Είναι viral

Δημοτικός συμβουλος θέλει να κάτσει με τη νεολαία, ραπάρει το ΜΑΜΑ στο σποτάκι του!

Νόμιζες ότι τα ‘χες δει όλα σ’ αυτήν τη χώρα, πουλάκι μου; Χα! Θα ‘θελες… Με τις εκλογές να πλησιάζουν επικίνδυνα και τις προεκλογικές εκστρατείες να χτυπούν χωρίς οίκτο, το κριντζάρισμα που πρέπει να υποστούμε είναι μεγάλο δυστυχώς. Κάτι που το περιμέναμε ούτως ή άλλως, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν μέχρι πού θα έφτανε…  Προσωπικά, έχοντας […]

Νόμιζες ότι τα ‘χες δει όλα σ’ αυτήν τη χώρα, πουλάκι μου;

Χα! Θα ‘θελες… Με τις εκλογές να πλησιάζουν επικίνδυνα και τις προεκλογικές εκστρατείες να χτυπούν χωρίς οίκτο, το κριντζάρισμα που πρέπει να υποστούμε είναι μεγάλο δυστυχώς. Κάτι που το περιμέναμε ούτως ή άλλως, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν μέχρι πού θα έφτανε… 

Προσωπικά, έχοντας μπουχτίσει να βλέπω τον κάθε πικραμένο να βάζει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να πέσει στα μάτια μου είναι η συσχέτιση των viral γεγονότων, τραγουδιών κλπ, με τα προεκλογικά σποτάκια του καθενός.

Επειδή όπως είπα όμως, η συγκεκριμένη περίοδος είναι για να μας καταστρέφει τα όνειρα, έσκασε στην αρχική μου χθες το παρακάτω βιντεάκι:

https://www.facebook.com/354166268552110/posts/365687824066621/

Τις προβλέψεις μου ότι το εν λόγω κομμάτι θα ακούγεται παντού τις είχα κάνει εξ αρχής, οπότε λογικά δε θα έπρεπε να πέφτω από τα σύννεφα. Έλα όμως, που το remake για το προεκλογικό σποτ με έπιασε στον ύπνο… Σόρρυ κιόλας που δεν το πολυπερίμενα, ε. Θα μου πεις βέβαια, Ελλάδα είμαστε αφού!

Έκατσα λοιπόν και το είδα ολόκληρο, αδυνατώντας ωστόσο να κατανοήσω τα λόγια της εν λόγω «ΔΙΑΣΚΕΥΗΣ», όπως αδυνατούσα άλλωστε και με την original version του τραγουδιού.

Στη λεζάντα διαβάζω:

«Δείτε κάτι επίκαιρο»

…οπότε φαντάζομαι ότι θα μου μιλήσει ο τυπάς της εικόνας για τα προβλήματα της περιοχής στην οποία βάζει υποψηφιότητα και πιθανόν να ρίξει και καμιά λύση για να με ψήσει να τον ψηφίσω. #ΔΕΝ

Τα πράγματα όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα ερωτήματα που γεννήθηκαν στο κεφάλι μου ήταν πολλά, σε σημείο που έκατσα να το ακούσω και μια δεύτερη φορά, να δω μήπως τελικά ρε φίλε η όλη φάση είναι χιουμοριστική και τίποτε περισσότερο;!

Τελικά, διαπιστώνω ότι μέσω της τρασίλας το προεκλογικό σποτάκι θέλει να καταλήξει κάπου, παρουσιάζοντας εικόνες με διάφορα προβλήματα στα Μελίσσια, στην Πεντέλη και στη Νέα Πεντέλη. Δε χρειάζεται να στα λέω όμως, το βίντεο μιλάει από μόνο του. Σε περίπτωση που αντέξεις να δεις και τα 2+ λεπτά του, τότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Αλλά και να αντέξεις, μη χαίρεσαι, γιατί υπάρχει και συνέχεια! Λίγες μέρες νωρίτερα, χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς, η ίδια παράταξη, δημοσίευσε άλλο ένα αριστούργημα. Σε αυτό, τα πρόσωπα που συμμετέχουν υποτίθεται ότι μιμούνται τους παίκτες του Ρουκ-Ζουκ και παρουσιάζουν τα θετικά και τα αρνητικά της περιοχής τους.

Για την περιοχή δεν ξέρουμε, αλλά για το τσίρκο που έχει στηθεί εκεί και νομίζει ότι είναι πολύ προχώ και κουλ, μόνο θετικά δε διακρίνουμε… 

https://www.facebook.com/Simpoliteia/videos/256951511856497/UzpfSTM1NDE2NjI2ODU1MjExMDozNjc3NTU4NTA1MjY0ODU/

Τύφλα να ‘χει η Ζέτα που πάτε να της φάτε και τη δουλειά! 

Όντας λοιπόν ένα 20ήμερο μακριά από τις Δημοτικές Εκλογές, ευχόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά (ακόμα και από όταν δήλωσε υποψήφιος ο Ελ Γκαμαλί) να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Επειδή ωστόσο τα περιθώρια για περισσότερα fail παραμένουν να είναι μεγάλα (20 μέρες είναι αυτές) δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι τα έχουμε δει όλα.

Άλλωστε, όπως έχει πει κι ο μεγάλος Αϊνστάιν: «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.»

Αυτό το τελευταίο το αποδεικνύουν καθημερινά κάτι τύπο εδώ πέρα.

Υ.Γ. 1 ΑΝ δε τα ‘χουμε δει ΟΛΑ, τότε το μόνο που μένει ακόμη να συμβεί είναι στις επόμενες εκλογές είναι να βάλει υποψηφιότητα ο ίδιος ο ΣΙΝΜΠΟΙΣ.

Υ.Γ. 2 Αν με τα συγκεκριμένα σποτάκια, αυτή και η κάθε παράταξη έχει τύχη στις εκλογές, τότε αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά τι τύποι πάνε και ψηφίζουν…

Υ.Γ. 3 Αναμένω προεκλογικό σποτάκι τύπου Master Chef, μιας και στην τιβι κάνει πολύ καλά νουμεράκια. 

Υ.Γ. 4 Κρατάω μόνο το στίχο «Γραφείο έχω κάνει το περίπτερο» που πραγματικά με γείωσε και με σκάλωσε με το βάθος του νοήματος που θέλει να περάσει #ΜΠΟΡΕΙΚΑΙΟΧΙ

Υ.Γ. 5 Στις 26 του μηνός, δε μας σώζει τίποτα. Μόνο η βλακεία θα κυριεύσει. Για ακόμη μια χρονιά…

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET