Τιβί

Το ‘Maestro’ του Παπακαλιάτη είναι τόσο ακριβό όσο δείχνει – Πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο!

Παίζει με ποιότητα ο Χριστόφορος!

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2022

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι το αγαπημένο μας comeback στην τηλεόραση hands down. Το ξέραμε ότι θα γυρίσει με κάτι καλό, κι αυτό έγινε.

Ο σκηνοθέτης/ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα καστ με μεγάλους αλλά και νέους ηθοποιούς, κι όλα αυτά σε μια ιστορία που θίγει ρεαλιστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε την πιο ωραία φωτογραφία και σκηνοθεσία που υπάρχει στην τηλεόραση. Κάπου εδώ να πούμε ότι πόνεσε το skip στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας και περιμένουμε εναγωνίως το αποψινό!

Για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα στις οθόνες μας λοιπόν, έχει πέσει πολύ χρήμα. Νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει. Ωστόσο, πιθανόν ξεπερνάει τα σενάρια που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας για το budget, αφού έχει μπει και στο κλαμπ των πιο ακριβών ελληνικών σειρών όλων των εποχών.

Μιλώντας με αριθμούς, το ‘Maestro’ αποτελεί τη 2η ακριβότερη σειρά ανά επεισόδιο στην ιστορία του Mega, με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 2.318.570€ και κρατική επιδότηση 927.428€. Όσο για το μέσο κόστος ανά επεισόδιο, αυτό αγγίζει τα 257.618 ευρώ

Η παραγωγή αποτελεί μεγάλη επένδυση και βλέπουμε το γιατί. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει το στοίχημά της, το ενδιαφέρον του κόσμου δηλαδή, ενώ τράβηξε τόσο την προσοχή του Netflix, που θα γίνει η πρώτη ελληνική σειρά της πλατφόρμας. Θα μας εκπροσωπήσει ο Παπακαλιάτης – δεν μπορούσε να πάει καλύτερα αυτό!

Σήμερα το βράδυ έχουμε επιτέλους επεισόδιο μετά από μια εβδομάδα απουσίας και τις ώρες αναμονής τις καλύπτουμε με το τρέιλερ. Οι δυνατές εξελίξεις πάντως ξεκίνησαν από την αρχή.

FUN ZONE

EVENTS

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου, με Πέτρο Ιακωβίδη επί σκηνής!

BINGE WATCHING

To ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν θα κάνει το Buckingham Palace να κλάψει!

PLACES TO BE

Το ΚΠΙΣΝ μπαίνει σε xmas mood – Σήμερα η φωταγώγηση και η έναρξη των εκδηλώσεων!

EVENTS

Christmas is coming to town: Αύριο η φωταγώγηση του δέντρου με συναυλία της Τάμτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET