Είναι viral

Τώρα μπορείς να νοικιάσεις ένα από τα σπίτια του Breaking Bad στο Airbnb!

Πώς θα σου φαινόταν να ξεφύγεις από τη φυσιολογική σου ζωή και να τη δεις λίγο Jesse Pinkman και Walter White; Όχι, δε σε παροτρύνω να ξεκινήσεις καριέρα στην παρασκευή κρυσταλλικής μέθης, ούτε να μπλέξεις με υπόκοσμο. Για πιο ήρεμα πράγματα μιλάω, όπως το να μείνεις στο σπίτι που είδαμε στην 5η σεζόν του Breaking […]

Δαμιανός Σανταλίδης

3 Σεπτεμβρίου, 2019

Πώς θα σου φαινόταν να ξεφύγεις από τη φυσιολογική σου ζωή και να τη δεις λίγο Jesse Pinkman και Walter White;

Όχι, δε σε παροτρύνω να ξεκινήσεις καριέρα στην παρασκευή κρυσταλλικής μέθης, ούτε να μπλέξεις με υπόκοσμο. Για πιο ήρεμα πράγματα μιλάω, όπως το να μείνεις στο σπίτι που είδαμε στην 5η σεζόν του Breaking Bad, για ένα χαλαρό τριημεράκι. Ή μάλλον καλύτερα, για ένα τριήμερο που θα σε βάλει στο κατάλληλο mood για την επερχόμενη ταινία. Βασικά όχι, έχω ακόμα καλύτερο. Να δεις εκεί την πρεμιέρα!

Το σπίτι που είδαμε στη σειρά, είναι πλέον διαθέσιμο προς ενοικίαση κι ευχαριστούμε το Airbnb για την ευκαιρία που μας δίνει να το παίξουμε εξπέρ χημικοί στην τοποθεσία Heisenberg’s lab! 

Όπως πολύ σωστά κατάλαβες, μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να μείνεις για λίγες ημέρες στα λημέρια των Jesse και Walter. Και πρόσεχε, δεν εννοώ τους 2-3 κολλητούς μόνο.

Μιλάμε για 334 τ.μ, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 17 άτομα! Κάνε το εικόνα εσένα και την – κάφρικη – παρέα σου να ντύνεστε στα κίτρινα και να παριστάνετε τους βασιλιάδες της μέθης. Να αράζετε στην καναπεδάρα του Jesse και στην κρεβατοκάμαρα του White.

Ελπίζοντας βέβαια να μην αρχίσετε όντως τα τσιγαριλίκια και τις περίεργες χημικές ενώσεις...

Κι αφού ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να παραμείνετε καλά παιδιά κατά τη διαμονή σας, ας πάμε στις λεπτομέρειες.

Το σπίτι διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, ένα μεγάλο κήπο με grill για να ψήσεις και κάνα κοψιδάκι και να αράξεις δίχως αύριο και πολλές ακόμα ανέσεις. Το παράδοξο μάλιστα και πιο εκπληκτικό, είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να ντυθείς καταλλήλως κι αφού δεις το 3º επεισόδιο της 5ης σεζόν, να βρεις τις κατάλληλες γωνίες για μοναδικές λήψεις, ώστε να ξεγελάσεις τον οποιοδήποτε ότι ήσουν κι εσύ μέρος του επεισοδίου! Κι αυτό γιατί ο χώρος έχει υποστεί ελάχιστες, έως και μηδαμινές αλλαγές απ’ όταν πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με την περιγραφή: 

Μια δημοφιλής δραστηριότητα είναι να βρεις συγκεκριμένες σκηνές του επεισοδίου 3 της σεζόν 5, να φορέσεις τα κατάλληλα ρούχα, να βάλεις την κάμερα στη σωστή γωνία και να βγάλεις φωτογραφίες, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είσαι μέρος της σειράς. 

Όσο για το κόστος, ντάξει… παλεύεται, καθώς οι τιμές ξεκινούν από 136€ τη βραδιά και δε θα πας μόνος! Εκεί που θα βρεις θεματάκι και θα στο χαλάσουν, είναι τα αεροπορικά αφού προς Αλμπουκέρκη (μεγαλύτερη πόλη του Νέου Μεξικό κι εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι) είναι λιγάάάάκι τσουχτερά. Τελικά καλές κι οι φωτογραφίες, ε;

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη κίνηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η διαμονή σίγουρα συναρπαστική. Εμείς το ψήνουμε ήδη!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET