ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διακρίνεται για μία ακόμη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζει τις διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, με μία ακόμα να προστίθεται στην ιστορία του. Ειδικότερα, βρέθηκε σε μία απ’της σημαντικότερες κατατάξεις των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων παγκοσμίως, αυτή δηλαδή του Times Higher Education World University Rankings 2019. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατατάσσεται στη θέση 601-800 μεταξύ Πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο και στην 3η […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2018

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζει τις διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, με μία ακόμα να προστίθεται στην ιστορία του.

Ειδικότερα, βρέθηκε σε μία απ’της σημαντικότερες κατατάξεις των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων παγκοσμίως, αυτή δηλαδή του Times Higher Education World University Rankings 2019.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατατάσσεται στη θέση 601-800 μεταξύ Πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο και στην 3η θέση μεταξύ οκτώ ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η Πρυτανεία δημοσίευσε τη σχετική ανακοίνωση:

Η διεθνής αναγνώριση της ανοδικής πορείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καταγράφεται εκ νέου στην παγκόσμια αυτή κατάταξη  Πανεπιστημίων του Times Higher Education, επιβραβεύει και ενθαρρύνει τις προσπάθειες της  ακαδημαϊκής μας κοινότητας να εδραιώσει και να συνεχίσει να αναδεικνύει το Ίδρυμα ως διεθνές κέντρο Αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση. Η επιπρόσθετη δε αυτή αναγνώριση αποτελεί σημαντικότατο κεφάλαιο για τις σπουδές και το μέλλον των φοιτητών και φοιτητριών μας.

Δημοσίως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε και πάλι θερμά όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του Αιγαίου για την καθοριστική συμβολή τους και στη νέα αυτή διάκριση του Πανεπιστημίου μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET