ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο στις γυναίκες, που οι άντρες πραγματικά «τρέμουν»!

Γενικά και τα δύο φύλα βρίσκονται σε μια σύγχυση για το τι θέλουν πραγματικά από τη προσωπική τους ζωή, αλλά αυτό είναι ένα κεφάλαιο που θα ανοιχτεί άλλη φορά. Προς το παρόν, θα ασχοληθούμε με μία έρευνα που επιβεβαίωσε το ‘φαινόμενο’ που επικρατεί ολοένα και περισσότερο και έχει σχέση με ένα χαρακτηριστικό της γυναίκας που […]

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2018

Γενικά και τα δύο φύλα βρίσκονται σε μια σύγχυση για το τι θέλουν πραγματικά από τη προσωπική τους ζωή, αλλά αυτό είναι ένα κεφάλαιο που θα ανοιχτεί άλλη φορά. Προς το παρόν, θα ασχοληθούμε με μία έρευνα που επιβεβαίωσε το ‘φαινόμενο’ που επικρατεί ολοένα και περισσότερο και έχει σχέση με ένα χαρακτηριστικό της γυναίκας που οι άντρες δε πολυσυμπαθούν.

Θα σου έχει τύχει να βρεθεί μπροστά σου ένα ζευγάρι και η κοπέλα να είναι πολύ όμορφη αλλά να πετάει… διαμάντια, σωστά; Και το ανάποδο εννοείται. Η απορία λοιπόν που πλάθεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό σου είναι ‘μα τι στο καλό της βρήκε; Πώς συννενοούνται τελοσπάντων;’.

Αυτό που εσύ σκέφτεσαι ως λογικό, για τους περισσότερους άντρες περνάει εντελώς απαρατήρητο. Αλλά και πάλι, ο καθένας ζητάει διαφορετικά πράγματα για τη ζωή του, επομένως δεν μπορούμε να κρίνουμε τις επιλογές κανενός.

Δεν ξέρω αν το έχεις υποψιαστεί, αλλά το εν λόγω χαρακτηριστικό που οι άντρες δεν ψάχνουν στις γυναίκες είναι η ευφυϊα.

Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας (Warsaw School of Economics) που πραγματοποίησε έρευνα με δείγμα 500 φοιτητών. Το ερωτηματολόγιο είχε στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων γύρω από αυτά που ελκύουν στ’ αλήθεια τους άντρες στο αντίθετο φύλο.

Οι συμμετέχοντες γνώρισαν γυναίκες κάνοντας speed dating και αξιολόγησαν την καθεμία για τη γοητεία και την ευφυϊα τους.Αυτό που αποδείχθηκε είναι πως το ανδρικό φύλο εκτιμά μεν την υψηλή νοημοσύνη, αρκεί να μη νιώθουν ότι τους ‘καπελώνει’ δε.

Δηλαδή αν αντιληφθούν ότι η γυναικεία παρουσία δίπλα τους είναι έξυπνη και έχει γνώσεις, τότε δε ψήνονται να συνεχίσουν μαζί τους.«Αυξάνοντας την ευφυΐα μιας γυναίκας στο 10/10 οι πιθανότητες να τη διαλέξει ένας άντρας για να βγουν ραντεβού, πέφτουν στο 30%» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της έρευνας.

Δυστυχώς αυτό το στερεότυπο της κοινωνίας εξακολουθεί να υπάρχει και κάπου εκεί αναρωτιέσαι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει ισότητα φύλων, αλλά ο άντρας σε οποιαδήποτε χώρα θα συνεχίσει να θεωρεί υπό την γυναίκα, ακόμα κι αν είναι πιο έξυπνη από εκείνον. 

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET