ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παιδαγωγικό Θεσσαλίας διδάσκει SNIK προετοιμάζοντας μάχιμους δασκάλους!

Για να μπορούν να κάτσουν με τη νεολαία προφανώς.

Neopolis Team

26 Οκτωβρίου, 2022

Αν σκέφτεστε να περάσετε στο πανεπιστήμιο για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, think twice. Τα πραγματικά μαθήματα τα δίνει η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα. Μη σας πούμε ότι και οι διαλέξεις πλέον βασίζονται σε αυτά.

Προτού αποφασίσεις λοιπόν να μπεις στο τριπάκι να καταγχωθείς μια ολόκληρη χρονιά, για να δώσεις Πανελλήνιες και να περάσεις σε κάποιο τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, νιώθουμε την υποχρέωση να σε ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα πια έχουν κάπως έτσι:

@evitamant___ Αυτά μας μαθαίνουν μπέσα🤓😂 #fy #fypシ #mpesfypgamw #viral #ptpe #university #uth #volos #fyp #pov ♬ πρωτότυπος ήχος – evita mant

Ναι, το παραπάνω είναι actual footage από μάθημα Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο οποίο διδάσκεται η τέχνη του Σνικ και ο σεξισμός που την χαρακτηρίζει, όπως μαθαίνουμε. Και μετά λένε ότι τα πανεπιστήμιά μας δε διαθέτουν σύγχρονες διδακτικές μεθόδους. Εξηγήστε το παραπάνω βίντεο λοιπόν.

Έχοντας στα χέρια του τους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς, το παιδαγωγικό στο Βόλο σκέφτηκε πως πρέπει να τους προετοιμάσει βάσει των δεδομένων της εποχής. Να μη γίνουν expose στη νεολαία, αλλά να καθίσουν μαζί της. Πονηροί είναι εκεί στο τμήμα.

Εντωμεταξύ, παρότι η παραπάνω στιγμή έγινε στα πλαίσια του μαθήματος, ο/η καθηγητής/τρια πρέπει να το απόλαυσε λιγάκι παραπάνω, εξού και η φουλ ένταση. (Ξέρουμε ποιανού το μέρος παίρνει στο beef Snik – Light.)

Εμείς πάντως, αναμένουμε απάντηση από το παιδαγωγικό ΕΚΠΑ, με guest καλεσμένο τον ίδιο τον Snik, να διδάξει το αμφιθέατρο πραγματική trap. Όπως είχε κάνει πρώτος ο αείμνηστος Mad Clip.

Υ.Γ. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν υπήρξε και κάποια εργασία πάνω στο θέμα για τα παιδιά του Παν/μίου Θεσσαλίας. Let us know.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Θεσσαλίας καινοτομούν με τεχνολογία που βοηθά στην κίνηση των ΑμεΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουν το στεγαστικό επίδομα οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση από το καλοκαίρι!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εσωτερικό Erasmus: Ξεκινούν οι αιτήσεις των φοιτητών για «μετακίνηση» σε άλλο Τμήμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET