ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μία και μόνο ερώτηση μπορεί να αποκαλύψει ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που οι άλλοι βρίσκουν πολύ σέξι πάνω σου!

Κι όμως, είναι τόσο απλό. Από μία και μόνο ερώτηση είναι εφικτό να μάθεις ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό πάνω σου που οι άλλοι βρίσκουν σέξι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο από τα παρακάτω δωμάτια είναι πιο προσφιλές σε σένα κι όλα τα υπόλοιπα άστα σε εμάς! Επίλεξε ένα από τα παρακάτω […]

Θεώνη Σταματοπούλου

22 Φεβρουαρίου, 2017

Κι όμως, είναι τόσο απλό. Από μία και μόνο ερώτηση είναι εφικτό να μάθεις ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό πάνω σου που οι άλλοι βρίσκουν σέξι.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο από τα παρακάτω δωμάτια είναι πιο προσφιλές σε σένα κι όλα τα υπόλοιπα άστα σε εμάς!

Επίλεξε ένα από τα παρακάτω υπνοδωμάτια:

#1 Την ειλικρίνειά σου

Επέλεξες το δωμάτιο με την πιο αποκαλυπτική θέα, κάτι που μαρτυρά ότι δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Το φόντο αποκαλύπτει επίσης, ότι λατρεύεις τα ταξίδια και την περιπέτεια και είσαι ανοιχτός/ή να δοκιμάσεις οτιδήποτε καινούριο.

#2 Το στυλ σου

Είσαι πολύ τακτικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο που αγαπάς την τάξη και τη συμμετρία. Το προσωπικό στυλ κι η εμφάνισή σου δεν είναι απλή υπόθεση για σένα, είναι η αντανάκλαση της δυναμικής και τολμηρής προσωπικότητάς σου.

#3 Τη συμπόνια σου

Η ενσυναίσθησή σου είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που σε κάνει πιο θελκτικό/ή στους γύρω σου. Είσαι μία ευγενική και καλοπροαίρετη φυσιογνωμία και όλοι σου το αναγνωρίζουν αυτό.

#4 Την πνευματικότητά σου

Εκπλήσσεις συνεχώς τους γύρω σου με την ικανότητά σου να τα βγάζεις εις πέρας σε κάθε συζήτηση, από πολιτικά και κοινωνικά έως ψυχαγωγικά θέματα. Οποιοσδήποτε μοιράζεται έστω και τον ελάχιστο χρόνο μιλώντας μαζί σου, δεν μένει παρά να σε ερωτευτεί.

#5 Την ισορροπία σου

Διάλεξες το πιο μίνιμαλ, σε γήινους τόνους δωμάτιο που αναδεικνύει την προσγειωμένη φύση σου. Πάντα έχεις μία λογική κι ευσταθή λύση για όλα. Εκεί που γύρω σου επικρατεί το χάος, για σένα τίποτα δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να διαχειριστείς. Κάνεις πολύ γιόγκα, δεν εξηγείται αλλιώς.

#6 Την ανεξαρτησία του

Το βαθύ μωβ είναι το χρώμα της αριστοκρατίας και της περίσσειας άνεσης. Προσπαθείς να καταφέρνεις πράγματα μόνος/η σου και να αυτοσυντηρείσαι όσο κι αν χρειαστεί να μοχθήσεις για να το καταφέρεις. Απαντάς στους χωρισμούς με το να επαναπροσδιορίζεις και να βελτιώνεις τον εαυτό σου, γεγονός που κάνει τους/τις πρώην σου να τους λείπεις με μανία.

#7 Το χιούμορ σου

Διάλεξες το πιο φωτεινό κι ηλιόλουστο δωμάτιο από όλα. Όλοι λατρεύουν να βρίσκονται δίπλα σου ακριβώς επειδή φωτίζεις τον χώρο. Κάνεις τον καθένα να γεμίζει με θετική ενέργεια και να χαμογελά. Ένα αστείο/ανέκδοτο από τα χείλη σου σε μία δύσκολη στιγμή, μπορεί να φέρει και πάλι την αισιοδοξία στο προσκήνιο.

#8 Τη δημιουργικότητά σου

Το δωμάτιο σου είναι γεμάτο με βιβλία και φωτογραφίες και διάφορα άλλα διακοσμητικά, αντιπροσωπεύοντας το τι συμβαίνει στο μυαλό σου. Τις περισσότερες φορές ζεις στον δικό σου μυστηριώδη κόσμο μακριά από όλους κι από όλα, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει από το να κάνεις πράγματα δημιουργικά που να εντυπωσιάζουν τους γύρω σου.

#9 Τη φιλοδοξία σου

Επέλεξες ένα φαινομενικά ακριβό αλλά και κομψό δωμάτιο, χωρίς ίχνος ακαταστασίας ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε εμποδίσει να δείχνεις ο καλύτερος σου εαυτός. Έχεις το «μικρόβιο» να καταδιώκεις με σθένος αυτό που θες και είσαι ικανός/ή να το αποκτήσεις με κάθε τίμημα. Είτε αυτό αφορά μία τρομερά ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία είτε ένα φόρεμα που είναι σε τιμή ευκαιρίας και πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις. Η επιμονή σου δεν είναι απλά αξιοζήλευτη αλλά και σέξι.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET