Μουσική

Τον Σεπτέμβριο οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τίποτα δε χάθηκε ακόμα!

Τουλάχιστον έχουμε κάτι να περιμένουμε.

Neopolis Team

17 Μαρτίου, 2020

Πού να φανταζόμασταν τον περασμένο Οκτώβρη που πανηγυρίζαμε για τον ερχομό του λατίνου τραγουδιστή στη χώρα μας, ότι μια πανδημία θα τα έφερνε όλα ανάποδα. Θα γελάγαμε με την ψυχή μας στο αστειάκι αυτό.  

Να όμως, που τα χολιγουντιανά σενάρια δεν είναι και τόσο επιστημονικής φαντασίας τελικά και ζούμε ιστορικές στιγμές υπό την απειλή ενός ιού. Μέσα σε όλα λοιπόν που έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, βρέθηκε και η συναυλία του μεγάλου Maluma σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα, με τους περισσότερους που πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήρια να #μένουνσπίτι βλέποντας βιντεάκια του στο YouTube. Θα έλεγε κανείς ότι είναι της μοίρας της γραφτό αυτής της χώρας να μην αποτελέσει σταθμό στην περιοδεία ενός mainstream τραγουδιστή (κι όχι μόνο των Scorpions).

Ωστόσο, έχουμε ακόμα να ελπίζουμε, καθότι η εμφάνιση του Maluma δεν ακυρώθηκε ολότελα, αλλά αναβλήθηκε και μάλιστα όχι επ’ αορίστον.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που μάλλον (ας κρατάμε μια πισινή, το σύμπαν μας χρωστάει κι έναν κομήτη) το event θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονική και στην Αθήνα κι αυτές είναι 23 Σεπτέμβρη και 25 Σεπτέμβρη αντίστοιχα, με τα εισιτήρια όσων τα είχαν προμηθευτεί να ισχύουν κανονικά για αυτές τις ημερομηνίες!

Θεσσαλονίκη

Αθήνα

Ας ελπίσουμε μέχρι τότε να έχει λυθεί το θέμα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη φάση. Βασικά ελπίζουμε να έχει λυθεί νωρίτερα, γιατί το να χάσουμε καλοκαιράκι, ή πιο σωστά, να το περάσουμε κλεισμένοι σπίτι μας, πάει πολύ. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι επιλέχτηκε μια ημερομηνία ασφαλείας για τις συναυλίες, αρκετούς μήνες αργότερα, που σύμφωνα και με ειδικούς θα έχει ηρεμήσει η κατάσταση.

Παρεμπιπτόντως, με τις πρεμιέρες ταινιών να έχουν επίσης αναβληθεί για το ερχόμενο φθινόπωρο, αναμένεται ενδιαφέρουσα η αρχή του νέου ακαδημαϊκού έτους.

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET