτό μόνο υπέρ σου μπορεί να λειτουργήσει.

#4 Φλέρταρε ασύστολα

Άσε τον/την να πιστεύει ότι υπάρχουν κι άλλες πιθανές εναλλακτικές εκεί έξω για σένα. Βρίσκεστε σε φάση ανταγωνισμού και πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να μπείτε ο ένας στο μάτι του άλλου. Άσε τα μάτια σου να πλανεύονται και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

#5 Να είσαι λακωνικός/ή κάποιες φορές που μιλάτε

Μην αποκαλύπτεις όλα σου τα κρυφά όπλα εκ πρώτης. Πρέπει να τον/την κρατάς σε τέτοια εγρήγορση ώστε να λαχταρά να μάθει νέα πράγματα για σένα. Αν δεν δείξεις όλα τα κρυφά σου χαρτιά από την αρχή, θα τον/την κάνεις να αναρωτηθεί γιατί έχεις τέτοια μυστικοπάθεια και δεν μοιράζεσαι πράγματα μαζί του/της. Well played!

#6 Μην κάνεις κίνηση μέχρι να είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι του/της αρέσεις

Το να το παίξεις δύσκολος/η είναι το κλειδί, αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να έχεις αντίστροφα αποτελέσματα. Παίξτο τόσο, όσο πρέπει. Όταν πια βεβαιωθείς για τα αισθήματά του/της, κάνε την κίνησή σου. Κι ο Θεός μαζί σου!

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET