ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

6 τρόποι να δείχνεις πιο ελκυστικός/ή στους άλλους και να χτυπήσεις εύκολα γκομενάκια!

Όλα είναι σχετικά στη ζωή και ειδικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση κι ομορφιά. Έτσι κάτι το οποίο για εσένα μπορεί να είναι ελκυστικό ή καλαίσθητο, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι αδιάφορο ή κακόγουστο. Ναι μεν υπάρχουν αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι με ωραία κι άρτια χαρακτηριστικά, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική υπόθεση κατά βάση. […]

Όλα είναι σχετικά στη ζωή και ειδικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση κι ομορφιά. Έτσι κάτι το οποίο για εσένα μπορεί να είναι ελκυστικό ή καλαίσθητο, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι αδιάφορο ή κακόγουστο. Ναι μεν υπάρχουν αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι με ωραία κι άρτια χαρακτηριστικά, αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική υπόθεση κατά βάση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που όλοι συμφωνούμε ότι καθιστούν έναν άνθρωπο πιο ελκυστικό στα μάτια ενός άλλου.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις έξι τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου να φαίνεται στην στιγμή πιο ελκυστικό προς τους άλλους:

#1 Χαμογέλα συχνότερα

Οι προσιτοί και περίχαροι άνθρωποι πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις. Κανείς δε θέλει τους μίζερους και κακοδιάθετους. Ένα πλατύ χαμόγελο είναι ικανό να γοητεύσει τον καθένα και να τον οδηγήσει προς εσένα, ώστε να σε προσεγγίσει και να σου μιλήσει. Να χαμογελάς επειδή το θες κι όχι επειδή προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι και να προσποιηθείς πράγματα που δε νιώθεις.

#2 Να είσαι καλοπροαίρετος/η

Ένας ευγενικός και τρυφερός άνθρωπος είναι αυτομάτως απίστευτα θελκτικός. Το μεγαλύτερο όπλο κάποιου είναι η ειλικρίνεια κι ο αυθορμητισμός. Κάνε κομπλιμέντα σαν να μην υπάρχει αύριο. Άκου προσεκτικά όσα έχουν να σου πουν οι φίλοι κι οι γνωστοί σου και δώσε τους λύση. Πρόσφερε την ανιδιοτελή βοήθειά σου σε όσους το έχουν ανάγκη. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα να κάνεις γι’ αυτόν τον κόσμο και προς ανταμοιβή σου όλα θα σου πάνε καλά.

#3 Περπάτα με αυτοπεποίθηση

Να είσαι αυτό το άτομο που κάνει τη διαφορά μέσα σε ένα χώρο. Εκείνος/η που ξεχωρίζει με την αυτοπεποίθηση και το παράστημα του/της. Η αποφασιστικότητα κι η σιγουριά πρέπει να γίνουν τα μεγαλύτερα όπλα σου. Η γλώσσα του σώματος είναι ικανή να στρέψει όλη την προσοχή πάνω σου.

#4 Αντιμετώπισε το σώμα σου με σεβασμό

Δεν αρκεί να είσαι μόνο καλός/ή με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Πρώτα τα βρίσκει κανείς με τον εαυτό του κι ύστερα με όλους τους άλλους. Ξεκίνα από το να φέρεσαι με σεβασμό στον ίδιο σου τον εαυτό. Να τρέφεσαι υγιεινά, να γυμνάζεσαι και να κάνεις κομπλιμέντα στον εαυτό σου καθημερινά γιατί το αξίζεις. Αγάπησε το σώμα και τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι και θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη θελκτικότητα.

#5 Να είσαι αυθεντικός/ή

Μη φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου. Πολλές φορές ασυναίσθητα προσπαθούμε να γίνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαστε για να εντυπωσιάσουμε κάποιον. Αργά ή γρήγορα ο οποιοσδήποτε θα καταλάβει ότι φοράς απλά ένα προσωπείο και δεν είσαι αυτό που πουλάς κι εκεί θα το χάσεις το παιχνίδι. Μην το κάνεις αυτό! Αγκάλιασε τις ατέλειες και τα μειονεκτήματά σου και σε όποιον αρέσουν.

#6 Φόρα έντονα χρώματα

Μη γίνεις και λατέρνα όμως. Απλά να προτιμάς έντονα, ανοιχτόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ που τραβάνε την προσοχή του καθενός πάνω σου. Ασυναίσθητα στα έντονα ερεθίσματα, τραβάει κανείς τα μάτια και την προσοχή του κόσμου πάνω του. Ξεκίνα από αυτό κι ύστερα οδήγησε το παιχνίδι εκεί που θες εσύ.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET