ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το σκυλάκι που περπάτησε 11 μίλια σε 2 μέρες για να επιστρέψει στη …«μαμά» του!

Γράφει η Ελίνα Μαμμή από το TheToc.gr Μερικές φορές τα σκυλιά απλά επιλέγουν τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν. Αυτό σίγουρα ισχύει για τον Χανκ, έναν σκύλο στο Μέμφις του Τενεσί, ο οποίος πέρασε δύο ημέρες στους δρόμους και περπάτησε 11 μίλια για να επιστρέψει στη γυναίκα που τον έσωσε από ένα καταφύγιο, μόλις λίγες […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Γράφει η Ελίνα Μαμμή από το TheToc.gr

Μερικές φορές τα σκυλιά απλά επιλέγουν τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν. Αυτό σίγουρα ισχύει για τον Χανκ, έναν σκύλο στο Μέμφις του Τενεσί, ο οποίος πέρασε δύο ημέρες στους δρόμους και περπάτησε 11 μίλια για να επιστρέψει στη γυναίκα που τον έσωσε από ένα καταφύγιο, μόλις λίγες ημέρες πριν.

Στις 22 Οκτωβρίου, η Ρέιτσελ Κάουφμαν, είδε μια φωτογραφία του Χανκ στο διαδίκτυο και αποφάσισε να τον υιοθετήσει για λίγες ημέρες, μέχρι να πάει σε ανάδοχη οικογένεια. Οι δυο τους έγιναν σύντομα φίλοι.

skulaki1

«Με ακολουθούσε παντού, παρατηρούσε τι έκανα» είπε η Κάουφμαν στους NYT. «Ήξερα ότι είχαμε αποκτήσει μεγάλο δέσιμο, αλλά δεν μπορούσα να προβλέψω μέχρι που θα έφτανε».

Ο Χανκ μεταφέρθηκε σε άλλη ανάδοχη οικογένεια στις 30 Οκτωβρίου, αφού πέρασε έξι ημέρες στο σπίτι της Κάουφμαν , αλλά όταν βρήκε ευκαιρία, ξεκλείδωσε την πόρτα και εξαφανίστηκε.

Μαθαίνοντας την εξαφάνισή του, η Κάουφμαν έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook ότι ο Χανκ είχε εξαφανιστεί και ζητούσε από όποιον μπορούσε να βοηθήσει να βρεθεί.

skulaki2

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ότι το σκυλάκι ταξίδευε για να γυρίσει κοντά της…

Τελικά, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ο Χανκ εμφανίστηκε στο σπίτι της. Η στιγμή της επανένωσής τους έχει καταγραφεί σε βίντεο και είναι τόσο συγκινητική…

«Ταξίδεψε 11 μίλια για να γυρίσει πίσω σε μένα», δήλωσε συγκινημένη η Kauffman στους NYT. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ταξίδεψε τόσο μακριά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για να ξαναγυρίσει σε μένα».

skulaki3

Δείτε το υπέροχο και συγκινητικό βίντεο στο TheToc.gr!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET