ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το νέο επάγγελμα της Barbie, δεν παίζει να το μάντευες ΠΟΤΕ!

Η αγαπημένη κούκλα Barbie όλα αυτά τα χρόνια έχει ντυθεί πολλά επαγγέλματα. Νοσοκόμα, πυροσβέστης, γιατρός, αστροναύτης είναι μόνο μερικά από όλα όσα την έχουμε δει να παριστάνει από το 1959 όπου και συστήθηκε πρώτη φορα.  Τώρα επιστρέφει με ένα νέο επαγγέλμα όπου δεν εκπροσωπείται επαρκώς από τις γυναίκες και ίσως αυτό πρέπει να αλλάξει κάποια […]

Neopolis Team

28 Ιουνίου, 2018

Η αγαπημένη κούκλα Barbie όλα αυτά τα χρόνια έχει ντυθεί πολλά επαγγέλματα. Νοσοκόμα, πυροσβέστης, γιατρός, αστροναύτης είναι μόνο μερικά από όλα όσα την έχουμε δει να παριστάνει από το 1959 όπου και συστήθηκε πρώτη φορα. 

Τώρα επιστρέφει με ένα νέο επαγγέλμα όπου δεν εκπροσωπείται επαρκώς από τις γυναίκες και ίσως αυτό πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή στο μέλλον

Η εταιρεία Mattel επινόησαν την νέα της καριέρα στη ρομποτική μηχανική. Στον συγκεκριμένο κλάδο εργασίας, μόλις το 12% των εργαζομένων είναι γυναίκες.

Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν τέσσερις εκδοχές της διάσημης κούκλας ως μηχανικός ρομποτικής και η καθεμία θα έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος, διαφορετικό χρώμα και χτένισμα στα μαλλιά, ενώ τα ρούχα θα είναι ίδια.

Μαύρο τζιν παντελόνι δηλαδή, τζιν μπουφάν, μακό μπλουζάκι με στάμπα, λευκά αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ασφαλείας.

Οι τέσσερις διαφορετικοί τύποι λοιπόν, συμβαδίζουν απόλυτα με τη δέσμευση της Mattel να κατασκευάσει κούκλες για όλες τις κατηγορίες γυναικών. Πριν δύο χρόνια για παράδειγμα, κυκλοφόρησε κούκλες μικροκαμωμένες, ψηλές και με καμπύλες και διαφορετικό χρώμα μαλλιών και δέρματος.

Κάπως έτσι είναι η Barbie ως μηχανικός ρομποτικής

 

 

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET