fbpx

To «The Witcher» ξεκινά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν μέσα στο μήνα, γίναμε!


Αφού πλέον έχει περάσει ένα σεβαστό διάστημα και το κεφάλι μας ηρέμησε κάπως από τις αναφορές των φίλων και των κοριτσιών μας για το πόσο σέξι πωπουδάκι και κοιλιακούς έχει ο Χένρι Κάβιλ, μπορούμε να πούμε πως το The Witcher είχε τεράστια επιτυχία.

Κατάφερε μάλιστα να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα, αφού όχι μόνο προσέγγισε το κοινό που ήταν ήδη εξοικειωμένο με το story από το video game ή από τα βιβλία, αλλά και εκείνους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Βέβαια, να τα λέμε όλα, υπήρξαν κι αυτοί που δεν το πήραν με καθόλου καλό μάτι και δεν τους κέντρισε το ενδιαφέρον. Σε γενικές γραμμές όμως, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια από τους παραγωγούς και τους υπόλοιπους συντελεστές.

Σε περίπτωση που συμφωνείτε με αυτό το τελευταίο και άρα σας ικανοποίησε η πρώτη σεζόν, τάξτε μου, γιατί φέρνω καλά νέα!

Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη σεζόν του «The Witcher», η δεύτερη δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από το να επισπεύσει τα γυρίσματά της. Όπως καλά καταλάβατε δηλαδή, μέσα στο μήνα ξεκινάει το filming!

Το πλάνο είναι ο νέος κύκλος να κάνει πρεμιέρα το 2021, οπότε ήδη πάμε για διάστημα αναμονής μεγαλύτερο από χρόνο, καθώς η πρώτη βγήκε και «έκαψε» 76 εκατ. άτομα (σημειώνοντας ρεκόρ της πιο επιτυχημένης πρεμιέρας έβερ) τον περασμένο Δεκέμβρη.

Φυσικά και πετάμε από τη χαρά μας στο άκουσμα αυτών των νέων, πρώτον γιατί επιβεβαιώνεται ότι πάμε για 2η σεζόν (κι ας το είχαμε σίγουρο, ποτέ δεν ξέρεις) και δεύτερον, γιατί άλλη γλύκα έχει η αναμονή, όταν ξέρεις ότι κάτι έχει μπει σε φάση προετοιμασίας και δε σε αφήνει στο αόριστο «κάποια στιγμή στο μέλλον».

Συγκεκριμένα όμως, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν και επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου, θα διαρκέσουν κάτι παραπάνω από από πέντε μήνες και θα λάβουν χώρα σε τέσσερις κυρίως τοποθεσίες. Σκωτία, Αγγλία, Σλοβακία και Τσεχία είναι τα μέρη που συνθέτουν τα μαγευτικά σκηνικά του «Witcher», με το μεγαλύτερο κομμάτι των γυρισμάτων να γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή τη φορά ωστόσο, η Σκωτία θα έχει τα πρωτεία.

Επίσης καλά νέα, είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι βασικοί χαρακτήρες επιβεβαιώνουν την επιστροφή τους για τη 2η σεζόν.

Ξέρουμε ήδη ότι ο Χένρι Κάβιλ θα συνεχίσει στον leading ρόλο (δεν αμφιβάλλαμε, τέτοιος καμμένος που είναι με το παιχνίδι), ενώ επιβεβαιωμένο comeback έχουμε και από τους Μιάννα Μπούρινγκ (Τισέα), Μίμι Ντιουένι (Φριντζίλα) και Ρόις Πίρσον (Ίστρεντ).

Η είδηση που έχει κάνει πάταγο όμως, είναι εκείνη που αφορά στον Κρίστοφερ Χίβιου. Δε σας λέει κάτι, ε; Μήπως σας λέει τότε το όνομα Tormund Giantsbane; Ναι μάλιστα, είναι αυτός που νομίζετε. Υπάρχει μία έντονη φημολογία, πως ένας από τους πιο συμπαθής χαρακτήρες του Game of Thrones θα προστεθεί στο cast.

(Αν ισχύει πάντως, ελπίζουμε ο χαρακτήρας του να έχει καλύτερη τύχη με τα γκομενάκια αυτή τη φορά.)

Τέλος, αν είστε από εκείνους που τους κόλλησε για πολλές μέρες το «Toss a Coin to Your Witcher», να ξέρετε πως το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους και επίσημα το συγκεκριμένο κομμάτι. Οπότε μπορείτε να το αγοράσετε ή, εσείς οι πιο πονηροί, να το βρείτε με… εναλλακτικούς τρόπους.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε πληροφορίες για τη σειρά, ώστε να καλύψουμε το κενό της απουσίας μέχρι το 2021. Θα περάσει ο καιρός, υπομονή θέλει.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET