ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τραγικές στιγμές της καθημερινότητας, που μόνο όταν είσαι φοιτητής έχεις βιώσει!

Ως φοιτητές, βιώνουμε αρκετό άγχος μέσα στην καθημερινότητά μας. Κάθε μέρα έχουμε πολλές ώρες διαλέξεων, αφού γυρίσουμε σπίτι έχουμε να κάνουμε του κόσμου τις εργασίες και στο τέλος πέφτουμε στο κρεβάτι κουρέλια. Είναι λες και βιώνουμε κυριολεκτικά μια τραγωδία… Τώρα αυτή θα είναι του Αισχύλου, του Σοφοκλή, δεν ξέρω, αλλά είναι γεγονός ότι κι η […]

Default avatar

Guest Author

25 Μαΐου, 2017

Ως φοιτητές, βιώνουμε αρκετό άγχος μέσα στην καθημερινότητά μας. Κάθε μέρα έχουμε πολλές ώρες διαλέξεων, αφού γυρίσουμε σπίτι έχουμε να κάνουμε του κόσμου τις εργασίες και στο τέλος πέφτουμε στο κρεβάτι κουρέλια. Είναι λες και βιώνουμε κυριολεκτικά μια τραγωδία… Τώρα αυτή θα είναι του Αισχύλου, του Σοφοκλή, δεν ξέρω, αλλά είναι γεγονός ότι κι η ζωή μας έχει γίνει μια τραγωδία. Και το αστείο είναι ότι μέσα σε όλα αυτά είμαστε κι απίστευτα υπερβολικοί, οπότε βιώνουμε όλη αυτή την ταλαιπωρία στον υπερθετικό της βαθμό.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες από τις μεγαλύτερες τραγικές στιγμές που βιώνουμε καθημερινά στη φοιτητική μας ζωή:

#1 Όταν έχεις λιώσει στο διάβασμα για ένα μάθημα και καταλήγεις να γράφεις …5

Μα να ρίξεις το διάβασμα του αιώνα για ένα 5; Είναι αμαρτία από τον Θεό!

#2 Όταν πρέπει να κοιτάξεις τους βαθμούς σου

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάθε φορά που πηγαίνεις να κοιτάξεις τους βαθμούς σου, όλο το ίντερνετ σέρνεται. Είναι λες κι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να μην τους δεις και στεναχωρηθείς.

#3 Το φαγητό που έχει η λέσχη της σχολής

Αυτό και αν είναι μια τραγωδία… Τι να πρωτοσχολιάσεις; Τα μακαρόνια που είναι βρασμένα εδώ και μια εβδομάδα ή τις νερόβραστες φακές;

#4 Η στιγμή που ανακοινώνονται οι βαθμοί ενός μαθήματος και έχεις πάρει τον χειρότερο

Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Απλά ψάχνεις μια τρύπα για να κρυφτείς!

#5 Όταν ο καθηγητής λέει ότι η εργασία πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 σελίδων

Κι εσύ δεν έχεις γράψει ούτε δύο…

#6 Οι σκάλες του πανεπιστήμιου

Είσαι που είσαι φορτωμένος σαν το γαϊδούρι, πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις και του κόσμου τις σκάλες κάθε φορά. Δηλαδή πόσα πια να αντέξει ένας άνθρωπος.

#7 Όταν αναγκάζεσαι να είσαι ο νηφάλιος φίλος

Πάντα θα πρέπει να υπάρχει ένας στην παρέα που πρέπει να φροντίσει τους υπόλοιπους που γίνονται λιώμα. Όταν όμως γίνεται συνεχόμενα καταντάει πια κουραστικό!

#8 Οι πρωινές διαλέξεις

Κάθε φορά που συνειδητοποιείς ότι έχεις μάθημα στις 9 το πρωί, είναι λες και σου ρίχνουν μια μαχαιριά στην καρδιά. Μα γιατί πρέπει να σε βασανίζουν τόσο αλύπητα;

#9 Όταν είσαι πολύ κουρασμένος, αλλά καταλήγεις να κοιμάσαι στις 3 το πρωί

Όλη την ημέρα περιμένεις πως και πως να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου κι όταν τελικά το καταφέρνεις, το μάτι είναι γαρίδα… Πραγματικά ούτε ο ύπνος δεν σε θέλει.

#10 Το ανύπαρκτο Wi-Fi της σχολής

Είναι εκείνες οι στιγμές που βαριέσαι του θανατά, οπότε λες ας μπω λίγο στο Facebook, αλλά για ακόμη μια φορά το Wi-Fi της σχολής πάει πιο αργά κι από χελώνα, με συνέπεια να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

#11 Ο καφές

Κάτι πρωινά χρειάζεσαι απεγνωσμένα καφέ για να ξυπνήσεις. Αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο τότε είναι πως θα στον φτιάξουν εντελώς χάλια. Όποτε αναγκάζεσαι να τον πιεις, γιατί δεν έχεις και άλλη επιλογή.

 

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET