fbpx

6 τρόποι να φλερτάρεις εκείνον τον τύπο στο γυμναστήριο, που κοζάρεις τόσο καιρό!


Το γυμναστήριο είναι ξεκάθαρα ένας από εκείνους τους δημόσιους χώρους που προσφέρονται για να κοινωνικοποιηθεί κανείς και πιο συγκεκριμένα, να ρίξει γκομενάκια. Και γυμνάζεις το κορμάκι σου για να είσαι σε φόρμα, και έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις με ωραία άτομα, κάνοντας ευχάριστες γνωριμίες. Αμέέέ, έχεις πρόγραμμα!

Επειδή δε σου έχω και τεράστια εμπιστοσύνη, όμως, στο πώς θα προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει (ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ), καλύτερα να διαβάσεις προσεκτικά παρακάτω και να πάρεις ιδέες για το πώς γίνεται το σωστό το καμάκι στο γκομενάκι που σου γυάλισε στο γυμναστήριο. Και να έχεις θετική ανταπόκριση!

Αυτοί λοιπόν, είναι μερικοί καλοί τρόποι να φλερτάρεις εκείνο το παιδί με τα μούσκουλα στο γυμναστήριο:

1. Ρώτα τον πώς δουλεύει το (τάδε) όργανο

Πρωτάρα είσαι γαρ, δεν ξέρεις! Και ποιος θα μπορούσε να σου εξηγήσει καλύτερα από εκείνο το παλικάρι που σου αρέσει τόσο και έχεις παρατηρήσει ότι λιώνει όλη μέρα στους διαδρόμους και τα μονόζυγα; Προφανώς και ξέρει όλα τα όργανα απ’ έξω κι ανακατωτά. Προσέγγισέ τον λοιπόν, κάνε τη γατούλα και ζήτησέ του ευγενικά να σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις εκείνον τον ρημαδοδιάδρομο, δίχως να πέσεις κάτω και να φας τα μούτρα σου.

2. Κάνε του κοπλιμέντο για το σώμα του

Ε ναι, το προφανές! Το οποίο βέβαια πιάνει πάντα, μιας και έχουμε να κάνουμε με φύλο τίγκα στην ωραιοπάθεια και τον ναρκισσισμό. Ζητούν επιβεβαίωση για τα μούσκουλά τους και για το αν οι κοιλιακοί τους είναι χτισμένοι όπως πρέπει. Άλλωστε, ένα κοπλιμέντο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν και είναι ένας κλασσικός τρόπος να προσεγγίσεις όμορφα κάποιον. Ρίξε τη βόμβα και δες πώς θα αντιδράσει.

3. Τόλμησε να φορέσεις σέξι αθλητικά ρούχα

Όχι κάτι πολύ στενό που να τα πασάρει όλα στη φόρα, ούτε περιττά αξεσουάρ. Ένα ωραίο σορτσάκι όμως βρε αδερφέ, με ένα εξίσου όμορφο μπουστάκι, που θα ιδρώσει όσο γυμνάζεσαι, είναι ό,τι πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι τα αγόρια είναι οπτικά όντα και θέλουν ερέθισμα για να αντιδράσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν ντυθείς λίγο πιο προκλητικά, θα λειτουργήσει υπέρ σου, γιατί ίσως ο τύπος να σε έχει τσεκάρει πριν καν τον φλερτάρεις εσύ.

4. Δείξε του ότι είσαι διαθέσιμη

Ένας αποδεδειγμένος τρόπος να τσεκάρεις αν έχεις την προσοχή κάποιου στραμμένη πάνω σου είναι να χρησιμοποιήσεις τους γύρω σου. Ναι το ξέρω, κακό, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πολλοί θα σου την πέσουν, αλλά ένας θα σου εξάψει το ενδιαφέρον. Μπορείς λοιπόν να μιλάς μεν με άλλους, αλλά να μην τους δίνεις και πολλά δικαιώματα, όσο θα έχεις το νου σου αν αυτός που σου αρέσει σε παρατηρεί. Δείξε ότι αν θέλει να σ’ έχει θα αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός αρέσει στα αγόρια.

5. Αντάλλαξε ματιές μαζί του

Πολλές φορές τα μάτια μαρτυρούν πολλά περισσότερα απ’ όσα τα λόγια. Αν έχετε μία στοιχειώδη επαφή και μιλάτε καθημερινά, τότε αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότερο θα διασταυρώνονται πια οι ματιές σας. Είναι φυσικό και επόμενο να παρατηρεί ο ένας τον άλλο. Η οπτική επαφή και το μεγάλο χαμόγελο είναι σύμμαχοί σου. Το μήνυμα θα το πάρει, να είσαι σίγουρη.

6. Ρώτα τον τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί

Duh! Το πιο ουσιαστικό και προφανές δε σου είπα. Καλέ, τι είδους γυμναστική κάνει που λιώνει όλη μέρα; Και άντε πες ότι έχεις ψιλοκαταλάβει το πρόγραμμά του, αυτό δε σε εμποδίζει ωστόσο να πας να τον ρωτήσεις για το τι είδους γυμναστική του αρέσει, τι διατροφή ακολουθεί ή πόσες φορές γυμνάζεται μέσα στην εβδομάδα. Αν είναι λοιπόν να ξεκινήσεις επαφές, άρχισε από τα βασικά και τα πιο σχετικά, με ό,τι έχει σχέση δηλαδή με τη γυμναστική.

Κορίτσια, τολμήστε και δε θα χάσετε. Μην περιμένετε πάντα από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση. Πάνε αυτές οι εποχές! Διεκδικήστε εκείνον που σας αρέσει, δείχνοντάς του ότι τον θέλετε και η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθεί.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET